GAP opetuksen materiaaleja ja ohjelmistoja paketti kirjoittanut Peter Webb

Link: http://www-users.math.umn.edu/~webb/GAPfiles/

oppimateriaalin

Useita kertoja olen opettanut käyttö KUILU osana jatko-tason ryhmä teoria kurssi, jossa olen myös selittää joitakin algoritmeja. Teen tämän aikana 50 minuutin istuntoja pidetään joka viikko, tietokoneluokassa, yli noin 8 viikkoa. Muoto on, että jokainen jäsen luokassa istuu tietokoneen ääressä ja on esitetty luettelo KUILU komentoja yhdessä pieni määrä kommenteilla. Minun suuntaan, ne toimivat läpi nämä komennot ja tarkkailla mitä tapahtuu. Avainkohdat pysähdymme keskustelemaan, mitä on tapahtunut. Esittelen tarvittavat tausta teoria kuin se on tarpeen.

Tässä on ero Oppitunteja, jotka esitetään opiskelijoille:
1 2 3 4 5 6
Oppitunti 2 tiedosto Conway on käytössä, ja opetus 6 käytämme tiedosto lesson6code.
Oppitunti 6 vaatii moniste Stabilointiaine Teoria.

Luokka kädet kotitehtäviä, joista osa on nimenomaan KUILU. Tässä ovat. kotitehtäviä kysymyksiin vuodesta 2003.

Jos käytät näitä opetusmateriaalia, älä lähetä lyhyt huomautus tämä [email protected]
Se auttaa minua, jos voin sanoa, että työni on käytetty.

KUILU ohjelmistopaketteja

Jo pitkän aikaa minulla on ollut kehittää KUILU koodi käsitellä esityksiä ja kohomologia, ryhmien ja yleisemmin luokkiin.

Jos käytät tätä ohjelmistoa, älä lähetä lyhyt huomautus minulle [email protected]
Kuten opetusmateriaalin, se auttaa minua, jos voin sanoa, että työni on käytetty.

KUILU paketti ‘reps’ käsittely ryhmä edustustot positiivinen ominaisuus

Komennot tämän paketin avulla voit rakentaa ja hajota ryhmä edustustot, löytää niiden indecomposable summands ja submodule rakenne. Algoritmit ja meataxe ovat mukana ja käyttää tarvittaessa, mutta yleinen filosofia on hieman erilainen meataxe, ja menetelmiä, jotka perustuvat ottaen kiinteää pistettä käytetään laajalti.
Päästä alkuun, lue ensin opetusohjelma (lataa alla). Tämä kertoo mikä paketti tulee tehdä ja miten tehdä se, ja antaa myös näytteen laskelmat. Ajaa paketti, lataa tiedosto rutiinit (alla) ja lukea se alussa KUILU istunto. Älä anna minun tietää, jos sinulla on ongelmia.
Opetusohjelma ryhmän edustus paketti ‘reps’.
Lataa paketti ‘reps’ käsittely-ryhmän esityksiä.

KUILU paketti catreps’ käsittely esityksiä luokat

Tämä paketti ei luokkia, mitä ‘reps’ ei ryhmille. Sen avulla voit rakentaa ja hajota luokka esityksiä, löytää niiden indecomposable summands ja submodule rakenne. Oppia esityksiä luokat, lukea Esittely esityksiä ja kohomologia luokat.
Päästä alkuun, lue ensin opetusohjelma (lataa alla). Tämä kertoo mikä paketti tulee tehdä ja miten tehdä se, ja antaa myös näytteen laskelmat. Ajaa paketti, lataa tiedosto rutiinit (alla) ja lukea se alussa KUILU istunto. Älä anna minun tietää, jos sinulla on ongelmia!
Opetusohjelma ryhmän edustus paketti ‘reps’.
Lataa paketti ‘catreps’ käsittely luokan esityksiä.

Hermot Luokat

Koodi esitetään tässä laskee (co)homology hermoja luokkiin. Koskevat ryhmä, luokka, saadaan tavallinen ryhmä kohomologia, mutta rutiinit esitetään tässä eivät ole tehokkaita. Koskien poset luokka saamme homology, jotta monimutkainen. Jokainen simplicial monimutkainen voidaan antaa jopa homeomorphism tällä tavalla. Lue opetusohjelma ennen nukkumaan rutiinit.

Opetusohjelma hermoja luokkiin.
Lataa paketti käsitellä hermoja luokkiin.

Peter Webb on myös nopea algoritmi laskea minimaalinen resoluutio triviaali-moduuli p-ryhmän ominaisuus p. Tällä hetkellä se on vielä kehitteillä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *