Vanhemmuus ja Liitettyjen Laitteiden

Link: https://techwild.co/parenting-and-connected-devices-24c582825935#.8wxgnqs2l

Viime vuonna lopetin työni elää säästöjä, pysähtyi matkalla, ja luopui käsite tuottavuus kokonaan. Tämä oli minun reaktio avioeroon, ja mahdollisuus menettää puolet ajastani lasten kanssa. Vietän hetkiä minulla on niitä kaikkein rakastava ja varovainen tapa mahdollista.

teen tämän, koska minusta tuntuu, että minulla ei ole vaihtoehtoja.

Joka päivä, en anna periksi työmahdollisuuksia, sivutoimisia muita yhteyksiä, ja uppoudun elämässä minun kaksi nuorta poikaa kokeilla ja nähdä asioita heidän silmin. Mitä näen, ei ole yllätys, mutta mitä olen oppinut tekemään noin se voi innostaa sinua.

Vieritä alas nähdäksesi, mitä voit saavuttaa lukija tässä sarjassa.

Vaikka minulla on keskitetty uran talotekniikan kaikenlaisia — sekä ohjelmisto-ja laitteisto — aikana sapattivapaata olen oppinut, miten mielekkäästi rajoittaa minun lasten altistuminen tekniikka. Steve Jobs ei antanut lastensa käyttää Applen tuotteita — hän oli low-tech vanhempi. Nyt tiedän, miksi ja miten. Haluan jakaa tämän tiedon kanssanne.

Tässä on yleiset puitteet ja opas vanhemmat ja opettajat voivat auttaa lapsia navigoida heidän intohimonsa laitteita ja tekniikkaa.

Tämä kirja on sekä innostaa ja haastaa sinut, viihdyttävä katsoa, miten vanhemmat ja opettajat voivat tehdä rauha teknologian lastensa elämään. Se on seurausta vuosikymmeniä työtä luoda ohjelmisto, oppimisen ja lukutaidon, ja viimeaikainen tutkimus kognitiivisen kehityksen. Otin kestänyt sapattivapaata tutkia ja harjoitella erityisesti vanhemmuuden tyyli, joka perustuu — kuten on todellisuutta tarkistaa.

Tämä kehys on hyödyllinen lapsille, koska nuoret kuin taapero-ikä läpi peruskoulun.

tämän Päivän Tilanne

Lapset näinä päivinä — olenko oikeassa? Ne ovat pakkomielle Minecraft, tai Angry Birds, tai mitä tahansa muuta, että lihasikojen heidän huomionsa. He ovat jatkuvasti kerjäämässä, että iPad. Tämä on huono tarpeeksi todistamaan, kun he ovat pieniä, minä punastumaan kuvitella, mitä voi tapahtua, kun ne tulevat teini-ikä sosiaalinen media.

Lapset! Niin, lapset. Se on täysin heidän syytään. Jos ne vain oli enemmän itsehillintää, tiedätkö? Jos he voisivat vain rauhoittumaan hetkeksi. Ampua, sain tekstiviestin. Ok, mitä olin sanomassa?

kyllä — nämä pilaantunut lapset! Heillä on se niin helppoa, vai? Meillä ei ole iphone-tai Temple Run, tai YouTube, kun olimme heidän ikänsä. Meidän täytyi käyttää mielikuvitustaan koko ajan. Pahus, muistan ajan kun minun piti nousta sohvalta vaihtamaan kanavaa. Niin se oli, ja emme halunneet sitä.

Mitä on tämä “minulla on tylsää”? Poika, et tiedä mitä ikävystyminen on. Ikävystyminen on ottaa oppia pelaamaan väline, vain tehdä musiikkia. Ikävystyminen on lukeminen varsinainen kirja, koska meillä ei ollut loputon lyhyitä pätkiä Thomas Sanders Vine katsella. Voi että Thomas Sanders on niin hauskaa, vaikka.

Okei, vain yksi viiniköynnöksen.

Mitä? Ei, se on liian paljon katsomassa.

Mitä minä teen? Isä on vain kirjoittaa jotain.

olen melkein valmis, vain minuutin. Okei, voit pelata yhden pelin, mutta siinä se.

Missä olin? Ai niin, luulin että katsoin paljon televisiota tai pelata paljon videopelit kun olin kasvaa, mutta dang! No, minä meni hyvin, tässä iässä sosiaaliset verkostot pelkään, että lapseni saattaa eksyä Internetissä tai muuttua teini Snapchat zombies, ja en ole haittaa. Odota, minun täytyy mennä katsomaan, mitä he taistelevat noin.

Anna veljesi puolestaan. Ei, nyt.

Hmm, olen osittain syyttää itseäni. No, ei henkilökohtaisesti, mutta Royal Minua, eli kaikki. Soita se ongelma, soita se oire, kutsuvat sitä mitä haluat, tässä on mitä olen huomannut:

useita tilanteita ja tapahtumia, huomasin, että vanhemmat laiminlyövät lapsiaan hyväksi heidän puhelimissa — jotain, että olin syyllinen, kunnes tajusin, että vaikutus oli. Minulla on auttoi luomaan enemmän kuin tarpeeksi “addictive” sosiaalinen verkostoituminen ja “suuri” apps minun päivä, joten olen ollut yrittää hallita omia impulsseja ja voittaa huonoja tapoja rapauttamalla temppuja ohjelmistojen kehittäjät ja suunnittelijat.

voin auttaa sinua käyttää temppuja meidän ohjelmisto kehittäjät käyttää meitä vastaan.

Huomautukset

Teknologia kehittyy vauhdilla, että on vaikea ihmissuhteet imeä. Se ei ole vain, että keskustelu on siirretty. Meidän suhteita toisiinsa on ollut välitetty, keskeytti. Ei ole tilanne selvempää kuin meidän kotielämä:

olen lukenut paljon tästä tilanteesta, ja kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että “meidän täytyy tehdä jotain it”. Minnekään olemme nähneet kattava opas, joka sisältää Mitä Tehdä ja Hauskoja Tapoja, Miten Tehdä Se. Yleinen neuvo tuntuu olevan:

  1. Leikata alas sosiaalisessa mediassa.
  2. Älä teksti pöydässä.
  3. Ottaa päivä pois viikonloppuna tai irrota jonkin aikaa, aka “ota loma alkaen ongelmat“.
  4. Aivan, kuten, lakata olemasta ongelma ja käytäntö mindfulness, tai ainakin maksaa mindfulness-kurssin, mutta ei itse. tehdä mitään olet oppinut koska se on liian paljon työtä.

No, varma, että tämä on työtä. Mutta sinun ei tarvitse olla mindfulness-asiantuntija muuttaa vain muutamia asioita ja nähdä valtava parannus suhteita sinulle ja perheellesi.

Minun Lähestymistapa

Asiat ovat paljon helpompi muistaa, kun ne ovat vertauskuvallisia. Se ei ole liian vaikea kuvitella, että olemme menettäneet rajalla, jossa ei ole kompassi tai opas. Olemme nörttejä, me, kuten lyhenteet, eikö? Joten, katsotaanpa KARTALLA:

MALLI: “Tee kuten sanon, ei kuten minä teen” vain ei toimi. Nuoret ovat usein hyviä tarkkailijoita, mutta joskus huono tulkkeja. He huomaavat minun tottumukset, matkia heitä, ja ei edes ymmärrä, miten tai miksi he tekevät sitä. Olen saanut todella näyttää heille, miten se tehdään. Joka kerta kun lipsahdus, he liukastua.

GREE: Kerran olen johtanut esimerkillään, niin voin keskustella siitä, millainen käytös odotan minun lapset. – Varmista, että olemme samaa mieltä siitä, rajoja etuajassa. Tarvitsen heidän sopimus, ennen kuin altistaa heidät vahva media, tai minä menettää heidän luottamusta ja huomiota. Ja tämä ei tarkoita, kysymällä “onko selvä?” lopussa jokaisen lauseen.

RTICIPATE: lapsille, pelata on todellinen työ elämässä. Pelaaminen on tärkein aikaan päivästä. Enemmän olen mukana itse niiden pelata, sitä enemmän haluan oppia niistä ja mikä on heille tärkeää. Myös, tämä on paljon hauskempaa kuin kirjoittamalla tai puheluita tai taulukoita. Lapset kääntyä laitteita, kun he eivät voi saada huomiota — he haluavat aito vanhempien vuorovaikutus. Niin, antakaamme heille molempien maailmojen parhaat puolet.

INTEGRATE: Siellä on paljon neuvoja siellä ottaa “aikaa pois” laitteet ja tekniikka. Vaikka mielestäni tämä on tärkeää, tällainen “eristäminen” muistuttaa minua epäonnistunut ruokavalio. Olen yrittänyt vähentää hiilihydraatteja kerran. Se kesti noin vuorokauden. Tällainen “humalahakuinen purge” sykli on yhtä haitallista mielen kuin kehon. Sen sijaan olen löytää tapoja “välipala” teknologia ja “laita se paikoilleen” sekä fyysisesti että kuvainnollisesti.

Hyväksyä “ruokavalio” maltillisesti teknologian, kun taas käyttämällä temppuja ja työkaluja ohjelmistojen kehittäjät heitä vastaan.

TRANSITION: lopullisena tavoitteena on saada lapsi vapaaehtoisesti luopua laite tai aktiivisuus rauhassa ja vapaaehtoisesti. Meidän pitää kunnossa ne: ennakoida muutos toimintaa, ja antaa heille hyvä vaihtoehto, joka ravistelee niiden aivot ulos digitaalinen funk. Tämä on osa, että useimmat “asiantuntijat” unohda: emme voi vain mennä kylmä kalkkuna. Jopa aikuinen tuntee olonsa petetyksi, kun TELEVISIO sammuu. Voimme innostua seuraava asia, joka meidän tapauksessa on yleensä käynnissä noin ulkopuolella, ruoanlaitto tai syöminen. Täytyy korvata nämä aivojen kemikaalien jotenkin.

voin taata, että jos et noudata tätä lähestymistapaa, voit saavuttaa paljon — jos ei kaikki — seuraavista:

  1. Tietoisuus (ja ehkä jopa parantunut) henkilökohtaiset tottumukset ympäri oman teknologian kulutusta
  2. kielen rajoja digitaalinen toimintaa kotona
  3. tonni hauskaa pelaa pelejä lastesi kanssa
  4. lopettaa noidankehä teknologia hemmottelu ja puute
  5. muutaman luotettavia menetelmiä saada laitteet pois lasten ilman taistelua

tämän lisäksi, löydät ehdotuksia siitä, parempi ergonomia, säilyttäen läsnäolo, ja parantaa tuottavuutta ja keskittyä. Ehkä päädyt kanssa suullinen sopimus jakaa lasten kanssa, kun he haluavat käyttää teknologiaa. Lyön vetoa, että löydät muutama suuri uusia pelejä ja sovelluksia, liian — tai oppia, mitkä ovat todennäköisesti johtaa pakkomielle, hyvä ja paha.

Lopuksi, kun olet lukenut tämän kahdeksan-osainen sarja, löydät paljon opittavaa aiheesta. Tarkoitukseni on ei esittää saavuttamaton, tavoitteellinen standardi, tai pitää itse yllä kukaan muu. myönnän, että en voi tehdä jokainen näistä asioita koko ajan, joko. Tämä on vasta alkua keskustelu — olemme kaikki tutkitaan yhdessä.

 

Se on villi, mutta kaunista siellä.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *