KANAVOINTI ja LÄSNÄOLO ILMIÖ

Link: https://wichm.home.xs4all.nl/presence.html

Kautta aikojen ihminen on ollut vaikuttunut vihjeitä läsnäoloa ilmentää itseään läpi valitut kanavat: shamaanit, medioissa, selvänäkijöitä. Varhaisimmat kuvaukset löytyvät Kiinalaisen kirjallisuuden vuodelta neljä tuhatta vuotta. Medioissa oli nimeltään wu aika ja olivat usein kuultu, jopa keisarit. Nämä meediot väittivät, välittää neuvoja antama henget kuolleen.

Ilmiö voi myös esitellä itsensä, kun ihmiset tulevat yhdessä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Näyttää siltä, että heidän mielensä sulake, luoda yhteinen kenttä. Se läsnäolo voi ilmetä niin vahva tapa, että se ei enää tunnusteta, joka on osa osallistujat.

Kyky alitajunnasta dramatisoida on toinen näkökohta, joka on otettava huomioon, kun tämä ilmiö on tutkittu. Yleisin esiintymä on unelmia, joka koostuu eri osista: reminiscenses, aistien ärsykkeitä, jne. On kuitenkin järjetöntä, että dramatisointi, uneksija ei ole epäilyksiä sen aitoudesta. Sama pätee hypnotisoitu henkilö. Hän voi vastata kaikkein uskomatonta ehdotuksia. Hän voi kertoa trance, että hän on peräisin Marsin ja viheltää kymmenen suosituinta osuma sävelet planeetalla joka viikko, kun pyydetään tekemään niin. Hän paljastuu sateenvarjo olohuone, kun joku aivastaa, kun tajuton ehdotus. Kun otetaan huomioon se, että hän on keksiä kaikenlaisia selityksiä järkeistää hänen outoa käyttäytymistä.

Meillä saattaa jopa aiheuttaa kysymyksen siitä, onko “minä”, tietoisuus ihminen ei ole läsnä. Sen identiteetti on jatkuva muisto ihmisen aivot, sen ominaisuudet, jonka geneettistä koodia ja muut vaikuttavat tekijät. Epänormaali tapauksissa useita kilpailija persoonallisuuksia voi ilmetä, jotka kamppailevat hallinnasta sama henkilö: useita henkilöitä.

Tämä mysteeri näyttää yhteydessä, että on tietoisuuden luonto. Tietoisuus johtuvat suljetuissa järjestelmissä, kuten fraktaalit,

Tällöin herää kysymys, pitäisikö meidän katsoa kaikki vaikutelmia läsnäoloa ilmentää itseään ominaisuuksia sub-tajuissaan mielessä tai on toinen elementti mukana?

salaperäinen elementti, nero ja luovuutta

Luovuudesta alitajuntaan mielessä on yleisesti tunnustettu. Teko luomisen ja nero liittyy elementti, joka nousee yli pelkkä ylivoimainen tekninen saavutus. Taiteilijoita eri taiteen todistaa niiden luominen otetaan pois kätensä, ikään kuin henki ja hankkii sitä ylevää laatua, muuttaa sen mestariteos inspiroiva mies sydämet koko ajan.
Kirjoittajat löytää luvut luoneet niiden kirjoja olettaa, persoonallisuus oman ja oppaan tekijän odottamattomista juonenkäänteistä.
Tesla näki hänen keksintöjä (vaihtovirta generaattori) täysin töissä ennen hänen sielunsa silmin.

Niin monet suuret säveltäjät ovat todistaneet, että melodiat esitteli itseään spontaanisti. He kokivat, on kokeillut inspiraatio tuntui olevan ulkopuolella omasta päästä.
Muusikoiden kokemus, jonka aikana esityksiä niiden oleminen näyttää sulautua musiikkia he pelaavat, muuttamalla ja lisäämällä se ylimääräinen henkinen laatu. Se on ikään kuin heidän pelata kehittyy itse ottanut haltuunsa ‘jotain muuta’ kuin itsestään.

Läsnäolo Lähellä Kuolemaa-Kokemuksia

Kenneth Ring Ph. D. tunnettu hänen tutkimusta tällä alalla, kirjoittaa noin Lähellä Kuolemaa-Kokemuksia: keskellä tätä ajatonta täydellisyyttä, kuitenkin, olet tullut tietoinen siitä, että jotenkin liittyy tämä valo on selvä läsnäolo. Se ei ole ihminen, mutta se on on jonkinlainen lomake, et voi nähdä, mutta jonka tietoisuuteen oman mielen näyttää nyt olevan yhteydessä toisiinsa. Telepaattinen dialogue ensues. Läsnäolo ilmoittaa sinulle, että sinun täytyy tehdä päätös, ovatko jäädä tänne tai mennä takaisin.

Uskonto ja kanavointi

Raamatun profeetat puhuivat olla innoittamana kutsutaan Jahweh. Niiden toimittamista ääniä he kuulivat oli niin suuri, että Abraham oli valmis tappamaan poikansa Iisakin, että tarjoaa.
Profeetta Muhammad oli ohjeistettu unia, näkyjä, mutta myös ääni.

Vinkkejä korkea läsnäolo ilmenee muun muassa hengenheimolaisia voi löytyä S. Matteus 18, 20, kun Jeesus sanoo: “Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään.”

Toinen esimerkki on osoitus Pyhän Hengen ensimmäinen Kristilliset yhteisöt.
Toimii 2, 3/4: “Ja heille ilmestyivät kielet jakaus kappaleiksi, kuten tulta; ja se istui jokainen niistä. Ja he olivat täynnä Pyhää Henkeä ja alkoivat puhua muilla kielillä, kuin Henki antoi heille puhuttavaksi.”
‘Jumalan’ ilmentymä on yksi halutuimmista kokemuksia Kristinusko

Ihminen

KrishnamurtiKrishnamurti liittyy läsnäolo kehittää itse huoneessa. Usein hän saa pään kipeäksi myöhemmin (super-herkkyys?). Mary Lutyens kirjoittaa vuoden täyttämistä(pg.186): “tähän hän vastasi heti: ‘en Voi sinua tuntea sen huoneeseen?’ Hän lisää: “olen täysin vailla mitään psyykkinen lahja, mutta sillä hetkellä tunsin äkillinen satunnaisia jyskyttävä, joka tuntui täyttää huoneen.” (pg.228).
Krishnamurti tarkoitettu läsnäolo termejä kuten: “muut”, “äärettömyyden”, “siunaus” ja pyhyys”. Hän kuvaili sitä seuraavasti: “huone tuli täyteen, että siunaus… Se oli keskellä kaikki luomus; se oli puhdistava vakavasti, että puhdistettu aivot jokainen ajatus ja tunne, syvällisyyttä se ei ole mitattavissa, se oli siellä kiinteää, käsittämätön, kiinteys oli kevyt kuin taivaisiin…Se oli “puhdas”, koskematon, joten koskaan dyingly kaunis.”

loihtiessa läsnäoloa

Toronto SPR seance, Että läsnäoloa voi vaihdella suuressa määrin on nähdä raportteja ilmenemismuotoja seance-huone. loihtiessa Philip Iris M. Owen ja Robin Varpunen, jäsenet Toronto Society for Psychical research, kertoa kokemuksista, joita heillä oli istua jonkin psyykkisen ilmiön vuonna 1972 ( – katso kuva. Antaa niiden pyrkimyksiä keskittyä ne keksi mies nimeltä Philip päätti, että hänen persoonallisuus ja fyysiset ominaisuudet, antoi hänelle aikaa elänyt, tausta nimiä ja päivämääriä, rakkaudeton avioliitto jne. Kaikki tuote heidän fantasia. Vielä kun ne istui kuukausia on “yhteisö”, ilmoittautui mukaan räppää. He tekivät koodi kommunikoida hänen kanssaan tällaisilla räppää. Aikana niiden kokeiluja niiden taulukossa on lentänyt itse huoneen poikki, jonka jälkeen jäsenille, ja on esillä ainutlaatuinen, joskus leikkisä, persoonallisuus vastaa nimen jälkeen Philip, joka vahvisti kaikki tiedot, keksi hänelle. Toinen ryhmä perustettiin sen jälkeen vastaavia tuloksia.

Materializations

Toinen sarja kokeita samoilla linjoilla pidettiin myöhään kaksikymppisenä Tohtori T. Glen Hamilton. Kirjassaan Aikomus ja Selviytymisen hän kertoo, kuinka hän istui suurta kärsivällisyyttä jotkut ihmiset, kunnes trance-henkilöitä, jopa toteutunut ektoplasma – lomakkeet, joista monet olivat valokuvataan.
Tietenkin spiritistinen kirjallisuus on täynnä vastaavia tapauksia. Moderni aalto spiritismi alkoi noin 1847 ja pidetään Läntisen maailman otteessaan lähes vuosisadan ajan.Prof. Crookes kanssa materialization Katie Kuningas

Professori William Crookes, Nobelprize voittaja suurena phycisist, tehty valokuvia materializations hänen laboratoriossa vuonna 1870. Hän oli edelleen vakuuttunut niiden aitoudesta kaikki hänen elämänsä, vaikka se maksoi hänelle lähes uransa.

Miljoonia samanlaisia ilmenemismuotoja on tapahtunut spiritistinen istunto-huoneita, mutta ne on unohdettu ja pidetään väärentänyt by petollisia medioissa. Silti, henkilö, joka vie aikaa tutkia valtava kirjallisuus voi olla, mutta vaikuttunut (fyysinen) kuvattuja ilmiöitä. Epäilemättä monet niistä voi olla huijasi medioissa.Mutta ne, jotka hylkää kaikki tämän ruumiin todistus yhtä arvoton näytä olevan väärällä tiellä ja eivät näytä osoittavan, että utelias mieli elintärkeitä uusia oivalluksia.

Vaikka vähän fyysistä medioissa tunnetaan nykyään toimia on aiheuttanut hengittää uuden elämän osaksi näitä harvinaisia ilmiöitä.

Paranormaaleja ilmiöitä tullut publics huomiota tuskin kuin skeptikot vaikuttaa media. Vielä spontaani tapauksissa, kuten Elektroninen Ääni-Ilmiö, poltergeist-ilmiöt ja tapahtumat ‘Charlie, Charlie’ kynä peli keskuudessa lapset tullut uutinen. Epäilijät ovat hastely kutsutaan julistaa, että se kaikki on väärennös tai toimittamaan naurettava selitys.

Psykologia

Aiheesta, kuten tämä, monet alueet ovat edelleen löytäjäänsä, kuten suhde psykologinen ilmiö useita henkilöitä. Heillä on mitään suhdetta?

Toinen merkittävä tutkimuksen mainitsemisen arvoista on, että Dr. Michael Persingerin on Neuro-teologia. Stimuloimalla aivojen magneettisia signaaleja aiheuttama henkilöillä, mystinen, uskonnollinen ja hengellinen kokemuksia. Joskus he myös kokivat läsnäolon kehittäminen.

Amerikkalainen psykologi J. Klimo on kirjoittanut tutkimuksen: “Kanavointi: tutkimuksia vastaanottaa tietoa paranormaaleja lähteistä” (1987), että voi suositella.


Monia aiheita arvoinen tutkimuksessa on koottu tämän sivun pääsemättä minkäänlaiseen lopputulokseen. Tietoisuus ja “esiintyminen” edelleen käsittämätön ominaisuuksia elämää.
Yksi voi ihmetellä, menen pidemmälle tiellä spekulatiivinen ajatus, onko ilmiöitä käsitellään ovat kaikki osa laajempaa perustavanlaatuinen kysymys: ‘Mikä on tietoisuuden luonto’?
Kuten olemme nähneet edellä luku täydellisiä taideteoksia, “henki” ilmeisesti rikastaa niitä salaperäinen laatua. Laajemmassa mielessä voisi spekuloida, onko ei kaikki järjestelmät ovat suotu luonnostaan eräänlainen tietoisuus. Toisiinsa itsetietoinen “minä”, tai sielu tulee voimaan. Tämä “minä”, puolestaan on kyky yhdistää muiden korkeampien tietoisuuden ja niin edelleen.
Näin julkisivun takana ilmeisesti mekaaninen fyysisiä muotoja piilee rakenne näkymättömiä vuorovaikutusta Elämän kanssa asiasta, kuten hengellinen internet. Toinen taso yksi voi ihmetellä, onko jako elämää ja merkitystä. Henkilöt, joilla oli ihmeellinen instant “kosmisen tietoisuuden” (Klikkaa tästä kuvaus)kuvata niiden kokemus, kuten tunne, ei vain yhtä universumin kanssa, mutta myös kaikki lomakkeet, jotka muodostavat kaikki sen ihmeellinen loisto.

Leave a Reply