Mahdollisia teorioita siitä Dinosaurus Sukupuuttoon 1850-1998

Link: http://palaeo.gly.bris.ac.uk/communication/couch/possible.html

Mahdollista Teorioita

Monet näistä teorioista on jokin elementti, joka tekee niistä jollain tavalla järkevä. Kuitenkin usein ne voivat olla vain liittyvät tietyn tyyppisiä dinosaurus, kuten kasvinsyöjiä tai lihansyöjiä, tai niille, jotka elivät tietyssä elinympäristössä.

Muutoksia ilmakehässä

 

  • Korkea hiilidioksidipitoisuus tuhosi dinosaurusten alkioita.
  • ‘hengitys ärsyke’ tasalämpöisten dinosaurukset oli poistaa alhainen Hiilidioksidi.
  • meristä tuli pysähtynyt, koska korkea Hiilidioksidia. Pysähtynyt ehtoja tarkoita, että ei olisi happea tahansa lajit elävät valtamerissä, näin ollen ei olisi mitään ruokaa. Kuitenkin tämä teoria olettaa, että dinosaurukset elivät meren ympäristöissä.
  • Ilmakehän muutokset johtuvat laaja vulkanismi ja pölyn muodostumista, joka muuttaa ilmasto ja valon tasoa. Siellä voisi olla myös vapauttaa myrkyllisiä aineita, kuten seleeniä, joka olisi voinut olla kohtalokas, ja myös ohennettu kuoret dinosauruksen munia.
  • Kaihi sokeus. Jos dinosaurukset ei voinut nähdä, ei ollut mitään keinoa tietää minne he olivat menossa tai miten löytää ruokaa.

ilmastonmuutos. Muutokset minimi-ja maksimilämpötilat voi asettaa korostaa kun dinosaurukset että he eivät voi sopeutua riittävän ajoissa. Jokainen mahdollinen muutos ilmasto on ilmeisesti ehdotettu kaatuminen dinosaurukset. Myös kokeilla. ilmastonmuutos-sivu!

  • Liian paljon Hiilidioksidia ilmakehään, koska lasku happea tuottavat levät, joten ilmasto liian kuuma. Tämä voisi olla seurauksena muutoksia sää-järjestelmät ja sademääriä. Lämpimämpi ilmasto olisi myös vaikutus naaras:uros suhde poikaset, kuten sukupuoli määräytyy inkubaatiolämpötila Siellä voisi olla myös vähennys määrä miehen siittiö on tuotettu, koska lämmin ilmasto, joka voi vähentää väestön kokoa. Lopuksi kuuma ilmasto olisi voinut aiheuttaa dinosaurukset tulla ylikuumentunut kesällä, jos he olivat. endothermic.
  • Ilmasto on liian kylmä,, joka tarkoitti sitä, alkion kehitys estyi, vähentää dinosaurus numerot. Lisäksi, jos dinosaurukset olivat kylmäverinen, he eivät olisi voineet selvitä läpi erittäin ankarat talvet, koska ne olivat liian suuria lepotilaan ja pystyneet pitämään kehon lämpötila sopiva lämpötila.
  • Ilmasto liian märkä.
  • Ilmasto on liian kuiva, jolloin ympäristö kuiva ja karu.
  • Lähellä supernova räjähdys voi lämmittää yläilmakehää, mutta myös häiritä otsonikerrosta ja tuottaa suuria ice pilviä korkealla ilmakehässä, lopulta jäähdytys ympäristöön.
 • Kilpailu muiden eläinten kanssa. Paljon Pohjois-Amerikassa oli vallannut Aasian nisäkkäät, kuitenkin tämä selitys on merkitystä vain tietyssä osassa maailmaa.

 • Siellä on myös ehdotettu, että toukkia söivät kaikki kasvit, jättäen mitään kasvinsyöjiä rouskuttaa.Muutokset DNA dinosaurus soluja. Erilaisia geneettisiä mutaatioita, ovat johtaneet outoja ja ihania olentoja on luotu, joka ei voinut selvitä.
  • metabolinen häiriö liittyy harvennus muna kuoret inkuboinnin aikana vaihteluista johtuen tiettyjen hormonien. Alkiot kuolevat, koska kuoret eivät pysty suojelemaan heitä saalistus ja nestehukka. Siksi hyvin lyhyessä ajassa kaikki dinosaurukset ovat kuolleet pois, jos ei imeväisten selvisi.
  • liittyy Myös shell vikoja, on ajatus, että multi-layer munankuoret on muodostettu, jossa on kaksi tai kolme kuoret yksittäisiä munia, jotka tukahduttaa tahansa alkio. Tämä ajatus perustuu tutkimuksiin, ranskan ja espanjan dinosauruksen munia löytyy Pyreneillä.
  • Lisätä Entropia , jolloin vähemmän tilaa ja hävittämistä suurempi järjestäytyneen elämän muotoja.
  • Epidemiat taudin, mutta se on epätodennäköistä, että yksittäinen epidemia voisi vaikutus maailmanlaajuisesti väestön. Myös epidemian riittävän suuri pyyhkiä pois dinosaurukset olisi myös vaikutus muiden eläinten ryhmissä, mutta ei ole todisteita, että tällainen vaikutus.

 • Kukka Muutokset. On olemassa lukuisia liittyviä teorioita, koska kasvu ja hajaantuminen angiosperms loppupuolella Kansainvälisyys.
  • Kukinnan kasvit ovat erittäin tehokas tuottamaan happea, jotka lisäävät määrä aineenvaihduntaa eläinten kudosten. Jos tämä määrä on liian korkea, erityisesti suuria eläimiä, ne eivät pysty syömään riittävästi ruokaa hengissä. Kuten Schatz ehdotti, ‘dinosaurukset voi olla hyvin palanut itse, tai ulos!’ Yhä happea ilmakehän paine voi olla muuttunut siten, että dinosaurukset eivät voi selviytyä.
  • nopea evolution sienten, erityisesti myrkyllisiä lajeja, jotka ovat saattaneet osaltaan kuoleman dinosaurukset.
  • Koska kasvi elämä muuttui, siellä oli elinympäristöjen tuhoutuminen, varsinkin suon maa. Avoin maa oli myös kadonnut, koska metsitys on tapahtunut. Ilman erityisiä ekologisia ympäristöjä dinosaurukset eivät voineet kilpailla ja selviytyä.
  • Kukkivia kasveja voi olla eri mieltä ruoansulatuskanavan kasvinsyöjiä, koska ne tuottavat alkaloideja, jotka ovat myrkyllisiä.
  • lisätä ja monipuolistaminen kasveja, jotka menettävät lehtensä kausiluonteisesti,, kuten lehtipuut, siellä olisi ollut vähemmän ruokaa saatavilla koko vuoden ajan kasvissyöjä dinosaurukset. Jos kasvinsyöjät kuolivat pois, lihansyöjiä olisi myös ei ole mitään syötävää, mikä johtaa niiden kuolemaan myös.

  Kuitenkin heikkous, kanssa monet näistä kukka teorioita on, että tärkein monipuolistaminen kasvit tapahtui noin 40 miljoonaa vuotta ennen loppuun Liitukauden. Nousu nämä kasvit oli myös mukana monipuolistaminen kasvinsyöjiä, joten ne ovat sopeutuneet muutoksiin niiden ruokavalioon. Lisäksi, nousu angiosperms olisi ollut suhteellisen hidas prosessi, ja siksi kasvissyöjä lajien olisi ollut aikaa sopeutua muutoksiin niiden ruokavalioon.

  • Yhtäkkiä lämmitys ilmapiiri, jonka tulo meteoriitti.
  • Tissit galaktisen kone. Jos kulma kone vaihtelee, pöly ja meteoriitit voivat olla pyyhkäisi osaksi meidän Maailmankaikkeus, ja siellä on enemmän vaikutusta tapahtumia kuin normaalisti. On olemassa jonkin verran näyttöä siitä, että sukupuuttoon tapahtumia esiintyy noin joka 26 miljoonaa vuotta. Wobbling galaktisen kone tapahtuu samalla taajuudella, ja näin ollen kaksi tapahtumaa ovat olleet yhteydessä toisiinsa, joilla on rajoitettu menestys.
  • kasautuminen – infektiot, niveltulehdus, luiden murtumat ja karies.
  • Vaikutus asteroidi, ehkä laajimmin hyväksytty teoria tällä hetkellä. On ehdotettu, että meteoriitti osui maan lopussa Liitukauden, aiheuttaen valtavia määriä materiaalia on heitetty ilmaan, vähentää valon, vähentää ilmakehän lämpötila ja estää kasveja photosynthesising. Ilman ruokaa kasvinsyöjiä olisi voinut selviytyä, ja näin ollen lihansyöjä dinosaurukset olisi mitään ruokaa, joten niiden sukupuuttoon.Lisätietoja saat kokeilla. Meteoriitti Vaikutus
  • tähtienvälinen pöly pilvi, suorittaa tunnelma, vähentämällä valoa.
  • Ionisoivan säteily. Tämä voisi
  • Mielenterveyden häiriöt, kuten lasku aivojen kokoa, jolloin tyhmyys. on näyttöä siitä, että monet suuret dinosaurukset, on ollut hyvin pienet aivot verrattuna niiden koko ruumiin koon, mahdollisesti niin pieni kuin kissan aivoissa. Niin pienet aivot kapasiteetti vastaukset ympäristöön olisi ollut niin hidasta, että he eivät voi kilpailla nopeammin ajattelu eläimiä.Vaihtoehtona on, että siellä oli tajuttomuus ja kyky muuttaa käyttäytymismalleja.

  kuu oli uutettu Tyynenmeren Altaan, joka olisi järkyttynyt, ilmakehä ja ilmasto.

  • Muutoksia valtamerissä. Jos valtameren koot ja jakaumat muuttuvat, siksi elinympäristöjä ovat myös vaikuttaneet. Jos dinosaurukset olivat voineet sopeutua näihin muutoksiin, ne olisi voineet selviytyä.
   • Salaojitus järvien ja soiden, poistaa tärkeitä elinympäristöjä.
   • Tulvat tuhota elinympäristöjä.
   • Muutokset jakelu valtamerten vuoksi vuori-rakennuksessa.
   • Vuoto tuoreen Arktisen vettä meriin, mikä alensi lämpötilat ja muutokset sää-järjestelmissä.
   • Vähentää alueen sopii maanpäällisiä luontotyyppejä, koska lisääntynyt meri-taso.
   • Regressio , aiheutti sukupuuttoon perusteella, että kaikki dinosaurukset olivat meren olentoja! Ehkä ole sovellettavissa lentävät dinosaurukset.
   • Transgression aiheuttama valtamerten pohjiin tulla pysähtynyt ja puuttuu happea, joka on välttämätöntä hengittää.
  • Liikakansoitus, voisi olla seurauksena vakavia kilpailu, kilpailu ja sodankäynti keskuudessa dinosaurukset. Kuitenkin eläinten ryhmät myös elossa tuolloin, kuten linnut, jotenkin onnistunut välttämään tällaisia ongelmia.
  • vaikutus loisia, , kuten täit, matoja ja kärpäsiä. He olisivat voineet hukkua dinosaurus väestöstä.
  • Saalistus nisäkkäät, joka söi dinosauruksen munia estää uusien sukupolvien elossa.
  • Yli-saalistus etenkin carnosaurs, joka overkilled saaliinsa, ja näin ollen ei ollut mitään syötävää.
  • Yliaktiivisuus aivolisäkkeen, mikä johtaa liiallinen kasvu luut ja ruston . Se estää liikkeen ja tehokkuutta dinosaurukset.
  • Vaihtoehtoisesti aivolisäke saattaa olla toimintahäiriö, joka johtaa liikakasvua hienouksia, sarvet ja piikit, ja tällaisia ominaisuuksia heikentynyt niiden kyky ruokkia ja liikkua.
  • Myrkytykset uraania, joka oli uutettu muodossa maaperän.
  • Rotuun vanhuus-ja yli-erikoistuminen. Tämä sisältää todisteiden valtava koko, hampaiden menetykseen, ja spiney kasvaimet.
  • Käänteinen magneettisten napojen tämä olisi luonut tilapäinen epäonnistuminen magneettinen kilpi, aiheuttaa geneettisiä vaurioita ja lopulta sukupuuttoon. Kuitenkin on ollut lukuisia takaiskuja, puolalaiset, jotka eivät ole vastaavaa sukupuuttoon tapahtuma.
  • lasku seksuaalinen aktiivisuus, ja ei riitä dinosaurukset olivat syntyneet.
  • Liukastui selkärangan levyjä. Tämä johtaa vakavia back-ache, liikuntakyvyn ja kyvyttömyys kilpailla ruokaa.
  • Auringonpilkkujen, nämä voisi olla suoritettu ilmasto ja ilmapiiri, kustannuksella dinosaurukset.
  • räjähdys lähellä supernova lisääntynyt säteily ja kosminen säde levinneisyys.
  • Vulkanismi. On näyttöä siitä, että muodostumista Deccan Ansoja Intiassa, tapahtui samaan aikaan kuin dinosaurus sukupuuttoon. Liiallinen vulkaaninen toiminta voi olla merkittäviä vaikutuksia ilmastoon. Deccan Ansoja purkautui erittäin suuressa mittakaavassa, ja siksi olisi ollut merkittävä vaikutus ilmapiiri tuolloin. Tämä teoria on tärkein vaihtoehto meteoriitti vaikutus, ja se voi selittää monet liittyvät havainnot. Tämä sisältää järkyttynyt kvartsi ja lasimainen spherules, ks. Vaikutus teoriatarkempia tietoja näistä havainnoista.
  • Lisää ultravioletti säteily, koska tuhoaminen suojaava otsonikerros, jonka auringon purkauksista .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *