Paleontologian vuonna 21. Vuosisadalla – Monitieteinen

Link: http://paleonet.org/paleo21/rr/interd.html

M. D. Simmons (Geologian Laitos, Yliopisto ja Aberdeen, Meston Rakennus, King ‘ s College, Abderdeen, AB9 2UE, ISO-BRITANNIA)

S. L. Cady (SETI/NASA Ames Tutkimus Center, Eksobiologiassa Haara, Mail Stop N239-4, Moffett Field, CA 94035-1000 USA)

M. A. Lorente (Pää Geologiset Palvelut, Etsintä, Maraven, S. A., Apdo 829, Caracas 1010a, VENEZUELA)

X-I Mu (Nanjing Geologian Instituutti ja Paleontologian, Korkeakoulujen Sininc, 39 East Beijing Road, Nanjing, 210008, KIINAN kansantasavalta)

R. S. Nicoll (Australian Geologian tutkimuskeskuksen Organisaatio, GPT Box 378, Canberra, TOIMIA 2601, AUSTRALIA)

M. B. Ozumba (Shell SPDC Nigeria, Geologian Osasto, Warri, NIGERIA)

R. W. Scott (Tarkkuus Stratigraphy Associates, 3734 Niin. Darlington, Tulsa, OK 74135)

Y. Shen (Max-Planck-Instituutti varten Kemian, Abt. Biogeochemie, Postfach 3060, 55020 Mainz Saksa)

W. Aurinko (Nanjing Geologian Instituutti ja Paleontologian, Korkeakoulujen Sinica, 39 Itä Beijing Road, Nanjing, 210008, PRC)

S. E. van Heck (c/o Brunei Shell Petroleum Yritys Sdn Bhd. XGL/2, Seria 7082, Negara Brunei)

M. Walter (Koulu ja Maan Sciences, North Ryde, Etelä-Wales 2109, AUSTRALIA)

JOHDANTO—STATUS QUO

Vuorovaikutus ja integrointi paleontologian muiden tieteiden ja teknologioiden ovat välttämättömiä sen edelleen kasvua ja hyvinvointia. Päivän stand-alone paleontologi on numeroitu. Jokainen paleontologi on osoitettava laajempi vaikutus ja arvo hänen työnsä, ja tämä saavutetaan parhaiten tekemällä ja rinnalla tutkijoita muiden tieteenalojen. Tällä tavalla, paleontologit paremmin arvostaa, miten heidän työnsä vaikuttaa muiden, kun taas muut yhteistyötä tutkijat saavat paremman käsityksen hyödyt paleontologian. Se on selvä, mutta totta tehdä, mutta ongelmanratkaisu paranee tieteidenvälistä työtä. Se on syytä pitää mielessä, että tavoite tahansa tieteellinen pyrkimys on ratkaista ongelma. Siksi monitieteinen ponnistelut on suunnattava kohti ongelmanratkaisun sijaan olla niiden itsensä vuoksi tai suurentelua.

Integrointi paleontologian tarjoaa laajemmin tutkimus-ja inspiraation innovatiivisia tutkimuksia, jotka puolestaan johtaa ymmärtämään paremmin elämän ja Maan historiaa ja uusia ratkaisuja ja sovelluksia. Päinvastoin, eristäminen paleontologit johtaa menetys merkitys, arvo, uskottavuutta, ja rahoitusta, kasvoi väärinkäsitys; ja lopulta sukupuuttoon.

Viime vuosina siellä on ollut laaja integraatio paleontologian muiden tieteiden—ei vain maa, biologisten ja fysikaalisten tieteiden, mutta matematiikan, planetology, tähtitiede, ja klimatologian. Tämä on kannustanut paleontologien mukaan kehittämään uusia ideoita ja hankkeita. Erityisesti on huomattava osuus paleontologit ovat tehneet rinnalla molekyylibiologeja ymmärtämään mahdollisuudet elämään äärimmäisissä olosuhteissa, ei vähiten meidän naapurimaiden planeettoja.

Ensisijainen keino edistää paleontological integroiva toiminta on koulutuksen kautta. Tämä edellyttää selkeitä tapaustutkimuksia julkaistaan lehdissä collaborative tieteenalojen sekä yleistynyt science-lehdissä. Monitieteinen symposiumit ovat erinomainen keino osoittaa integroitu tiede.

Yksi tapa, että paleontologi osoittaa, monitieteinen ominaisuuksia on aloittamalla hankkeita ja pyrkii yhteistyössä työtovereiden muilla aloilla. Joka tapauksessa, se on kriittinen että paleontologi olla aktiivinen ja mukana hankkeen suunnittelussa alusta alkaen. Olla täysjäsen joukkue edellyttää paleontologi olla itsevarma ja positiivinen. 21st century paleontologi täytyy omaksua uusia teknologioita, kun ne tulevat saataville.

TULEVAISUUDEN TAVOITTEET JA TARPEET

Integraatio on paras helpottaa koulutuksen, sekä perus tasolla jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Toteuttaa menestyksekkäästi tätä koulutus-palvelu, paleontologit täytyy vaihtaa hyvää opetusmateriaalia. Tässä suhteessa teollisuuden aineistot voivat olla erityisen arvokkaita, koska niiden soveltaa ja yleensä integroitu luonne. Nopea tietojenvaihto voidaan helpottaa sähköisen median kautta, kuten PaleoNet. Tämä media voidaan myös vaihtaa tietoja siitä, poikkitieteelliset konferenssit, josta hyödyllistä opetusmateriaalia voidaan tehdä.

Ihannetapauksessa, hyvä esimerkkejä integroitu paleontologian, joilla on vaikutusta joko vaurauden tai laajempi tieteellinen ymmärtäminen voi olla käännetty oppikirja tai koulutus video. Jälkimmäinen, jos ammattimaisesti ja huolella valmistettu, on mahdollista auttaa kouluttaa laaja kirjo opiskelijoiden ja ammattilaisten arvo paleontologian. Tällainen video tulee olla kansainvälinen soveltamisala ja sisällyttää esimerkkejä, jotka ovat peräisin eri paleontological sovelluksia. Öljy teollisuus, ilmastonmuutos, maailmanlaajuinen mannerlaattojen, ja astrobiologian ovat esimerkkejä, jotka tulevat helposti mieleen.

Monet paleontologit ovat jo integroituja hankkeita yhteistyössä tutkijoiden kanssa muiden tieteenalojen. Edistää tämän tyyppinen lähestymistapa on kuitenkin kansallisen paleontological yhdistykset voivat erityisesti edistää integroitu paleontologian järjestämällä symposiumeja, myöntämällä tutkimusapurahoja, ja auttaa publishing hyviä tutkimuksia.

Leave a Reply