Bogdan Dit, lääkäri tieteen

Link: http://cs.boisestate.edu/~bdit/index.html

1

Osasto Tietokoneen Tiede
College ja Engineering
Boise Valtion Yliopisto
1910-Yliopiston Asema
Boise, ID 83725-2055

sähköposti : [etunimi][sukunimi] () boisestate (piste) edu.

Lyhyt Bio

etsin omaehtoinen valmistunut ja perus opiskelijat alueilla software engineering. Lähetä minulle sähköpostia, jossa CV, jos olet kiinnostunut.

Bogdan Dit on Assistant Professor tietotekniikan Laitos boise State Yliopisto. Hän sai hänen Ph. D. alkaen The College of William ja Mary, jossa hän oli neuvonut Dr. Denys Poshyvanyk. Hän oli jäsenenä SEMERU tutkimusryhmä. Hän on hankkinut M. S. tietojenkäsittelytieteen Wayne State University valvonnassa Tohtori Oki Marcus ja B. S. tietojenkäsittelytieteen Babeș-Bolyain Yliopisto (Cluj-Napoca, Romania).

Hänen nykyinen tutkimus etuja ovat muun muassa ohjelmistojen suunnittelu, ohjelmistojen kehitys ja ylläpito, ohjelma, ymmärtäminen, ominaisuus, sijainti, ohjelmisto arkiston, kaivos -, sovellus tiedonhaun software engineering, toistettavuus kokeiluja ohjelmistojen ylläpito.

Ajankohtaista

Leave a Reply