Henkisen Vapauden

Link: http://ccbc.education.wisc.edu/freedom/default.asp

Periaatteita ovat älyllinen vapaus-ajatus siitä, että demokratia on riippuvainen vapaa ja avoin pääsy ideat—ovat tunnusmerkkejä kirjaston ja koulutuksen ammatteihin. Mutta kirjastonhoitajat ja opettajat joskus vahvoja mielipiteitä siitä, mikä materiaali on sopiva lapsille ja nuorille on pääsy koulun kirjastoon, kirjasto tai luokkahuoneessa.

Mitä se tarkoittaa kirjastonhoitajat ja opettajat tänään? Se tarkoittaa, että ne täytyy ymmärtää periaatteet, henkisen vapauden, ja myös, miten näitä periaatteita sovelletaan todellisessa maailmassa. Heidän täytyy olla halukkaita tunnustamaan omia ennakkoluuloja ja pelkoja ja sitten siirtyä niiden yli. Ja heidän on oltava valmiita puolustamaan oikeuksia lapsille ja teini-ikäisille, joille heillä on ammatillinen vastuu.

Se CCBC erikoistunut henkisen vapauden kysymyksiä, kuin ne koskevat lasten ja teinien pääsy materiaaleja, kirjastoissa ja luokkahuoneissa:

CCBC Palvelut

  • CCBC Henkisen Vapauden Tiedot Palvelut: tarjota tietoa ja lähete Wisconsin kirjastonhoitajat ja opettajat, jotka joutuvat yrittää sensuroida materiaalit alaikäisille heidän kirjastot ja luokkahuoneissa. (Lue artikkeli CCBC service.)
  • Mitä JOS . . . Forum: kysymys-vastaus-foorumi kirjastonhoitajat, opettajat, ylläpitäjät ja muut, jotka ovat kysymyksiä siitä, mitä periaatteita henkisen vapauden näyttää käytännössä.

Resurssit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *