Alan Agresti Erottaa Professori Emeritus

Link: http://www.stat.ufl.edu/~aa/

Agresti picTilastotieteen laitos
Yliopisto Florida
226 Griffin-Floyd Hall
Gainesville, FL 32611-8545

SÄHKÖPOSTI: aa “klo” stat “piste” ufl “piste” edu

Olin palveluksessa Yliopisto Florida alkaen 1972-2010. Minulla on myös ollut vieraileva professori kantoja Harvardin Yliopistossa (mukaan lukien syyslukukauden vuosittain 2008-2014), Keisarillinen College (London), London Koulu Taloustieteen, ja lyhyempi vierailevien kannat useissa yliopistoissa kuten Firenze ja Padova (Italia), Hasselt (Belgia), Pariisin VII, Boston Yliopisto, ja Oregon Valtion.

Kunnianosoitukset

 • Kunniatohtori, De Montfort Yliopisto (Leicester, Britannia), 1999
 • Tilastotieteilijä Vuoden, Chicago luku Amerikkalainen Tilastollinen Yhdistys, 2003
 • Vastaanottajan ensimmäinen Herman Callaert Johtajuutta Palkinnon Tilasto-Opetus ja Levittäminen, Hasselt Yliopisto, Diepenbeek, Belgia, 2004
 • Kaveri, Amerikkalainen Tilastollinen Yhdistys, 1990
 • Kaveri, Instituutti Matemaattinen Tilastot, 2008
 • Floridan yliopiston Erottaa Professori, 2000-
 • Yliopisto Florida Tutkimus Säätiö (YFTS) Professuuri, 1997-2000
 • Osaamisen Jatkuva Koulutus-Palkinnon Amerikkalainen Tilastollinen Yhdistys, 2002
 • 36 Vuosittainen Allen T. Craig luennoitsija, Yliopisto Iowa, 2006
 • Keynote-luentoja konferensseissa kuuluu Sveitsin Tilastollinen Yhteiskunta (1992), ranskan Biometristen Yhteiskunta (1992), Konferenssi Tilastollisia Kysymyksiä Biolääketieteen Ympäristöissä (1999) iso-BRITANNIASSA Armeijan Konferenssin Soveltaa Tilastoja (2002), CDC: n vuotuiset palkinnot kokous (2003) Soveltaa Tilastoja, Irlannissa (2004), Hawaii Kansainvälinen Konferenssi päälle Tilastot, Matematiikka, ja niihin Liittyvät Kentät (2004), Kansainvälinen Yhteiskunta Kliinisen Biostatistiikan (2005) Unkarissa, Tilastot (2006) Italiassa, Sovelletaan Tilastokeskuksen (2007) Sloveniassa Kuninkaallinen Tilastollinen Yhteiskunta (2008) iso-BRITANNIASSA, Kolumbian Tilastot Symposium (2012), portugalin ja Galician Biometry Kokous (2013), Uusi England Tilastot Symposium (2014), ja kutsui luentoja ja lyhyitä kursseja noin 30 maassa

Kirjan Tietoja ja Täydentäviä Tiedostoja

1. TekstiFoundations of Linear and Generalized Linear Models

Perustan Lineaarinen ja Yleistetyt Lineaariset Mallit, julkaisemassa Wiley helmikuussa 2015, esitetään yleiskatsaus yleisimmin käytetty tilastollisia malleja keskustelemalla teorian taustalla olevat mallit ja osoittaa esimerkkejä käyttäen R-ohjelmistoa. Kirja alkaa perusteet lineaariset mallit, kuten osoittaa, miten pienimmän neliösumman hankkeiden tiedot päälle malli vektori aliavaruudesta ja ortogonaaliset dekompositiot tietojen tuotto vertailuja malleja. Kirjan sitten kattaa teoriaa yleistetyt lineaariset mallit, joiden lukua, binomisen ja multinomiaalinen logistinen regressio varten kategorinen data-ja Poisson ja negatiivinen binomiaalinen loglinear malleja count tiedot. Kirja esittelee myös lähes todennäköisyys menetelmiä (kuten generalized estimating equations), linear mixed mallit ja generalized linear mixed models satunnaisia vaikutuksia aihekokonaisuuksien korreloivat tiedot, Bayes-lineaarinen ja yleistynyt lineaarinen mallinnus, ja laillistaminen menetelmiä korkea-ulotteinen tiedot. Kirja on yli 400 harjoituksia. Kirjan sivusto sisältää lisätietoja, mukaan lukien tietoja sarjaa ja korjaukset. Täällä on haastattelun kirja Wiley julkaisu “Tilastot Näkemyksiä.”

2. Kirja

Strength in Numbers

Voimaa Numerot: Nouseva Akateemisen Tilastot Osastojen YHDYSVALLOISSA, co-muokata Xiao Li Meng, on julkaistu Springer (2012). Tämä kirja on luku jokaiselle noin 40 Tilastot ja Biostatistiikan osastot perustettiin YHDYSVALLOISSA 1960-luvun puolivälissä, jossa kuvataan kehitystä näiden osastojen ja tiedekunnan ja opiskelijoita, jotka työskentelivät heille. Mukana ovat noin 200 historiallisia valokuvia. Katso Springer-sivuston muita yksityiskohtia.

3. Teksti

Kategorinen Data-Analyysi, 3. Painos

Categorical Data Analysis, 3rd Editionon julkaistu sen kolmannen edition (Wiley, 2013). Olen rakentanut Verkkosivuilla Kategorinen Data-Analyysi, joka tarjoaa aineistot käytetään esimerkkejä, ratkaisuja joitakin harjoituksia, tietoa käyttäen R, SAS, Stata, SPSS-ohjelmisto, joka suorittaa analyysejä tekstiä, ja luettelo joitakin kirjoitusvirheitä ja virheitä. Täällä on haastattelussa, että Wiley julkaisu “Tilastot Näkemyksiä” toteutettiin kanssani, mark julkaistu uusi painos. Sivuston toinen painos on joitakin materiaalia 2. painos. Tohtori Laura Thompson on laatinut yksityiskohtaisen käsikirjan käyttöä R-tai S-Plus suorittaa kaikki analyysit 2. painos. Tässä on kopio tästä erinomainen resurssi: Laura Thompson R-ja S-opas CDA.

4. Teksti
Analyysi Järjestysluku Kategorinen Tiedot

Analysis of Ordinal Categorical Data(Wiley, 1984) on tarkistettu, ja toinen painos julkaistiin vuonna 2010. Minun järjestysluku kategorinen verkkosivuilla sisältää (1) tiedot esitetään joitakin esimerkkejä muodossa SAS-ohjelmat suorittaa analyyseja, (2) esimerkkejä käytöstä tai R sopivaa eri järjestysluku mallit, (3) esimerkkejä käytöstä Joe Lang mph.sopii R-toiminto eri analyysejä, kirja, jotka eivät ole helposti suoritettiin SAS, Stata, SPSS, ja vakio-toimintoja R, ja (4) korjaukset virheitä aikaisin painatukset kirja (lähetä minulle mitään, että et huomaa).

5. Teksti

Statistics: The Art and Science of ttp://www-fp.pearsonhighered.com/assets/hip/images/bigcovers/01\ 34101677.jpgLearning from DataTilastot: Taiteen ja Tieteen Oppiminen Tiedot (4. painos, Pearson, 2017) oli kirjoittanut Christine Franklin Yliopisto Georgia. Uusimmat (4) painos oli mukana kirjoittamassa Bernhard Klingenberg Williams College, joka on kehittänyt ihana joukko appletteja ja muita resursseja opetus-kirjasta (ks. Taide Stat ). Tämä teksti on suunniteltu yhden kauden tai kaksi aikavälin perustutkintoa tai lukion AP kurssin johdatus tilastot, esitetään käsitteellinen lähestymistapa. Linkki AFK on Sisällysluettelo ja tietoa kirjasta. Monet täydentävät materiaalit ovat saatavilla Pearson, mukaan lukien selityksin ohjaaja painos, lab työkirja, videoituja luentoja ja ohjelmiston täydentää. Ota yhteyttä Ms Suzanna Bainbridge, Yritysostot Toimittaja Tilastojen Pearson Education, lisätietoja ([email protected]). Italialainen käännös 3 painos on nyt saatavilla, kiitos Giuseppe Espa, Rocco Micciolo, Diego Giuliani ja Maria Michela Dickson at the Yliopisto Trenton.

6. Teksti
Statistical Methods for the Social Sciences, 4th EditionTilastollinen Menetelmiä varten Sosiaalinen Sciences (4. painos, Pearson Prentice Hall, 2009, 5. painos ilmestyy myöhään 2016) on suunniteltu kaksi-lukukauden järjestyksessä. Kirja alkaa perusasiat tilastollinen kuvaus ja päättely, ja toinen puoli keskittyy regression menetelmät, mukaan lukien useita regressio, ANOVA ja toistettujen mittausten ANOVA, analysis of covariance, logistinen regressio, ja yleistetyt lineaariset mallit. Olen iloinen voidessani kertoa (koska minun osittainen Italian perintö), joka on myös italialainen versio kymmenen ensimmäistä lukua tämän kirjan (Statistica per le Scienze Sociali) ja koko kirja (Metodi Statistici di Base e Avanzati per le scienze sociali) julkaiseman Pearson, ja siellä on myös portugalin versio-katso “Metodos Estatisticos para kuten Ciencas Socias” www.grupoa.com.br/livros/pesquisa-cientifica/metodos-estatisticos-para-as-ciencias-sociais/9788563899576 -ja Kiinalainen versio, ja se on käännetty espanjaksi. Olen kehittänyt Powerpoint-tiedostoja luentoja Luvuissa 1-12 tätä tekstiä, jotka ovat käytettävissä ohjaajien käyttämällä tätä tekstiä. (Luvut 1-7 näistä on käännetty myös espanjaksi Norma Leyva ja Universidad Iberoamericana Meksikossa.) Ota yhteyttä minuun lisätietoja. Sillä sovelmia käytetään joitakin harjoituksia uusi painos, mene http://www.prenhall.com/agresti sovelmat SMSS Tiedosto, joka sisältää useimmat suuret tietojoukot tekstistä, klikkaa Verkkosivuilla kanssa tietoja SMSS Monet nämä tiedostot ovat saatavilla myös pilkulla erotettu tiedostot (.csv) csv-tiedostoja, kiitos Andrew C. Thomas. Jeffrey Arnold of Emory Yliopisto on ystävällisesti perustaa R-paketti CRAN R käyttäjät voivat käyttää tietoja käytetään tässä tekstissä. Ks R tiedot tiedostoja Esimerkkejä ohjelmiston käyttöä Stata eri analyysit esimerkit tässä tekstissä, ks. hyödyllinen sivusto perustettu UCLA Tilastoll
inen Tietojenkäsittely Keskus. (En voi toimittaa kuka tahansa, joka on kiinnostunut Internet-osoite lataamiseen Stata tiedostoihin uusi painos kirjasta.) Tässä on luettelo (pdf-tiedosto) virheitä ja kirjoitusvirheitä sen olen huomannut, että toistaiseksi tämä uusi painos. Tässä on linkki työpaja hallussa Sosiologian Laitos, Oxford Yliopisto, vuonna 2012, että keskustellaan kysymyksiä opetuksen määrällisiä menetelmiä yhteiskuntatieteiden opiskelijat. Tämä teksti on tarkistettu 5 painos, joka julkaistaan loppuvuodesta 2016.

7. Teksti
An Introduction to Categorical Data AnalysisEsittely Kategorisen Tiedot Analyysi
on sen 2 painos (Wiley, 2007), 3. painos suunniteltu 2018, joka sisältää R-ohjelmisto materiaalia. (Ehdotuksia tämän tarkistuksen ovat tervetulleita!) Tämä kirja, joka esittelee muiden menetelmien esittely aiheita, kuten logistinen regressio, on pienempi-teknisen tason ja lyhyempi versio “Kategorinen Tiedot-Analyysi” teksti edellä. Olen rakentanut verkkosivuilla nämä tekstit, joka tarjoaa tietoa Ohjelmistojen käytön Kategorinen Tiedot-Analyysi, kuten SAS, R-ja S-Plus, SPSS, Stata, ja StatXact. SAS-tiedostot sisältävät tiedot settejä tekstiä, klikkaa Aineistoja Intro CDA. On olemassa joitakin todella hyvä päällä-line muistiinpanoja, käyttämällä R-koodi, jonka on kehittänyt ohjaajia, jotka ovat käyttäneet tätä tekstiä. Esimerkiksi, katso verkkosivuilla Brett Presnell kurssille tästä aiheesta Yliopistossa Floridassa. Brett on parantunut joitakin oman kurssin muistiinpanoja ja lisätty R-koodi ja lähtö. Tässä muutamia korjaukset 1. painos tämän kirjan ja pdf-tiedoston oikaisut 2. painos.

Lyhyitä Kursseja

Olen opettanut lyhyitä kursseja kategorinen data-analyysin aiheita, monet yliopistot, ammatilliset järjestöt, konferenssit, ja yritykset, pääasiassa Euroopassa ja YHDYSVALLOISSA Näiden kesto vaihtelee puolen päivän viikossa, yleisimmin yksi tai kaksi päivää aiheista, kuten “Mallinnus Järjestysluku Kategorinen Vastauksia,” “Analysoimalla Aihekokonaisuuksien Kategorinen Data,” “Introduction to Categorical Data-Analyysi,” “Diskreetti Data-Analyysi,” ja “Yleinen Lineaarinen Mallinnus.”

Historian Tilastojen YF

Ks YF Tilastot luvun historian Yliopisto Florida Tilasto-Osasto, otettu kirjasta Voimaa Numerot: Nouseva Akateemisen Tilastot Osastojen YHDYSVALLOISSA muokannut Agresti ja Meng. Ks YF Tilastot asiakirjat muita historiallisia asiakirjoja, kuten kuvia (valitettavasti, ei ole päivitetty jonkin aikaa).

Tutkimus ja Julkaisut
Minun ensisijainen tutkimuskohteitaan ovat olleet kategorinen data-analyysi.

Kirjoja

 • Perustan Lineaarinen ja Yleistetyt Lineaariset Mallit, Wiley (2015).
 • Voimaa Numerot: Nouseva Akateemisen Tilastot Osastojen YHDYSVALLOISSA, Springer (2012), co-muokata Xiao Li Meng.
 • Tilastot: Taiteen ja Tieteen Oppiminen Data, 3 painos, Pearson Prentice Hall (2012), jossa Chris Franklin.
 • Analyysi Järjestysluku Kategorinen Data, 2 painos, Wiley (2010).
 • Esittely Ehdoton Tiedot Analyysi, 2 painos., Wiley (2007).
 • Kategorinen Data-Analyysi, 3. painos, Wiley (2013).
 • Tilastollinen Menetelmiä varten Sosiaalinen Sciences, 4 painos, Pearson Prentice Hall (2009) (B. Finlay).

Joitakin Artikkeleita

 • Rajoja sukupuuttoon aika jakelu aluevaltaus prosessi. Kehitys Sovellettu todennäköisyyslasku, 6 (1974), 322-335.
 • On sukupuuttoon ajat vaihtelevia ja satunnaisia ympäristö aluevaltaus prosesseja. Lehti Soveltaa Todennäköisyys, 12 (1975), 39-46.
 • Vaikutus luokka valinta joitakin järjestysluku riippuvuusluvut. Lehti Amerikkalainen Tilastollinen Yhdistys, 71 (1976), 49-55.
 • Jotkut tarkka ehdollinen testit itsenäisyyden r x c-cross-luokittelu taulukoita. (D. Wackerly) Psychometrika, 42 (1977), 111-125.
 • Jotkut näkökohdat mittaus osittainen Yhdistys varten järjestysluku kategorinen data. Lehti of Amerikkalainen Tilastollinen Yhdistys, 72 (1977), 37-45.
 • Kerroin on useita yhdistyksen perustuu joukkoon. Viestinnän Tilastot, A6 (1977), 1341-1359.
 • Tilastollinen analyysi laadullinen vaihtelu. (B. Agresti), Luku 10, Sosiologinen Menetelmä (1978) ed. K. F. Schuessler, Jossey-Bass Publ., 204-237.
 • Kuvaileva toimenpiteiden listalla vertailut ryhmien välillä. Menettelyn the Sosiaalinen Tilastot-Osiossa Amerikkalainen Tilastollinen Yhdistys, (1978), 585-590.
 • Tarkka ehdollinen testit cross-luokitukset: Lähentämisestä saavutetaan merkitsevyystaso. (D. Wackerly ja J. Dragone), Psychometrika, 44 (1979), 75-83.
 • Mittaus-yhdistys ja mallintaminen suhteita välein ja järjestysluku muuttujia. (J. Schollenberger, A. Agresti, ja D. Wackerly), Menettelyn Sosiaalinen Tilastot-Osiossa Amerikkalainen Tilastollinen Yhdistys, (1979), 624-626.
 • Yleistynyt kertoimet tunnusluvut järjestysluku tietoja. Biometriikka, 36 (1980), 59-67.
 • Hierarkkinen järjestelmä vuorovaikutusta toimenpiteiden moniulotteinen valmiussuunnitelma taulukoita. Lehti Kuninkaallinen Tilastollinen Society B, 43 (1981), 293-301.
 • Toimenpiteet nimellisen-järjestysluku yhdistys, Lehti Amerikkalainen Tilastollinen Yhdistys, 76 (1981), 524-529.
 • Tilastollinen harhaluuloja. Tietosanakirja Tilastollinen Sciences, Vol. 3 (1983), John Wiley and Sons, 24-28.
 • Testaus marginaalinen homogeenisuus varten järjestysluku kategorisen muuttujan, Biometriikka, 39, (1983), 505-510.
 • Tutkimus strategioita mallintaminen cross-luokitukset, joiden järjestysluku muuttujia. Kutsuttu Essee Arvostelu Lehti Amerikkalainen Tilastollinen Yhdistys, 78 (1983), 184-198.
 • Yhdistys malleja moniulotteinen rajat-luokitukset järjestysluku muuttujat (A. Kezouh), pyysi paperia kysymys kategorinen data, Viestintä, Tilastoja, A12 (1983), 1261-1276.
 • Yksinkertainen lävistäjät-parametri symmetria ja quasisymmetry malli, Tilastot ja Todennäköisyys Kirjeitä, 1 (1983), 313-316.
 • Mittaus luokittelu sopimus: oikaisu Rand tilastotieto mahdollisuus sopimuksen (L. Morey), Koulutus-ja Psykologinen Mittaus, 44 (1984), 33-37.
 • Järjestysluku tietoja. Tietosanakirja Tilastollinen Sciences, Vol. 6 (1985), John Wiley and Sons, 511-516.
 • Vertaamalla tarkoita riveissä toistuvat toimenpiteet tietojen (J. Pendergast), Viestintä, Tilastoja, A15 (1986), 1417-1433.
 • Uusi malli järjestysluku kipu tietoja lääkealan tutkimus (C. Chuang), Tilastot vuonna Medicine, 5 (1986), 15-20.
 • Soveltamalla R-squared tyyppi toimenpiteet määräsi kategorinen data, Technometrics, 28 (1986), 133-138.
 • Malleja todennäköisyys vastaavuutta rajat-luokittelu taulukot (J. Schollenberger ja D. Wackerly), Laatu ja Määrä (Kansainvälinen Lehti Methodology), 21 (1987), 49-57.
 • Jotta rajoitettu pisteet parametrit ry malleja valmiussuunnitelma taulukot (C. Chuang ja A. Kezouh), Lehti Amerikkalainen Tilastollinen Yhdistys, 82 (1987), 619-623.
 • Bayes-ja suurimman uskottavuuden lähestymistapoja jotta-rajoitettu päättely malleja järjestysluku kategorinen data (C. Chuang), s. 6-27 Ennakoiden, Jotta voidaan Rajoittaa Tilastollinen Päättely, (1986), ed. R. Dykstra, T. Robertson, ja F. T. Wright, New York: Springer-Verlag.
 • Empiirinen tutkimus joitakin vaikutuksia niukkuus vuonna valmiussuunnitelma taulukot (M. Yang), Laskennallinen Tilastot & Tiedot Analyysi, 5 (1987), 9-21.
 • Malli sopimus luokitukset järjestysasteikolla, Biometriikka, 44 (1988), 539-548.
  Logit-mallit toistuvat määräsi kategorinen vastausta tiedot, pyysi paperia
 • Menettelyn of 13 SAS-Käyttäjien Ryhmä Konferenssi, (1988), 997-1005.
  Sopimus malli, jossa Kappa-parametrina, Tilastot ja Todennäköisyys, Kirjeet, 7 (1989), 271-273.
 • Malli-perustuu Bayes-menetelmiä, joilla arvioidaan solun mittasuhteet rajat-luokitus taulukoita, joilla määräsi, luokat (ja C. Chuang), Laskennallinen Tilastot \& Data-Analyysi, 7 (1989), 245-258.
 • Opetusohjelma mallinnus määräsi kategorinen vastausta tiedot, Psychological Bulletin, 105 (1989), 290-301.
 • Kyselyn malleja toistuva määräsi kategorinen vastaus data, Tilastot in Medicine, 8 (1989), 1209-1224.
 • Tarkka päättely ennakoimattomia pöydät tilattu luokat (C. Mehta ja N. Patel), Lehti Amerikkalainen Tilastollinen Yhdistys, 85 (1990), 453-458.
 • Analyysi harva toistuva kategorinen mittaustiedot (Lipsitz, S. ja J. B. Lang), SAS-Käyttäjien Ryhmä Kansainvälinen Conference Menettelyn, 1991, 1452-1460.
 • Nuuka latentin luokan malleja järjestysluku muuttujia, kutsutaan paperi, Menettelyn 6 Kansainvälinen Työpaja on Tilastollinen Mallinnus, (1991), 1-12, Utrecht, Alankomaat.
 • Analyysi järjestysluku pariksi vertailu tiedot, Lehti the Kuninkaallinen Tilastollinen Society C (Soveltaa Tilastot), 41 (1992), 287-297.
 • Loglinear mallinnus pareittain interobserver agreement on ehdoton asteikko (M. P. A. Becker ja Agresti), Tilastot vuonna Lääke, 11 (1992), 101-114.
 • Vertaamalla reunajakaumat suuri, harva valmiussuunnitelma taulukot (Lipsitz, S. ja J. B. Lang), Laskennallinen Tilastot ja Data-Analyysi, 14 (1992), 55-73.
 • Tutkimuksen tarkka päättely ennakoimattomia taulukot (keskustelu), Tilastollinen Tiede, 7 (1992), 131-177.
 • Lähes symmetrinen latentin luokan malleja, joissa sovellus arvostelija sopimuksen (J. Lang), Biometriikka, 49 (1993), 131-140.
 • Mallinnus malleja sopimuksen ja eri mieltä, Tilastollinen Methods in Medical Tutkimus, 1 (1992), 201-218.
 • Tietojenkäsittelyn ehdollinen suurimman uskottavuuden estimaatit yleistynyt Rasch malleja käyttäen yksinkertaisia loglinear mallit, joissa lävistäjät parametrit, Scandinavian Lehti Tilastot, 20 (1993), 63-72.
 • Joitakin empiirisiä vertailuja tarkka, muokattu tarkka, ja korkeamman kertaluvun asymptoottinen testien riippumattomuus määräsi kategorisia muuttujia (J. Lang ja C. Mehta), Viestintä, Tilastoja, Simulointi ja Laskenta, 22 (1993), 1-18.
 • Suhteellinen kertoimet malli, jossa sovelletaan erityisiä vaikutuksia toistuva määräsi kategorinen vastauksia (J. Lang), Biometrika, 80 (1993), 527-534.
 • Jakelu-ilmainen asentaminen logit-malleja, joissa satunnaisia vaikutuksia toistuva kategorinen vastauksia, Tilastot Lääketieteessä, 12 (1993), 1969-1987.
 • Samanaikaisesti mallinnus yhteinen ja reunajakaumat ja monimuuttuja kategorinen vastauksia (J. Lang ja A. Agresti), Lehti Amerikkalainen Tilastollinen Yhdistys, 89 (1994), 625-632.
 • Yksinkertainen capture-recapture malleja sallii epätasa catchability ja muuttujan näytteenotto vaivaa, Biometriikka, 50, (1994), 494-500.
 • Logit-mallit ja niihin liittyvät lähes symmetrinen loglinear malleja vertaamalla vastauksia vastaavia kohteita tutkimuksen, Sosiologian Menetelmät ja Tutkimus, 24 (1995), 68-95.
 • Parannettu tarkka päättely noin ehdollinen Yhdistys kolme-tapa valmiussuunnitelma taulukot (Kim D. ja A. Agresti), Lehti Amerikkalainen Tilastollinen Yhdistys, 90 (1995), 632-639.
 • Haravointi kappa: Kuvataan mahdollisia vaikutuksia reunajakaumat toimenpiteistä sopimuksen (A. Ghosh ja M. Bini), Biometriset Lehti, 37 (1995) 811-820.
 • Jotta rajoitettu testit ositettu vertailuja binomisen mittasuhteet (B. Coull), Biometriikka, 52 (1996) 1103-1111.
 • Mantel–Haenszelin–type inference kumulatiivinen kertoimet suhdeluvut (I-M. Liu ja A. Agresti), Biometriikka, 52 (1996) 1223-1234.
 • Logit-mallit, joissa on satunnaisia vaikutuksia, ja lähes symmetrinen loglinear malleja, s. 3-12 Tilastollinen Mallintaminen, Menettelyn the 11th Kansainvälinen Työpaja on Tilastollinen Mallinnus (Orvieto, Italia, heinäkuu 1996).
 • Yhteyksiä loglinear malleja ja yleistynyt Rasch malleja järjestysluku vastauksia, Luku 20 Sovelluksia Latentti Piirre ja Latentin Luokan Malleja yhteiskuntatieteiden, s. 209-218, toimittanut J. Rost ja R. Langeheine, Berliini: Waxmann Munster, (1997).
 • Lähes tarkka testit ehdollinen riippumattomuus ja marginaalinen homogeenisuus sillä harva valmiussuunnitelma taulukot (Kim D. ja A. Agresti), Laskennallinen Tilastot ja Data-Analyysi, (1997), 24, 89-104.
 • Tarkastelun testit havaitsemiseksi yksitoikkoinen annos-vaste-suhde järjestysluku vastausta tiedot (C. Chuang-Stein), Tilastot Lääketieteessä, (1997), 16, 2599-2618.
 • Malli toisti mittaukset monimuuttuja binary vastaus, Lehti Amerikkalainen Tilastollinen Yhdistys (1997).
 • Empiirinen vertailu päättely käyttäen jotta rajoitettu ja lineaarinen logit-mallien binary vastaus (B. Coull), Viestintä, Tilastoja, Simulointi ja Laskenta, (1998), 27, 147-166.
 • Arvioidessaan sopimusta ja erimielisyyttä elokuva-arvostelijat, Mahdollisuus (1997) (L. Voittaja).
 • Kommentoida artikkeli Strawderman ja Kaivot, Lehti Amerikkalainen Tilastollinen Yhdistys, (1998), 93, 1307-1310.
 • Arvioitu on parempi kuin tarkka välein arvio binomisen mittasuhteet, Amerikkalainen Tilastotieteilijä (1998) (B. Coull).
 • Jotta rajoitettu päättely varten monotone trendi vaihtoehtoja valmiussuunnitelma taulukot Laskennallinen Tilastot & Tiedot Analyysi (1998) (B. Coull).
 • On logit luottamusvälit kertoimet liian pieniä näytteitä, Biometriikka (1999).
  Käyttö mixed logit-mallit heijastavat aihe heterogeenisyys kaapata-vallata takaisin tutkimukset, Biometriikka (1999) (B. Coull ja A. Agresti).
 • Mallinnus on kategorinen muuttuja, jonka avulla mielivaltaisen monta luokka valintoja, Biometriikka (1999) (I. Liu).
 • Mallintaminen määräsi kategorinen data: Viimeaikainen kehitys ja tulevaisuuden haasteet, Tilastot in Medicine (1999).
 • Random-effects modeling useita binary vastauksia käyttämällä monimuuttuja-binomial logit-normaalijakaumaa, Biometriikka (2000) (B. A. Coull ja A. Agresti).
 • Strategioita vertaillaan hoitoja binary vastaus multi-center data, Tilastot in Medicine (2000) (J. Hartzel).
 • Hierarkkinen Bayes-analyysi binary pareittain tiedot, Statistica Sinica (2000) (Ghosh M., M. Chen, A. Ghosh, A. Agresti).
 • Noninformative tuomioita yksi parametri item response mallit, Lehti Tilastollinen Suunnittelu ja Päättely (2000) (Ghosh M., M. Chen, A. Ghosh, A. Agresti).
 • Haasteita kategorinen data-analyysi twenty-first century, Tilastot 21 Vuosisadan, muokattu C. R. Rao ja G. J. Szekely, Marcel Dekker (2000).
 • Yhteenveto ennustava voima on yleistynyt lineaarinen malli, Tilastot Lääketieteessä (2000) (B. Zheng ja A. Agresti)
 • Yksinkertainen ja tehokas luottamusvälit mittasuhteet ja ero mittasuhteet johtuvat lisäämällä kaksi onnistumisia ja kaksi epäonnistumisia, Amerikkalainen Tilastotieteilijä (2000) (B. Caffo).
 • Random-effects modeling kategorinen vastausta tiedot, Sosiologian Metodologia (2000) (A. Agresti, J. Booth, J. P. Jana, ja B. Caffo).
 • Kuvaava heterogeeninen vaikutuksia ositettu järjestysluku valmiussuunnitelma taulukot, sovellus, multi-center kliinisissä tutkimuksissa, Laskennallinen Tilastot & Data Analysis (2001) (J. Hartzel, I. Liu, ja A. Agresti).
 • Strategioiden mallintamiseen kategorinen muuttuja, jonka avulla useita luokka valintoja, Sosiologisia Menetelmiä ja Tutkimus (2001) (Agresti, A. ja I. Liu).
 • Tarkka päätellä, että kategorinen data: viimeaikainen kehitys ja jatkuvat ristiriidat, Tilastot Lääketieteessä (2001).
 • A korreloi probit-malli monimuuttujamenetelmien toistuvat toimenpiteet seokset binary ja jatkuva vastaukset, Lehti Amerikkalainen Tilastollinen Yhdistys (2001) (R. V. Gueorguieva ja A. Agresti).
 • Pieni-sample luottamusvälit parametrien diskreetti jakaumat, Biometriikka (2001) (Agresti, A. ja Y. Min).
 • Multinomial logit satunnaisten vaikutusten mallit, Tilastollinen Mallinnus (2001) (J. Hartzel, A. Agresti, ja B. Caffo).
 • Mallinnus aihekokonaisuuksien määräsi kategorinen data: A survey, Kansainvälinen Tilastollinen Review (2001) (Agresti, A. ja R. Natarajan).
 • Tilastollisia kysymyksiä vuonna 2000 YHDYSVALTAIN Presidentinvaalit Floridassa, Yliopisto Florida Lehti Law and Public Policy (Syksy 2001 kysymys) (Agresti, A. ja B. Presnell).
 • Kommentti (B. Coull) artikkelissa Ruskea, Cai, ja DasGupta. Tilasto Tiede, (2001), 16, 117-120.
 • Analyysi valmiussuunnitelma taulukot alla epätasa rajoitteet, Lehti Tilastollinen Suunnittelu ja Päättely (2002) (Agresti, A. ja B. A. Coull).
 • Toimenpiteiden suhteellinen malli sovi, Laskennallinen Tilastot ja Tiedot Analyysi (2002) (Agresti, A. ja B. Caffo).
 • Ehdoton pieni-sample luottamusvälit kertoimet suhde, Biostatistiikka (2002) (Agresti, A. ja Y. Min).
 • Mallinnus nonnegative tietoja paakkuuntuminen nolla: tutkimus, Lehti Iranin Tilastollinen Society (2002) (Y. Min ja A. Agresti).
 • Yhteyksiä binary ja moniluokkainen logit erä vastaus malleja ja lähes symmetrinen loglinear malleja, erityinen kysymys Annales de la Faculte des Sciences de Toulouse Mathematiques, kunnioittaa eläkkeelle Henri Caussinus, (2002).
 • Näytteen koon suuntaviivat opetus-päättely noin binomisen parametrin alustavat tilastot, julkaisematon käsikirjoitus Agresti, A. ja Y. Min (2002).
 • Vuoden 2000 Presidentinvaalien Floridassa: Misvotes, undervotes, overvotes, Tilasto-Tiede (2003) (Agresti, A. ja B. Presnell).
 • Käsiteltäessä discreteness: `tarkka’ luottamusvälit mittasuhteet, erot mittasuhteet, ja kertoimet suhdeluvut enemmän tarkka, Tilastollinen Methods in Medical Tutkimus (2003).
 • Luokan yleistynyt log-lineaariset mallit, joissa on satunnaisia vaikutuksia, Tilastollinen Mallinnus (2003) (B. A. Coull ja A. Agresti).
 • Haastattelussa Alan Agresti, suoritti Jackie Dietz, TILASTOT (Lehden Opiskelijoille Tilastot) (2004). Word-tiedosto
 • Esimerkkejä, joissa misspecification satunnainen vaikutukset jakelu vähentää tehokkuutta, Laskennallinen Tilastot & Tiedot Analyysi (2004) (Agresti, A., P. Öhman, ja B. Caffo).
 • Vaikutukset ja noneffects pariksi samanlaisia havaintoja vertaamalla mittasuhteet binary hyväksytty-paria data, Statistics in Medicine (2004) (Agresti, A. ja Y. Min).
 • Parantunut luottamus väliajoin vertaamalla sovitettu mittasuhteet, Statistics in Medicine (2005) (Agresti, A. ja Y. Min).
 • Frequentist suorituskykyä Bayes-luottamusvälit vertaamalla mittasuhteet 2×2 valmiussuunnitelma taulukot, Biometriikka (2005) (Agresti, A. ja Y. Min).
 • Satunnainen vaikutus mallit toistuvat toimenpiteet nolla-paisuttivat määrä tietoja, Tilastollinen Mallinnus (2005) (Y. Min ja A. Agresti).
 • Analyysi määräsi kategorinen tiedot: yleiskatsaus ja tutkimuksen viimeaikainen kehitys, kutsui keskusteluasiakirja espanjan Tilasto-Lehden TESTI (2005) (I. Liu ja A. Agresti).
 • Monimuuttuja-testejä, joissa binomisen todennäköisyydet, sovellus turvallisuus tutkimukset lääkkeet, Soveltaa Tilastoja (JRSS-C) (2005) (Agresti, A. ja B. Klingenberg).
 • Bayes-päättely varten kategorinen data-analyysi, Tilastolliset Menetelmät ja Soveltaminen (Lehti Italian Tilastollinen Society), (2005) (Agresti, A. ja D. Hitchcock).
 • Satunnaistettu luottamusvälit ja mid-P lähestymistapa, keskustelu artikkelissa C. Geyer ja G. Meeden, Tilasto-Tiede, (2005) (Agresti, A. ja A. Gottard).
  Monimuuttuja laajennuksia McNemar – testi, Biometriikka, (2006) (B. Klingenberg ja A. Agresti).
 • Riippumattomuus multi-way valmiussuunnitelma taulukot: S. N. Royn läpimurtoja ja myöhemmin kehitys, Lehti Tilastollinen Suunnittelu ja Päättely, (2007) (Agresti, A. ja A. Gottard).
 • Luokan järjestysluku lähes symmetria malleja neliön valmiussuunnitelma taulukot, Tilastot ja Todennäköisyys, Kirjeet, (2007) (M. Kateri ja A. Agresti).
 • Vähentää conservativism tarkka pieni-näyte menetelmiä päättely diskreetti tiedot, Laskennallinen Tilastot ja Data-Analyysi, (2007) (Agresti, A. ja A. Gottard).
 • Mallinnus ja päättely on järjestysluku vaikutus koko toimenpide, Statistics in Medicine, (2008) (E. Ryu ja A. Agresti).
 • Samanaikainen luottamusta väliajoin vertaamalla binomisen parametrit, Biometriikka, (2008) (A. Agresti, M. Bini, B. Bertaccini, ja E. Ryu).
  Yleinen regressiomalli binary vastaus, Tilastot ja Todennäköisyys, Kirjeet, (2010) (M. Kateri ja A. Agresti).
 • Pseudo-pisteet luottamusvälit parametrien erillisiä tilastollisia malleja, Biometrika, (2010) (Agresti, A. ja E. Ryu).
 • Pisteet ja pseudo pisteet luottamusvälit kategorinen data-analyysi, kutsuttu artikkelissa Gary Koch festschrift, Tilastot, Biolääketieteellinen Tutkimus, (2011).
 • Lähes symmetrisen graafinen log-lineaariset mallit, Scandinavian Lehti Tilastojen (2011) (A. Gottard, G. M. Marchetti, ja A. Agresti).
 • Tilastot kuin akateeminen kurinalaisuutta, A. Agresti ja X-L. Meng, Luku 1 Voimaa Numerot: Nouseva Akateemisen Tilastot Osastojen YHDYSVALLOISSA, toimittanut A. Agresti ja X-L. Meng (2012) Springer.
 • Yliopisto Florida Department of Statistics, A. Agresti, W. Mendenhall III ja Richard Dilligard. Luku Voimaa Numerot: Nouseva Akateemisen Tilastot Osastojen YHDYSVALLOISSA, toimittanut A. Agresti ja X-L. Meng (2012) Springer.
 • Bayes-päättely noin todennäköisyys suhde rakenne voi ola valmius-taulukot, (2013) (Agresti, A. ja M. Kateri), vuonna erityinen kysymys Environmetrics muistoksi George Casella.
 • GEE varten multinomial vastauksia käyttämällä paikallista kertoimet suhdeluvut parametrointi, Biometriikka, (2013) (A. Touloumis, A. Agresti, ja M. Kateri).
 • Joitakin huomioita latentin muuttujan malleja kategorinen data-analyysi, Viestintä, Tilastoja, Teoria ja Menetelmät (2014) (Agresti, A. ja M. Kateri), vuonna erityinen kysymys kutsuttu maksut konferenssi “Menetelmät ja Mallit, Latenttien Muuttujien” järjestetään Napolissa, Italiassa Toukokuussa 2012.
 • Kaksi Bayes – /frequentist haasteita kategorinen data-analyysejä, Metron, (2014), vuonna erityinen kysymys kutsuttu maksut konferenssi “Viimeaikaiset
 • Edistysaskeleet Tilastollinen Päättely: Teoria ja Case-Studies” pidettiin Padova, Italia Maaliskuussa 2013.
 • Järjestysluku vaikutus koko toimenpiteiden ryhmä vertailuja mallit, (Agresti, A. ja M. Kateri), (2015), Menettelyn Kansainvälinen Työpaja on Tilastollinen Mallintaminen Linz, Itävalta.
 • Kategorinen laillistaminen: Keskustelu artikkelissa Tutz ja Gertheiss, Tilastollinen Mallinnus, (2016).
 • Järjestysluku todennäköisyys vaikutus toimenpiteet ryhmän vertailuja multinomial kumulatiivinen linkki mallit, (Agresti, A. ja M. Kateri), (2016), näkyvät Biometriikkaa.
 • Joitakin kysymyksiä yleistynyt lineaarinen mallinnus, näkyvän (2017) Springer Menettelyn Kansainvälinen Työpaja on Matriisit ja Tilastot, Funchal, Portugali, kesäkuu 2016.

Vanha koti sivuja kursseja YF

Muut Tiedot

Yliopisto Florida Tilasto-Osasto etusivu

Tässä on seminaari (mp4-muodossa)

Jacki ja Alan

 • Punta-viisas opas Lontooseenwise joulukuun–tammikuu 2007, kysymys Gainesville-lehden. (Vaimoni Jacki Levine on perustaja ja päätoimittaja tämä bi-kuukausittain lehden.)

Minun juuret (ja kaksi minun suosikki paikkoja maapallolla)

Ferrazzano, Molise, Italia

Ferrazzano, Molise, Italia

Agresti pic3

Agresti pic4

 

 

 

Metsä Dean, Gloucestershire, Englannissa

Agresti pic5

Minun etusivu kuvan yläosassa oli ottanut Jacki Levine Metsä Dean, joukossa Voi sinikellot. Se on vanha kuva, mutta alla on uudempi, otettu, kun opetin lyhyt kurssi Kansainvälinen Työpaja päälle Tilastollinen Mallintaminen, Linz, Itävalta vuonna heinäkuuta 2015. Tämä on erittäin ystävällinen konferenssi, tyypillisesti pidetään joitakin hienoimmista Euroopan kaupungeissa ja siten hyvä tapa tutustua Euroopan tilastotieteilijät. Ks IWSM. Tilastollinen Mallintaminen Yhteiskunta rahoittaa myös lehdessä, Tilastollinen Mallintaminen.

Agresti pic2

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *