Mixed-Sivuston Varianssi

Link: http://www.cs.cornell.edu/~ross/publications/mixedsite/

HÖLMÖ 2013: [pdf] (Nopea Opetusohjelma Muodollista viittausta) [bibtex]

Kirjoittaja: Ross Tate

Yhteistyössä Andrey Breslav Kotlin JetBrains

Soita Teollisuus-Merkintä

Please sähköposti minulle, jos sinulla tue tätä paperia, mikä tarkoittaa, että olet samaa mieltä väitteiden siinä kirjassa. Ota tarjota minulle koko nimesi, nimi ja organisaatio (ja halutessasi URL-linkki); – pitää e-mail yksityinen paitsi silloin, kun pyysi arvioijat vahvistusta. Huomaa, että tämä merkintä ei tarkoita, että luulet mixed-sivuston varianssi on parasta ikinä, vain, että argumentit teen heijastavat ajatuksia ja kokemuksia tarvittaessa. Jos sattumalta he eivät, olisin kiinnostunut kuulemaan teidän näkökulmasta!

Miksi sinun pitäisi vaivautua? minä (ja monet muut) haluaisi auttaa ratkaisemaan ongelmia. Haasteena on, että monet ongelmat ovat vaikea keskustella tieteellisesti. Itse asiassa, teollisuus on taipumus parantaa pohtimalla kokemuksia, ainakin kun se tulee ohjelmointi-kielen kehitys. Valitettavasti, meidän tutkijoiden täytyy julkaista tieteellisissä konferensseissa ja lehdissä, ja henkilökohtainen kokemus ei ole tieteellinen prosessi. Meidän arvioijat voivat hyvin, kuin mitä meillä on sanottavaa, mutta he eivät voi olla mukava hyväksymällä paperi perustuu heresay osaksi tieteellistä paikka. Todellakin lukemisen jälkeen myönteisiä arvioita ja sitten hylätään, läpi puoli kanavia minulle kerrottiin, tällaiset huolenaiheet olivat tässä kirjassa on kaatuminen, ja olin suositeltavaa kokeilla epäsovinnaisia keinoja. Niin, tämä on kokeilu, jotta teollisuus voi edistää tutkimusta suuntaan he haluaisivat tutkia huolimatta vaikeuksia tieteellisesti tausta väittää. Toisin sanoen, tämä on yritys tehdä alan kokemusta todisteeksi in academic settings, aivan kuten he tekevät teollisuuden asetuksia.

Yksi tapa osallistua olisi tarjota linkkejä, jotka liittyvät blogimerkinnät. Voisin kokeilla vedoten ne sisällä paperi vahvistaa minun väittää. Esimerkiksi, useita arvioijat ovat pyytäneet minua tukemaan väitettä, että jokerimerkit ovat epäonnistuneet. Jokainen teollisuus kehittäjä minä olen puhunut tuttujen kanssa yleismerkkejä on täysin samaa mieltä, mutta en tiedä mitään dokumentaatio tämän tunteita. Opettajille ja opiskelijoille, olisin kiinnostunut teidän mielipiteitä ja kokemuksia.

Tiivistelmä

Java-käyttöön yleismerkkejä vuotta sitten. Yleismerkkejä olivat hyvin ilmeikäs, ja ne olivat olennainen päivittää olemassa olevia kirjastoja käyttää geneerisiä lääkkeitä. Valitettavasti yleismerkkejä olivat myös monimutkainen ja yksityiskohtainen, mikä tekee niistä kovaa ja hankalaa ohjelmoijat hyväksyä. Kaiken kaikkiaan, vaikka vaikuttava ominaisuus, yleismerkkejä pidetään yleisesti epäonnistuneena. Sellaisenaan, monet kielet antoi enemmän rajoitettu ominaisuus geneerisiä, eli vakuutus-sivuston varianssi, koska suunnittelijat uskoivat sen yksinkertaisuus helpottaisi ohjelmoijat hyväksyä. Todellakin, ilmoitus-sivuston varianssi on ollut varsin onnistunut. Kuitenkin, se on myös täysin hyödytön monia malleja, mukaan lukien monet niistä, Java SDK. Joten, olemme suunnitelleet mixed-sivusto varianssi, varovainen yhdistelmä määritelmä-sivuston ja käyttää-sivuston varianssi, että vältetään puutteet yleismerkkejä. Olemme työskennelleet JetBrains laittaa tämä käytännössä sisällyttämällä se osaksi suunnittelua heidän tulevista kieli, Kotlin. Täällä me exposit meidän suunnittelu, meidän perustelut, ja meidän kokemuksia.

Kysymyksiä, Kommentteja, ja Ehdotuksia

Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai ehdotuksia, ota e-mail minulle. Olisin iloinen tietää, mitä mieltä ihmiset ovat tai selvennyksiä minun pitäisi tehdä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *