ENSIMMÄISEN LUKUKAUDEN PAHOITTELEE: VÄISTÄMÄTÖNTÄ?

Link: http://www2.math.ou.edu/~jalbert/courses/regrets.html

Linda L. Walsh, Osasto Psykologia, Yliopisto Pohjois Iowa

Joka syksy uuden sadon viime ylioppilaita saapuu kampuksella-innoissaan, hermostunut, ja olen varma, vakaa aikomus onnistua. Useimmat varmaan saavat neuvoja siitä, miten tehdä hyvin yliopistolla useista lähteistä: opinto-ohjaajille, perhe, vanhemmat ystävät tai sisarukset, orientaatio henkilökunta, kirjoja ja college-aineita. Ohjaajien ensimmäisen vuoden kursseja voi asiakseen keskustella-luokassa tai opinto-odotukset, merkitystä teet tietysti lukemat, tuntia opiskelua, joita tarvitaan, ja opiskelijan vastuuta oppimisprosessissa. Mutta aivan liian monet opiskelijat nämä toistuvat viestit eivät vain tunnu olevan pysyvää vaikutusta.

Ehkä se johtuu menossa luokat ja opiskelu ovat tutuin kokemuksia edessään uudet opiskelijat asuvat poissa kotoa ensimmäistä kertaa. He kuuntelivat luentoja ja ottaa testit ennen, college luokkia voi olla hieman vaikeampaa, mutta mikä on iso juttu? Toisaalta, he eivät ole vielä saaneet elää tiiviissä neljäsosaa tuntemattoman kanssa, yrittää tavata ja ystävystyä niin paljon uusia ihmisiä, hallita talouttaan ja heidän jokapäiväiseen elämäänsä, ja hän oppii toimimaan uudessa ympäristössä ilman tavanomaista sosiaalista tukee.

Vaikka haluaisin ajatella, että olen aina ollut huolissaan minun opiskelijoiden oppimisen ja onnistumisen korkea-asteen koulutuksen, tiedän, että oma kiinnostus ja motivaatio tällä alalla tehostettava kuin ensimmäinen tyttäreni alkoi tehdä suunnitelmia college. Yhtäkkiä näin ne minun luokissa hyvin eri tavalla. Sattumalta törmäsin suuri pala nimeltään “Siirtyminen” online-akateeminen neuvonta lehti Mentori (http://www.psu.edu/dus/mentor/990401rm.htm), jossa kirjoittaja Randy Mitchell (James Madison University), kysyy ne meistä, edessä luokkahuoneessa “Teeskennellä, että hän on tyttäresi, tai tytär, ystävä tai sukulainen, tai, ainakin, joku, että välität,” ja etenee antaa ehdotuksia siitä, miten me kaikki voimme auttaa opiskelijoita neuvotella siirtyminen yliopistoon. Otin monet hänen ehdotuksia sydän.

Yleensä minun syyslukukauden yleinen psykologia luokka sisältää vähintään 160 uudet fuksit ja vain hivenen enemmän edistyneille opiskelijoille. Se ei ole “ensimmäisen vuoden seminaari” millään ilveellä, mutta olen yrittänyt olla herkkä säätö prosessi, joka ensimmäisen lukukauden opiskelijat ovat menossa läpi ja ovat yrittäneet suunnata ne realiteetit collegen tutkijat parhaani luokan että koko. Tietäen, että uudet opiskelijat saapuvat kampukselle hieman aikaisin, minä lähettää ne sähköpostitse viikkoa ennen luokat alkavat. Toivotan heidät tervetulleiksi kampukselle, kertoa heille tulevista tietenkin, ja yrittää selittää, miksi vastuunsa, college luokan, joka kokoontuisi kolme kertaa viikossa viisitoista viikkoa, ovat erilaisia kuin mitä ne olivat niin luokan lukiossa, jossa sama sisältö olisi yleensä katettava luokan kokous päivittäin koko lukuvuoden. Kehotan heitä sulkea pois aikaa tehdä meidän weekly lukemat ja tehtävät tutkimuksen aikataulu ja ohjata heidät ajan hallinta-aikataulu, joka on linkitetty meidän online-oppimäärän. Muistutan heitä kirjoittamaan jokainen eräpäivä ja sitoutumista, päivittäin suunnittelija ja ohjata heidät linkki, jossa on ohjeet tehdä tehtävälistat. – Keskustelkaa siitä, miten tärkeää aktiivinen oppiminen ja tutkimus tekniikoita ja varoittaa heitä joitakin tulevia toimeksiantoja, jotka edellyttävät, käyttäen näitä tekniikoita, jälleen mukaan lukien, meidän oppimäärän, linkkejä web-resurssit aiheista, kuten tehokas muistiinpano -, käsite-kartoitus, ja ennustaa testin kysymyksiin. Minä en mainitse joka hyödyllistä tukea kirjeen, mutta lukukauden edetessä kutsun heidän huomiota muita linkkejä arvioida tutkimuksen häiriötekijöitä, testi-ottaen, miten monivalintakysymyksiä voidaan mitata eri tasojen ymmärtäminen, tekemisissä testi ahdistusta, ja miten mennä yli arvostellaan testi.

Joka vuosi olen lisännyt hieman enemmän minun henkilökohtainen “fuksi suunta,” yrittää tavoittaa niitä eri tavalla. Esimerkiksi ajatella, että vanhempi ikäisensä voi olla suurempi vaikutusvalta ensimmäisen lukukauden opiskelijat, olen kerännyt yli useita lukukautta, college menestys vinkkejä kokeneemmat opiskelijat minun luokkiin. Heidän koonnut ehdotukset liittyvät online-oppimäärän ja olen joskus esittää ne itse käynnissä diaesitys minuuttia ennen luokan alkua. “Nämä ehdotukset tulivat opiskelijat, jotka ovat vain hieman vanhempi ja viisaampi kuin sinä,” minä sanon luokan. “He haluavat auttaa sinua välttämään virheitä, että he tekivät, kun he alkoivat college.”

Mutta se silti näyttää, että monet, jos ei useimmat, opiskelija voi vain oppia omista virheistään eikä muiden ohjausta. Olen kerännyt tietoja oppilaiden lopussa heidän ensimmäinen lukukausi, jossa heitä heidän onnistumisia, pahoittelee, ja mitä he nyt ymmärtää noin college, että he toivoivat, että he olisivat tiedetään (tai uskotaan), kun he alkoivat syksyllä. Valitettavasti, yli 92% muutaman sadan opiskelijoiden olen kyseenalaistanut on ensimmäinen lukukausi pitää valitettavana, tai asioita, joita he toivoivat, että he olisivat tehneet toisin. Lähes kaikki pahoittelee ilmaisi olivat akateeminen luonteeltaan, “ei pysyä mukana tai ei tee lukeminen”, “ei opiskelu säännöllisesti tai tarpeeksi,” “lykkääntyy,” “cramming”, ja “ohita luokka” on alkuun vastauksia minun avoin kysely. Niiden suorapuheinen raportit laadut ansainnut ensimmäisen lukukauden, se oli selvää, että moni tulee uudelleen kokea katumusta, koska he työskentelevät voittaa vahinkoa niiden GPA tässä yhden lukukauden. Monet ei ilmoittanut mitään vastaavaa “onnistumisia” tai lueteltu katkeransuloinen onnistumisia, kuten “ei pudota pois,” “selvisi”, “ei reputtaa.” Kun kysyttiin, vertailla, miten tärkeinä eri toimintoja nyt, verrattuna siihen, kun ne tuli college, enemmistö valittu “Paljon tärkeämpi” tai “tärkeämpää” seuraavilla alueilla: Tekee tietysti lukeminen (83%), ajan hallinta (82%), opiskelu usein sen sijaan ahdettu (82%), lykkääntyy vähemmän (78%), avun saaminen tarvittaessa (74%), organisaatio ja suunnittelu (70%), ja löytää hyvä tutkimus paikkaan (68%). “Mutta me kerroimme teille lukeminen, säännöllinen opiskelu, merkitystä ajankäytön hallinta ja organisaation!” Haluan huutaa heille. No, minä lisätä my data materiaaleja – jakaa uudet opiskelijat minun luokkiin tänä syksynä ja yritä uudelleen, vähentää niiden määrä, jotka kokevat pettymyksen ja katumuksen tulla.joulukuuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *