Verkostot ja Markkinat James E. Rauch ja Alessandra Casella, toimittajat

Link: https://econweb.ucsd.edu/~jrauch/NandM/description.html

Verkostot ja Markkinat väittää, että taloustieteilijöiden tietoa markkinoista ja sosiologit’ rikas käsitys verkostot voidaan ja pitäisi yhdistää. Yhdessä he voivat auttaa meitä saavuttamaan enemmän johdonmukainen näkemys taloudellisia kannustimia ja vakiintuneita kanavia henkilökohtaiset suhteet.

Markkinoiden vaihto on persoonaton, episodimainen, ja suorittaa käsivarren mitan. Tärkeintä on se, kuinka paljon myyjä haluaa, ja kuinka paljon ostaja on tarjonnut. Taloudellinen markkinat, sen sijaan perustuu enemmän yksilöllisiä ja kestäviä suhteita ihmisten välillä sidottu yhteen enemmän kuin vain hinta.<- >Verkostot ja Markkinat keskitytään siihen, miten kaksi käsitettä liittyvät toisiinsa: Ovatko sosiaaliset verkostot olennainen edellytys onnistuneelle markkinoilla, tai verkostot syntyvät luonnostaan ulos markkinoilla, kuin kasvoton kauppiaat rakentaa mainetta ja saada luottamusta toisiaan?

Kirja sisältää maksut sekä sosiologit ja taloustieteilijät, soveltamalla käsitteitä, markkinoiden ja verkostojen konkreettisia empiirisiä ilmiöitä. Niistä aiheista, analysoida, kirja kertoo, miten, Taiwan, Etelä-Korea ja Japani, yritykset yhdistää tiiviisti neuloa liiketoiminnan lohkot, miten tukkukauppiaita Marseille fish market ansaita asiakkaiden uskollisuuden, ja miten etniset vähittäiskauppiaat yhdysvalloissa jakaa arvokasta tietoa markkinoista muiden kauppiaiden niiden etniseen ryhmään. Vastaus kussakin luvussa käsitellään kysymystä siitä näkökulmasta, toinen kurinalaisuutta. Sosiologit ovat haastoi ylittää pienen mittakaavan taloudellista vaihtoa ja integroida käsite net-toimii osaksi laajempaa ymmärrystä taloudellista järjestelmää kokonaisuutena, kun taas taloustieteilijät ovat haastaneet pohtimaan taloudellisia vaikutuksia verkon yhteyksiä, joka voi olla vahva tai heikko, ehdoton tai erittäin ehdollinen.

Tämä kirja osoittaa, että sekä taloustieteen ja sosiologian tarjota vahvempia oivalluksia, kun he tutkivat markkinoita ja verkostoja kuin rinnakkain vaihdon muotoja. Siinä myös selvennetään, että terve työnjako, joka jää kahden tieteenalojen. Sosiologit ovat taitavia osoittaa, miten markkinat ovat kehystävät yhteiskunnalliset instituutiot; taloustieteilijät ovat erikoistuneet selvitetään, miten markkinat tehdä, kun sosiaaliset yhteydessä annettu. Verkostot ja Markkinat esittelee, mitä kunkin tieteenalan tekee parhaiten ja paljastaa, jossa kunkin tieteenalan olisi parempi lainaamalla muilta.

JAMES E. RAUCH on taloustieteen professori Yliopisto ja California, San Diego, ja tutkimus associate Kansallisen Bureau ja Talous Tutkimus.

ALESSANDRA CASELLA on taloustieteen professori Columbian Yliopisto ja directeur d ‘ L ‘ Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales, Paris, Ranska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *