Selkärankaisten Rakenne ja Kehitys

Link: http://academic.emporia.edu/sievertl/verstruc/vsdweb1.htm

Gametogeneesiin

Ennen lisääntyminen ja kehitys uuden yksilön, sukusolut on muodostunut. Tämä prosessi todella alkaa takaisin, kun vanhempi oli alkio. Esiasteita, että sukusolujen solut kehittävät alkion ja siirtyä sukuelimiin. Tuntuisi järkevältä, että lähtöaineiden sukusolujen muodostavat sisällä sukuelimiin, mutta lajeja, jotka on tutkittu näiden solujen oikeastaan ovat peräisin ulkopuolella sukuelimiin ja joissakin tapauksissa ulkopuolella alkion ruumis.

Jos nämä alkukantainen sukusoluissa ovat peräisin ulkopuolella sukuelimiin, miten he päätyvät sukurauhasten? Vastaus on, ettemme täysin tiedä, mutta he voivat käyttää signaaleja solujen pinnalla, koska tiekartan saada vyön alle, tai ne voivat mennä läpi verenkiertoon ja jättää kapillaareja diapedesis (kuten Leukosyyttejä).

Kun sukurauhasten, alkukantainen solut jakautuvat ja muodostavat enemmän soluja. Nämä ovat oogonia ja spermatogonioiden. Munasarjoissa olevien oogonial solujen pian on muita soluja, jotka ympäröivät heitä. Nämä ovat karvatupen solut. Kun solut ovat muodostaneet 2 niistä on voitava tuoda yhdet kromosomien kunkin vanhemman yhdessä. He myös ovat rakennuspalikoita, josta alussa alkio on rakennettu.

Spermatogeneesin

Spermatogeneesin on prosessi, jonka spermatogonioiden kehittyä siittiöitä, jotka voivat jättää miehen ruumis. Läpi meioosin yksi diploidi solu käy läpi 2 divisioonaa ja lomakkeet 4 siittiöiden soluja. Kaikki spermatogonioiden, että koskaan olemassa muodostuvat miespuolinen alkio. On vähemmän spermatogonioiden kivekset kuin määrä siittiöitä, jotka muodostetaan käyttöiän aikana organismin. Siksi ensimmäinen vaihe prosessissa on mitoosin kahtena spermatogonioiden. Yksi tytär solut korvaa alkuperäisen spermatogonium ja muut tulee ensisijaisen spermatocyte. Vaikka nimet ovat erilaisia, nämä 2-solut ovat samanlaisia. Ainoa ero on kohtalo 2-solut.

Ensisijainen perusteella on diploidi ja ovat soluja, jotka käyvät läpi meioosin. Ensisijainen spermatocyte käy läpi meioosin I ja muodot 2 haploidi toissijainen perusteella. Nämä puolestaan käyvät läpi meioosin II ja muoto 4 spermatids. Yksi todellinen ero välinen säännöllinen mitoosin ja siittiöiden on, että cytoplasms kehittää siittiöt eivät ole täysin erillisiä, joten spermatids ovat todella liitetty niiden cytoplasms. Se spermatids sitten jatkaa kautta kypsymisen ja solulima on phagocytized, jonka Sertolin soluja. (Fig. 5-13)

Kun kehittää sukusolut ovat spermatids: 1) Ne muuttuvat proteiineja, joten kromosomit kompakti chromatin. 2) ytimen muoto muuttuu. 3) acrosomal ymp: n muotoja. Se on erikoistunut lysosome. 4) flagellum kasvaa sentrioli. 5) mitokondrioita keskittyä noin flagellum. 6) Ylimääräinen sytoplasmassa on disgarded.

Sperma on pää, joka sisältää DNA: ta. Korkki sperma on acrosome, joka sisältää entsyymejä, jotka ovat tarpeen penkoa osaksi muna. Sperma kypsyy siinä määrin, kun siementiehyiksi ja sitten jatkaa kypsymistä lisäkivesten. Sperma sitten vapautuu vesistöihin ulkoisia lannoitus tai vapautetaan vesiympäristöön sisällä naisen sisäinen hedelmöitys. Monissa tapauksissa sperma ei itse uida läpi naisen järjestelmään, vaan ne on laadittu muna ripset ja lihasten supistukset.

Sperma on 2 työpaikkaa, kun he yhteyttä munat. Ensimmäinen tehtävä on toimittaa mies on geneettistä materiaalia. Toinen funktio on aktivointi muna. Puhutaan, että seuraavan luennon.

Siittiöt ovat lämpötila herkkä. Sillä vaihtolämpöisiä eläimiä, tämä ei ole ongelma, mutta linnut ja nisäkkäät se on. Nisäkkäät kiertää sitä tosiasiaa, että core kehon lämpötila on liian kuuma sperma asettamalla kivekset kivespussin. Lämpötila kivespussin on useita asteita pienempi kuin ytimen lämpötila ja tämä on tarpeeksi, jotta sperma kehittää turvallisesti. Kauden kasvattajat tuoda kivekset takaisin kehoon turvallisuutta, kun ne eivät tuota siittiöitä. Lintuja ei ole kiveksiä, mutta heillä on sama ongelma, joilla on korkea ruumiinlämpö loukkaantui kehittää siittiöiden. Ratkaisu ongelmaan on sijoittaa kivekset lähellä ilman pusseja, jotka sisältävät ilmaa, joka on viileämpi kuin syvän ytimen lämpötila.

munasolujen muodostumisen eri vaiheisiin

Munasolu on myös tuottanut meioosin kautta, mutta eri tavalla. alkukantainen follikkelia on muodostettu munasarja sikiön. Alkukantainen munarakkuloiden alkaa osaksi meioosin I, mutta saa vain niin pitkälle kuin profaasissa I. tässä vaiheessa se on ensisijainen follikkelia. Vaikka meioosi pysähtyy, munasolu jatkaa koko kasvaa ja myös RNA ja proteiini ovat muodostettu. Munasolu käyttää joitakin oman rahastot, mutta se sisältää myös materiaalin ulkopuolelta munasolun ja jopa ulkopuolella munasarja. Verenkiertoon tuo ravinteita, jotka menevät tekemään keltuainen.

Keltuainen koostuu pääasiassa proteiinia, fosfolipidit, ja rasvoja. Yleensä nämä on tehty maksassa ja toi munasolun veren kautta. Selkärankaisten ssa laaja monimuotoisuus määrä keltuainen muna ja voi olla luokiteltu vastaavasti.

Vaikka monet ihmiset käyttävät termejä munasolu ja munasolun synonyymeinä, ne eivät ole. munasolu on muna, joka on ovulated jälkeen se on valmis meioosin. munasolun on muna, joka on ovulated, ennen kuin se on valmistunut meioosin.

Microlecithal munat ovat munat ja pieni määrä keltuainen. Nisäkkäät (muut kuin monotremes) on microlecithal munia. Mesolecithal munat on kohtalainen määrä keltuainen ja ovat tyypillisiä sammakkoeläinten munat. Macrolecithal munat sisältävät suuren määrän keltuainen. Telolecithal munat sisältää suuren määrän keltuainen ja tuotetaan matelijat ja linnut. Vuonna telolecithal muna keltuainen vie paljon tilaa ja on sijoitettu enemmän kohti toinen pää muna. Keltuainen lopussa on kasviperäiset pole ja lopulta alkio on eläinten pole.

Jossain vaiheessa, kun eläin on valmis toistamaan meioosi etenee metafaasissa II. Se pysähtyy täällä, kunnes hedelmöitys laukaisee se jatkaa. Tyypillisesti, polar kehon on muodostettu aikana jokainen jako meioosin. Nämä ovat hieman enemmän kuin ydin, ja eivät ole mukana tuotannon jälkeläisiä.

Munasolu on useita kalvoja liittyy siihen. Ensisijainen kalvot tehdään munasolun. Näitä ovat muun muassa vitelline kalvo, joka sijaitsee vain ulkopuolella plasma-kalvo. Ulkopuolella tämä ei voi olla zona radiata tai zona pellucida (nisäkkäät). Toissijainen kalvot löytyvät joidenkin selkärankaisten ja tuotetaan solujen munasarja. Korkea-asteen kalvojen muodossa, kun muna lähtee munasarja. Tämä sisältää jelly takki sammakkoeläinten munat ja valkuainen ja kova kuoret linnut ja matelijat.

Lannoitus

Ulkoinen hedelmöitys vanhemmat talletus niiden sukusolujen yhdessä vedessä. Sisäinen hedelmöitys, että sukusolut ovat talletettu sisällä naisten ja täytyy liittyä. Yksi yleensä ajattelee siittiöiden uima-munia, mutta paljon liikkeen todella tapahtuu, koska lihakset naisen sukuelimiin sopimuksen ja liikkua siittiöiden muna. Linnut ja matelijat ripset auttaa suoraan siittiöiden oikeaan suuntaan.

Kun sperma saavuttaa muna se on tunkeutua uloimmat kerrokset saada munasolu. Muista 3 kalvo tyypit puhuimme viime kerralla. Nämä täytyy läpäistä ennen kuin sperma voi sulake munan kanssa. Kun nisäkkäiden sperma on ensin vapautettu mies se ei voi lannoitusta muna. Capacitation on prosessi, jonka nisäkkäiden sperma tulee kykenee lannoitus muna.

acrosome on kärki siittiöiden solu. Se sisältää entsyymejä, koteloitu acrosomal rae. Erittäin kärki acrosome katoaa, kun se koskettaa kalvoja ympäröivän muna. Rae hajoaa ja tämä hajoaa muna kalvoja. On acrosomal hehkulangan (tubulussolujen) muotoja ja jatkuu läpi muna kalvot ja alas solukalvon munasolu. Tämä hehkulanka on valmistettu aktiini. Proteiini, bindin, acrosome reagoi bindin reseptoreihin vitelline kalvo. Se voi kestää useita tunteja naisten nisäkäs on synnytyskanavan ennen kuin tämä voi tapahtua. Nämä muutokset, jotka tapahtuvat siittiöt ovat nimeltään capacitation.

Lopulta siittiö tunkeutuu munasolun ja cytoplasms 2 solut ovat liittyneet. Tässä vaiheessa meillä on tsygootti.

Lisäksi meneillään meioosin, munasolu ei ole ollut paljon solujen toimintaa tässä vaiheessa. Kun sperma koskettaa munasolun, kaikki tämä muuttuu. Vastauksena kosketus siittiöiden että munasolun tulee depolarized. Vuonna merisiilit tämä johtuu avaa Na+ – kanavien munasolun pinnan. Tämä depolarisaatio tapahtuu useita satoja millisekunteja yhteyttä siittiöiden ja aiheuttaa tilapäinen lohko polyspermy. Tämä on nimeltään nopea lohko.

Tämän jälkeen aivokuoren rakeet munasolun sytoplasmassa siirtyä reunan solun ja vapauttaa niiden sisällöstä. Laukaista tämä on ensimmäinen depolarisaatio, joka aiheuttaa ER vapauttaa kalsiumia. Kalsium laukaisee rakkulat sulake kalvo. Sisältö sitten mennä väliin solukalvon ja vitelline kalvo. Seurauksena tästä bindin reseptoreihin ovat muuttuneet ja ei sido sperman kanssa. Tämä on hidas lohko.

Tämä skenaario on totta nisäkkäät, jossa polyspermy on katastrofi. Joissakin sammakkoeläimet, linnut ja matelijat polyspermy on normi. Ylimääräinen sperma päätyy taantumasta keltuainen.

Kun siittiöiden levinneisyys sisäisiä osia munasolu tulee järjestää uudelleen. Tämä voi olla tärkeää kehittää kahdenvälisiä symmetria tulevaisuudessa alkio. Rakennus alkio tyhjästä vie paljon uusia proteiinia ja niin hedelmöityksen jälkeen näemme paljon proteiinisynteesiä ja sen seurauksena kasvuun solun hapen kulutusta. PH sisällä munasolun myös lisää.

Olemme katsoneet lannoitus edetä kautta liittyminen sukusoluja, mutta emme vielä tässä vaiheessa ei ole diploidi solu. Kun meioosin II on täydellinen. ja 2. polar kehon vapautuu, ytimet alkaen sukusoluja voi liittyä. Tässä kohtaa viittaamme 2 haploidi ytimet on pronuclei.

Kalvon ympärille pronucleus on liuennut ja 2 sarjaa kromosomit liittyä. Tässä vaiheessa tsygootti valmistautuu itse ensimmäistä jako pilkkominen.

Ennen kuin voimme tarkastella pilkkominen on yksi mielenkiintoinen kummajainen (nimeltään partenogeneesillä) löytyy joitakin selkärankaisten lajeista . Normaali tapahtumat lannoitus selkärankaisten aiheuttamat fusion 2 haploidi pronuclei. Joillakin lajeilla selkärankaisten muna solu voi olla kannustanut käymään kehitystä alkio ilman tällaista fuusio. Joissakin tapauksissa tämä on kummajainen, joka vain tapahtuu joskus (linnut). Muissa tapauksissa, kuten riutta kaloja ja joitakin liskoja tämä on normaalia. Nisäkkäillä neitseellinen syntymä ei esiinny.

Tapahtumia ympäröivän kehittäminen parthenogenic selkärankaisten alkio on vielä selvitettävä. Me tiedämme joitakin melko mielenkiintoisia asioita lisko suvun Cnemidophorus (Aspidoscelis), joka on useita parthenogenic lajeja. Lajit koostuvat kaikki naispuolisia henkilöitä. Mielenkiintoista, aikana pesimäaikana aikuiset vuorotellen tekemässä rooli miehillä ja naisilla seurustelun. Laboratoriossa olemme huomanneet, että kun nainen on estrogeenin ovat korkeat (juuri ennen ovulaatiota) lisko ottaa normaaliin rooli naisten. Sen jälkeen hän on luonut hänen munat ja on korkea progesteronin, hän olettaa miehen roolin. Laboratorio tutkimukset ovat osoittaneet, että vaikka nämä liskoja voi tuottaa hedelmällisen munia omasta ilman seurustelun, määrä kytkimet ja munien lukumäärä/kytkin kasvaa, jos he ovat mukana seurustelun.

On joitakin muita käänteitä normaali kuvio lisääntymiselle löytyy selkärankaisia. Hybridogenesis on, jos naisten yhden lajin kavereita miehen toisen ja muodostaa hybridi. Yksi ryhmä hybridit ovat ylläpitämä naisten hybridi pariutumisen kanssa yksi vanhempien tyyppi miehillä. Se esculenta sammakoita tehdä sukusolujen kanssa ridibunda genomin.

Gynogenesis on, kun naaraat paritella mies, mutta mies on geneettinen materiaali ei ole tapana tehdä jälkeläisiä. Näemme tämän jotkut salamanterit.

Miten yksi määritellä lajien kanssa suvuton kääntää, ja näitä asioita esiintyvä in selkärankaiset?

Pilkkominen ja Gastrulation

Yleiset tapahtumat seuraavat lannoitus on sama kaikille selkärankaisille, mutta joitakin yksityiskohtia eroavat toisistaan, joten aiomme seurata kurssin tapahtumia alussa alkio sammakkoeläimet, linnut ja nisäkkäät. Ennen kuin voimme tehdä mutta katsotaanpa vain ottaa nopeasti vilkaista sitä, kuinka varhaiset tapahtumat edistymistä selkärankaiset.

Tsygootti on yksittäinen solu. Kun se jakaa viittaamme jokainen uusia soluja, kuten blastomeerien. Kun tsygootti jakautuu 2 blastomeerien alkio on pilkkominen. Divisioonien ottaa kaunis yhtenäinen kuvio (Kuva. 6-2). Jokainen kerta on uusi jako on suorassa kulmassa viimeinen jako. Aikana pilkkominen solujen määrä kasvaa, mutta koko alkio useimmissa selkärankaisten ei lisätä. Mielenkiintoinen asia mitoosin tapahtumia, jotka tapahtuvat pilkkominen on, että G1 ja G2 vaiheisiin interphase ei esiinny, vain S-vaihe, jonka aikana DNA päällekkäisyyttä esiintyy.

Selkärankaisten hyvin vähän keltuainen, solunjakautuminen ovat tasa-arvoisia ja esiintyä samanaikaisesti koko alkio. Koska määrä keltuainen lisää solunjakautuminen tulla epätasainen.

On 3 tyyppisiä rajapintoja perustuu niiden keltuainen. Holoblastic Pilkkominen on, jos koko muna jakaa. Riippuen määrä keltuainen uusi blastomeerien voi olla sama koko (microlecithal muna) ja se on holoblastic yhtä suuri tai blastomeerien voi olla epätasainen koko mesolecithal munat ja se on holoblastic epätasainen (sammakkoeläimet).

Osittainen pilkkominen tapahtuu, kun vain osa muna oikeastaan jakaa. Se yolky loppuun ei jaa. Tämä tapahtuu kohtalaisen macrolecithal munat kala.

Meroblastic pilkkominen on, jos vain pieni osa hyvin voimakkaasti yolked muna jakaa. Matelijat ja linnut osoittavat tämän.

Kun alkio tulee kiinteä pallo solujen se on morula. Täältä divisioonaa edelleen, kunnes alkio tulee ontto pallo soluja, rakkuloitua. Tämä on loppuun pilkkominen. Gastrulation on seuraava vaihe ja liittyy muodostumista ensimmäinen primitiivinen kudosten (alkio kerrosta).

A

Aloitamme kiertueen alussa alkioita tutkimalla amfibiolentokoneen alkio. Sammakkoeläimet ovat mesolecithal munat ja keltuainen hajallaan kuin pienet rakeet. Yleensä siellä on enemmän keltuainen klo kasviperäiset napa. Siksi, ne ovat myös telolecithal.

Lannoitus sperma yleensä tulee eläinten napa. Tämä johtaa nosto vitelline kalvo ja eläimen napa vuoroja, joten se istuu yläreunassa. Eläimen napa muna on pigmentti, joka on helppo nähdä. Hedelmöityksen jälkeen pigmentti, liikkuu kohti eläimen napa ja lehdet harmaa crescent ympäri päiväntasaajaa. Tämä alue on, kun notochord lopulta rakennetaan. Ensimmäinen 2 pilkkominen osastojen läpi pylväät ja tulos 4 yhtä suuri kokoinen soluja. 3. jako tapahtuu kohti eläinten napa sen sijaan, että päiväntasaajalla. Tämä jättää meille 4 pienempien eläinten solujen ja 4 suurempi kasvi-solut. Nyt jako on epätasainen, koska yolky kasvi solut jakaantuvat hitaammin. Ajan divisioonaa johtaa morula ja sitten rakkuloitua ontto blastocoel.

Se blastocoel alkaa pieni ja kasvaa kooltaan. Koska se liikkuu lähemmäksi eläinten napa. Lopussa rakkuloitua vaiheessa on ohut kerros soluja, makaa yli blastocoel. Alla blastocoel ovat suhteellisen suuria soluja täynnä keltuainen.

Gastrulation

Aikana gastrulation 3 sukusolujen kerroksia – ektodermi, mesodermi ja endodermi kehittää. Jos katsomme meidän pikku rakkuloitua huomaamme, että solut istuu päälle blastocoel tulee ektodermi. Tämä tekee jopa useimmat eläinten loppuun alkion. Tällä kasviperäiset pole meillä on bändi soluja, jotka tulee endodermi. Välillä nämä ovat soluja tarkoitus tulla mesodermi. Pidä mielessä, tässä vaiheessa niitä ei ole eriytetty. (Fig. 7-8)

Yksi tekniikoita, joita on ollut olemassa iät ja ajat, on tärkeää väriaine, joka on kestävä, mutta ei myrkyllisiä ja aseta se alkio. Koska solut liikkua gastrulation voimme nähdä, missä he päätyvät.

Aikana gastrulation solut liikkuvat ryhminä, ei yksilöinä. Aukko muodostaa pinta-alkion. Tämä blastopore tulee lopulta peräaukon, mutta aikana gastrulation se on aukko, jonka kautta solut siirtyvät pinta-alkion sen syvyyksiin. Aluksi, nämä solut pitää yhteyttä pinta-alkion. Kun ne liikkuvat, tämä muuttuu “pullo muotoinen” soluja. Se myös vetää invagination syvälle alkio.

Alueen eläin napa alkion yläpuolella blastopore on selkä huuli. Aluksi solut liikkua ulkoa alkion selkä huuli ja sitten sukeltaa alkion kautta blastopore. Seurauksena liikkeen solut alkion ja kasvua uuden onkalo, blastocoel saa häivytetty. Solun muuttoliike jatkuu alkio on jäljellä keltuainen pistoke. Tässä vaiheessa alkio on peitetty soluja, jotka ovat peräisin eläin-napainen.

Involution on siirtymässä solujen ulkopuolelta alkion sisälle. Koska soluja, jotka alun perin istui vieressä blastopore olivat endodermi, ne ovat ensimmäinen liikkua. He linja tämä uusi onkalo, archenteron, ja tulee limakalvon nielu. Solut, jotka tulee mesodermi ja sitten solut, jotka tulee notochord seuraa.

Amfibiolentokoneen gastrula on pohjimmiltaan kierroksella. Kun solut ovat siirtyneet sisällä alkion koko alkio on peitetty ektodermi. Lopussa gastrulation keltuainen pistoke on siirtynyt sisällä alkio, ja vain pieni viilto edelleen blastopore.

Linnut

Lintujen munat ovat macrolecithal ja koska ne liikkuvat munasarjasta kautta munanjohtimista useita asioita lisätään niitä. Siksi osa muna kutsumme keltuainen on todella munasolu. Osa munasolun, joka sisältää sytoplasmassa on blastodisc. Meioosissa tapahtuu kuten muillakin selkärankaisilla, mutta linnut polyspermy on yhteinen. Jostain syystä tämä ei ole ongelma, sillä linnut ja matelijat ja vain 1 siittiöiden todella hedelmöittää muna. Muna kulkee alas munanjohtimista valkuaisen, kalvot ja kuori lisätään.

Emme tiedä paljon noin aikaisin alkioiden koska ensimmäinen osastojen alkio ilmetä, kun se on oviduct. Koska muna on macrolecithal ei ole jako keltuainen. Koska blastodisc on litistetty kulkue alussa divisioonat on erilainen kuin ne, sammakkoeläimet. 1. divisioona näyttää vako on blastodisc. Se ei tee siitä reunat blastodisc. Myös, se ei pääse tunkeutumaan pohjaan blastodisc. Division 2 tapahtuu kohtisuoraan 1. divisioona ja myös ei mene reunat tai syvyys blastodisc. 3. divisioona tuottaa 8 epätäydellisesti jaettu soluihin. Sieltä rakenteessa jako on epäsäännöllinen. Lopputulos on, että näemme selvästi keski-klusterin soluja ja marginaalinen klusterin soluja.

Keski-blastomeerien ovat toisistaan täysin erillään, mutta marginaalinen blastomeerien täydellisesti erottaa toisistaan. Mennessä 3 solunjakautumisen näemme, että vaikka se alkaa ulos kuin epätäydellinen jako, vako jatkuu syvälle blastodisc ja sitten kääntyy ympäri niin, että se toimii pyöreä solut ylös keltuainen alla. Tämä prosessi jatkuu uusien osastojen keski blastomeerien ja erottaa keltuainen. Marginaalinen blastomeerien pysyä kiinni.

Ensi keltuainen alla keski-blastomeerien saa liquidy ja blastomeerien edelleen hajota ja tämä johtaa kerroksia blastomeerien. Nämä solut ovat nyt nimeltään blastoderm. Niiden alla on subgerminal kerros, joka on täynnä nestettä keltuainen. Kun katsot tipun alkio laboratoriossa, voit pystyä erottamaan keski blastomeerien vuodesta marginaalinen blastomeerien. alue pellucida on nimi alueen keski-blastomeerien ja – alueen opaca on alue marginaalinen blastomeerien.

Solut blastodisc eivät ole tasaisesti yolked. Jotkut sisältävät enemmän keltuainen kuin toiset. Ne, joilla on enemmän keltuainen vajoavat pohjaan blastodisc ja ne, joilla on vähemmän lomakkeen alkuun pinta. Näistä tulee epiblast päälle ja taustalla hypoblast. Se hypoblast kerros alkaa takana eläin ja liikkuu eteenpäin.

Kehityksen aikana gastrula, näemme kehityksen primitiivinen ura ympäröi primitiivinen taittuu. Etupäähän groove 2 taittuu täyttää ja lomake – Hensen on solmu.

Tämä koko rakenne tulee primitiivinen viiru ja kehittyy pitkin selkä pinnan alkio. Soluja ylemmän osan alkion siirtyä kohti primitiivinen putki ja sitten sukeltaa osaksi alkio. Tämä yhdessä jako ennestään hypoblast solut edistää kasvua hypoblast. Primitiivinen putki sitten roolissa blastopore. Väli hypoblast ja epiblast on siis blastocoel.

Se hypoblast on lopulta korvata endodermi ja epiblast kehittyy ektodermi, mesodermi ja endodermi.

Toisin kuin sammakkoeläinten kehitystä munat, linnut ja matelijat ovat tärkeitä ei-alkion osat tai extraembryonic kalvot. Nämä ovat tärkeitä vaaliminen kehittyvän alkion. Se epiblast kehittyy ektodermi, mesodermi ja endodermi. Se epiblast alueen pellucida tulee ektodermi, mesodermi ja endodermi alkion. Se epiblast alueen opaca tullut extraembryonic ektodermi.

Ensimmäinen soluja, jotka kulkevat primitiivinen putkesta tullut mesodermi ja päätyvät mahaan ja päähän. Endodermi solujen liittyä hypoblast endodermi. Enemmän mesodermi seuraavasti (lateraalinen mesodermi). Epiblast soluja edessä Hensen on solmu siirtyä alkion ja siirtää takaisin eteen ja tulla notochord. Prosessin läpi solun liikkeen alkio kehittyy kerros-mesodermi, joka kulkee alas keskiviivan. Tämä tulee notochord, somites, ja erilaistumaton mesodermi.

Ajan Hensen on solmu liikkuu posteriorly ja kun tämä tapahtuu primitiivinen viiru katoaa.

Keskustella kohtalot endodermi, ektodermi ja mesodermi.

Extraembryonic kalvot

Meillä on ollut tarkastella alkion, mutta meidän on myös otettava huomioon kehitys extraembryonic kalvot, jos haluamme antaa realistisen kuvan kaikista tapahtumista kehitystä. Ennen kuin voimme tarkastella niitä erityisesti, katsotaanpa askel taaksepäin ja tarkastella alkioiden eri selkärankaisten ja heidän tarpeensa.

Kalat ja sammakkoeläimet suurin osa munivat veteen ja munat kuoriutuvat osaksi edelleen kehittää toukkia. Monet lajit alkio on vain muna muutaman päivän ja sitten se nousee vapaa-ruokinta toukkia. Näillä lajeilla löydämme ruskuaispussi kuin heidän ainoa extraembryonic kalvo. Nämä alkiot tarvitsen keltuainen saada ne menossa, mutta koska nämä pienet alkiot ovat veden ympäröimä niiden jätteet hajanainen pois ja happea voi hajanainen. Siksi ne ovat ei tarvita erityisiä rakenteita käsitellä näitä asioita.

Kala on enemmän keltuainen niiden munia kuin sammakkoeläimet. Kalojen keltuainen sisältyy trilaminar ruskuaispussi, joka istuu suolen onteloon. Sammakkoeläimet, jossa on vähemmän keltuainen, se tallennetaan endodermi solujen suolistossa. Ruskuaispussi on osa suoliston sammakkoeläimet.

Sijaan, että maanpäällisen munat, matelijat ja linnut. Nämä munat tuottaa hyvin kehittyneet nuoret, että jos matelijat ja monet linnut ovat omavaraisia alkaen, kun ne kuoriutuvat. Tämä vaatii suuremman määrän keltuainen polttoaineen tällaista kehitystä. Myös, koska nämä munat ovat muurattiin erittäin kuivassa ympäristössä, he eivät voi luottaa yksinkertainen diffuusio hoitaa jätteen poisto ja hapenottokykyä. Lisää extraembryonic kalvot olivat tarpeen käsitellä näitä näkökohtia. Nisäkkäiden alkio kehittyy sisällä äidin, mutta extraembryonic kalvot on kehitetty meidän matelijoiden esi-isät ovat edelleen läsnä.

Koska linnut ovat parhaiten tutkittu ja koska tarkastelemme niiden alkioiden lab, käytämme lintuja kuvaamaan, miten extraembryonic kalvot kehittää.

Mesodermi, joka pysyy lähellä mid-line alkio tulee somitic mesodermi tai somites. Mesodermi, joka liikkuu sivusuunnassa osa alkiota tulee lateraalinen mesodermi. Kaulasta alas lateraalinen mesodermi jakautuu ja tulee somaattisten mesodermi ja splanchnic mesodermi.

Muista, että pikku alkio on kehittää edellä massiivinen keltuainen. Solut liikkuvat nopeasti ja mitoosi tapahtuu. Tämän seurauksena jotkut mesodermi siirtyy surround keltuainen. Koska liikkeen soluja, jotka on jo tapahtunut keltuainen on jo ympäröi endodermi kerros. Tämä uusi mesodermi ja vanha endodermi yhdistää ja tullut extraembryonic splanchnopleure. Osa lähellä alkio muodostaa keltuainen varsi ja osa ympäri keltuainen muodostaa ruskuaispussi. Se näyttäisi keltuainen yksinkertaisesti menee läpi keltuainen varsi ja saa käyttää alkio. Tämä ei ole tapauksessa. Se endodermal osa splanchnopleure tulee infolded osaksi keltuainen. Entsyymien liittyy se sulattaa keltuainen. Se on sitten lähetetään alkion kautta vitelline suonet, joka kehittää mesodermaalisten osa splanchnopleure.

Osa mesodermi levitä ulompi osa kehittyvää rakennetta. Täällä se yhdistetään ektodermi, joka oli jo läsnä. Tämä tuli extraembryonic somatopleure. Aikana kehitys somatopleure taittuu jopa yli alkio. Seurauksena, se tulee 2 kerrosta päällekkäin. Tämä taitto jatkuu, kunnes kerrokset liittyä yli alkio. Uloin kerros tulee suonikalvon ja sisempi kerros tulee amnion.

amniononteloon istuu sisällä amnion ja sisältää alkion ja nestettä. Tämä pitää alkio tarttumisen amnion tai muu kalvo ja toimii iskunvaimentimena.

suonikalvon ontelo istuu välillä amnion ja suonikalvon. Se on extraembryonic coelom, koska ulkopinta on mesodermi.

Meidän 4 extraembryonic kalvo on allantois ja alkaa kehittyä ampua pois taka osa gut. Ajan mittaan se kasvaa ulos extraembryonic coelom ja melko hyvin täyttää. Se allantois on tehty mesodermi ja endodermi, joten se on splanchnopleure. Mesodermi osa liittyy mesodermi suonikalvon. Tämä mesodermaalisten alue sitten kehittyy verisuonten lukumäärä. He istuvat vieressä shell ja myöhemmin ensi lentoliikenteen tilaa muna. Happi diffundoituu verenkiertoon alusten ja sitten on otettu alkio. Sisällä allantois on laukku, joka pitää tuottaman jätteen kasvava alkio.

Kolme vikaa reiteillä muodossa tipun alkio: 1) vitelline – menee/ruskuaispussi ja alkio. Se tarjoaa ravintoa. Alukset ovat peräisin verestä saaret. 2) allantoic – menee/allantois. Se on tärkeää hengitystä. Se kehittyy, kun 4. päivä 3) intraembryonic – sisällä alkio. Osa vitelline suoneen on sisällä alkio ja toimittaa verta sinus venosus. Tämä osa vitelline laskimoon tulee osa maksan porttilaskimo myöhemmin kehitys.

Nisäkkäiden Kehitys

Tulevaisuudessa munasolun itse muodostaa ennen syntymää nainen. Alkio munasolu ja kerros soluja, jotka ympäröivät sitä kutsutaan alkukantainen follikkelia. Myöhemmin tämä rakenne on nimeltään ensisijainen follikkelia. Jossain vaiheessa kypsymisen jälkeen hormonit FSH: n ja LH: n toimia follikkelia. Aluksi, FSH laukaisee follikkelia alkaa kypsymässä. Tähän asti munasolu on keskeytetty klo profaasissa I. FSH aiheuttaa joitakin näistä follicles jatkaa niiden kehittämistä. Matkan varrella useita follikkelia soluja ympäröivän munasolu kasvaa suuresti numero ja alkaa vapauttaa estradioli.

Aikana kypsymisen prosessi noncellular kalvo, zona pellucida kehittyy välillä munasolun ja munarakkulan soluihin. Koska kypsyminen jatkuu sisällä follikkelia tulee ontto ja täynnä nestettä. Ontto alue on antrum. Kasvua follikkelia jatkuu ja tässä vaiheessa munasolu on kiinnitetty follikkelia soluja yksi alue, joka on nimeltään cumulus. Kerros ympäröivän koko follikkelia on theca.

Jossain vaiheessa estradiolin kasvaa tiettyyn pisteeseen ja aiheuttaa vapauttaa aalto LH. Tämä stimuloi ovulaation – vapauttamaan munasolun munasarjasta. Yhdessä munasolun ryhmä follikkelia soluja menee liian. Nämä ovat nimeltään corona radiata. Munasolu nyt tekee tiensä oviduct, jossa se voi olla lannoitettu. Jäänteitä follikkelia soluja, jotka pysyvät munasarja tullut keltarauhasen. Sen tehtävänä on vapauttaa estradioli ja progesteroni, jotka ovat tarpeen valmisteltaessa limakalvon tai sisäpinta kohtuun istutettavien. Yleensä, ihmisillä, tämä ei ilmetä, ja niin me palata alkuun ja aloittaa alusta. Muiden lajien, raskaus lähes aina tapahtuu ovulaation jälkeen.

Tapahtumat, jotka tapahtuvat munasarja ja kohtu on ajoitettu niin, että munasolu vapautuu oikeaan aikaan ja kohtu on valmis istutus oikeaan aikaan. Munasarjojen sykli on tietysti tapahtumia stimulaatio follikkelia ovulaation muodostumista ja lopullinen hajoaminen keltarauhasen. Ihmisillä sykli valvoa kohtu on kutsutaan kuukautiskierron, koska se liittyy kuukautisten tai irtoaminen kohdun limakalvon. Monet nisäkkäät tämä ei tapahdu, ja sykli on ilmaisua on kiimaa.

Aikana estrus sykli/kuukautiskierron aluksi limakalvo on rakennettu. Ajan edetessä verisuonten kohdun limakalvon kasvu koko ja rauhaset kehittää kohdun limakalvon. Tämä on valmisteilla raskauden aikana. Jos raskaus ei tapahdu, kohdun limakalvo on karistanut tai se taantuu sen alkuperäiseen tilaan ja sykli alkaa alusta.

Nisäkkäät ovat suuri joukko eläimiä, ja kaikilla ei ole samat tapahtumat esiintyvät kehityksen aikana. Siksi me tarkastelemme esimerkkejä parhaista tutkituissa ryhmissä (hiiret, siat, ihmiset) ja käyttää niitä esimerkkeinä.

Nisäkäs munat ovat microlecithal joten odotamme, koko alkio jakaa yhdessä ja että jokainen jako johtaisi 2 yhtä suureen blastomeerien. Tämä ei ole tapauksessa. Alusta 1. divisioonan blastomeerien, että muoto ovat erikokoiset. Tämä on taas nähty 4 soluun vaiheessa 2 pientä ja 2 isoa soluja. 8 cell vaiheessa voimme nähdä pieniä soluja ovat yksi pää ja suuret solut ovat toisessa päässä alkio. Näemme myös, että osastojen tapahtuvat omaan tahtiinsa ja ei-synkronoidusti.

Ihmisillä usean päivän alkion solut jakautuvat nopeasti. 5. päivä meillä on noin 100 solua. Nestettä kohtuonteloon menee poikki zona pelludica ja joutuu välit alkion soluja. Nämä sulautuvat yksi onkalo. Meillä on pieni ontto alkio – blastokysta. Tässä vaiheessa voimme erottaa 2 sarjaa soluja. Ulompi kerros ontrofoblasti ja sisempi kerros on sisäinen solun massa. Tässä vaiheessa zona pellucida menee pois ja niin trofoblastisolut voi ottaa yhteyttä limakalvon.

Se trofoblasti lähellä inner cell mass yhteystiedot limakalvon ja burrows osaksi kohdun limakalvon. Kohdun limakalvon auttaa myös tätä prosessia hajoamassa lähellä trofoblasti. Se trofoblastisolut lomake 2 kerrosta koska aika jatkuu. Sisempi kerros tulee cytotrophoblast ja ulompi kerros, joka on yhteydessä kohdun limakalvon tulee syntrophoblast. Tämä ulompi kerros imee nestettä jakautuminen limakalvon. Nämä tarjoavat ravinteita kehittyvän alkion. Myös, koska alkio on eri DNA: ta ja eri antigeenejä kuin äidin soluja, näyttää siltä, että siellä pitäisi olla hylkääminen alkion. Tämä ei ilmetä, koska syntrophoblast vapauttaa kemikaaleja, jotka estävät hylkäämistä.

Vaikka nisäkkäät eivät kehittää munia, niiden kehitys on samanlainen kuin linnut. Ensimmäinen alkio kerrokset kehittää ovat endodermi ja ektodermi. Välillä ektodermi ja trofoblasti pieni onkalo, amniononteloon lomakkeet. Amnion muodostaa kerros soluja kehittää välillä ontelon ja trofoblasti.

Ihmisillä alkio on täysin upotettu päivä 9. Tässä vaiheessa syntrophoblast solut ovat tunnelointi osaksi kohdun limakalvon ja luoda ontto nesteen täyttämä tilat. Kerros soluja alapuolella amniononteloon on ektodermi ja tulee epiblast. Endodermi kerros sijaitsee alle tämän. Jälkeen useita päiviä alkion mesodermi alkaa kehittyä. Nämä solut alun perin aloittaa vuonna epiblast ja liikkua primitiivinen putki muodostaa mesodermi ja notochord, aivan kuten lintu.

Samaan aikaan kuin sisäinen solun massa on kehittymässä tulevaisuudessa alkio, extraembryonic kalvot ovat muodostumassa ja niiden kanssa istukan.

Se extraembryonic somatopleure liikkuu jopa yli alkio (aivan kuten lintu) ja tulee amnion ja suonikalvon. Se allantois kehittyy suolistossa. Kumma kyllä, vaikka ei ole keltuainen, keltuainen sac kehittää. Nisäkkäillä se myöhemmin rappeutuu. Suonikalvon yhdessä allantois useimpien nisäkkäiden alkioiden ja limakalvon äidin liittyä muodostavat istukan. Tämä tekee chorioallantoic istukan. Valtimoiden ja laskimoiden muodostettu allantois, allantoic valtimon ja laskimon, tulee navan valtimon ja laskimon. Vuonna marsupials istukan lomakkeet ruskuaispussi ja suonikalvon alkion ja äidin kudosten. Tämä on choriovitelline istukan.

Se allantoic valtimon ja laskimon kutsutaan napanuoran valtimoiden ja laskimon istukan nisäkkäät. Huomaa, että napanuoran valtimoiden ja laskimon lomakkeen mesodermaalisten osa allantois kerros istukan. Nisäkkäillä on samat kolme liikkeeseen reittejä, jotka näimme lintuja. vitelline reitti menee/ruskuaispussi ja alkio, allantoic reitti menee/istukasta, ja intraembryonic reitti on majoitusliike, jonka alkio.

Vetää kaikki palaset yhteen

Kun alkio kehittyy sen ruoansulatuskanavan, ektodermi päissä suolikanavan sulakkeet endodermi limakalvon ruoansulatuskanavan. Päät kirjoituksia, jotka ovat peräisin ektodermi, ovat stomodeum, tai mitä on tullut suuhun, ja proctodeum, tai mitä tulee peräaukon. Aluksi nämä ovat ulkopuolella pikku alkio on ruoansulatuskanavan. Ruoansulatuskanavan itse alkaa ulos kuin foregut (nielu vatsaan), midgut (ohutsuoli), ja hindgut (paksusuolen ja peräsuolen). Ensimmäinen osa foregut on nielu. suun kilpi on ohut bändi kudosta, joka erottaa stomodeum ja foregut. Se on myöhemmin repeämä muodostaa marginaalit suuhun. Samanlainen asia tapahtuu anal kilpi.

Kun tarkastellaan missä aistien rakenteet nenä, silmät, ja korvat sijaitsevat, näet, että he alkavat pois sisällä hermostoputken. Vaikka emme ajattele näitä rakenteita esiintyy aivojen ulkopuolella, se, että ne alkaa osana hermostoputken tarkoittaa, että niiden neuronien ovat samanlaisia kuin aivoissa, ja siksi ei voi uusiutua myöhemmin elämässä.

otic rakkula on sisäkorvan. Se kehittyy auditiivinen placode, että uppoaa pinnan päähän. Aistien osa nenä alkaa nenän placode.

Kun katsot varhainen alkio paljon kudosta päähän on mesenchyme, erilaistumaton mesodermi. Tämä tulee lopulta sidekudoksen ja lihasten.

Nielun alueen poikasen tai nisäkäs on paljon eri alkio kuin aikuisen. Tämä alue alkaa kuten nielun (viskeraalisen) kaaria ja suulakihalkioita, jotka vastaavat gill kaaria ja suulakihalkioita. Sivusuunnassa osa nielu muotoja nielun pussit. Anterior ne muodostavat ensin. 48 hr-vain ensimmäinen sisäelinten kaari ja pussi on muodostunut. 72 hr enemmän on muodostettu.

Ensimmäinen sisäelinten kaari tulee alaleuan kaari ja yläleuan prosessit. Yläleuan prosessit tällä hetkellä ovat anterior laajennuksia alaleuan kaari. Nämä rakenteet on tarkoitus tulla ylä-ja alaleuan.

Sisäelinten kaaret ovat aortan kaaret käynnissä ne läpi. Sisäelinten kaaret ovat kiinteä kudos ja aortan kaaret ovat verisuonia. Aortan kaaret ottaa verta vatsa-aortan selkä aortta. Kuten sisäelinten kaaria, aortan kaaret alkaa kehitysmaiden anterior loppuun. Siellä on yhteensä 6, mutta vuonna amniotes anterior ne ovat yleensä menneet ennen taka niitä kehittää.

Alussa alkioiden olemme katselleet on 2 selkä aortae – yksi kummallakin puolella. 72 hr anterior osa näistä aluksista on sulatettu yhteen, jotta yksi selkä aortta, mutta se on edelleen yhdistetty klo posterior loppuun alkion.

anterior cardinal vein ja taka cardinal vein valuta etu-ja taka osat alkio. Alus, joka muotoja, joita yhdistää nämä kaksi on yhteinen cardinal vein. Se vie verta sydämeen.
Noin 33 hr näemme uuden tyyppinen mesodermi kehittää poikasen. Väli-mesodermi on menossa aiheuttaa urogenitaalisen järjestelmän. Se istuu välillä somites ja laterall mesodermi. Voit nähdä, mesonephric kanava 72 h. Se on putki, joka valuu munuaisten.

Se somite alkaa yhtä vankka pala ja 33 hr näyttää kolmion. 48 hr voidaan nähdä osa-alueet somite. Tässä vaiheessa se voidaan jakaa dermo-myotome ja sclerotome. Myöhemmin dermo-myotome jakaa tulla dermotome ja myotome. Se sclerotome tulee kovaa kudosta, dermotome tulee dermis, ja myotome tulee lihas.

Solut nimeltä hemangioblasts kehittyä splanchnic mesodermi alueella opaca. Nämä muodostavat klustereita kutsutaan veren saaret. Solut, jotka istuvat ulompi osa veren saaret tullut esiasteita verisuonen soluja ja solujen sisällä saaret tullut kantasoluja, jotka aiheuttavat kaikkia muita veren soluja. Ruskuaispussi myös tuottaa joitakin alkeellisia veren soluja.

Hans Spemann Kokeet

1920-luvulla Hans Spemann ja joitakin hänen jatko-opiskelijat tutkivat mekanismi, jonka alkiot tullut eriytetty. Me tiedämme, että 2 solu vaiheessa, että jos jokainen blastomere on erotettu, jokainen voi kasvaa normaali yksilö. Joissakin tapauksissa jopa myöhemmissä vaiheissa voi kasvaa täydellinen yksilöitä. Kyky tehdä tämä myöhemmissä vaiheissa on rajoitettu määrä sytoplasmassa solun.

Spemann otti newt, että muna oli hedelmöittynyt ja ennen kuin se on jaettu 2 blastomeerien hän otti lohkon vauva hiukset ja teki silmukan ja laita päälle kananmuna. Hän kiristetty silmukka ja jätti sen niin, että toinen puoli oli kaiken ydin. Kun pilkkominen tapahtui kaikki toimialat tapahtui puoli ydin. Jos solu onnistui saamaan silmukan läpi, jako olisi sitten esiintyä toisella puolella silmukan liikaa ja joissakin tapauksissa 2 alkioiden kehittää. Tämä osoitti, että ytimen jopa myöhemmin nämä solut oli kaikki tarvittavat tiedot luoda alkio.

Jos me aloittaa kanssa eriyttämättömät solujen rakkuloitua ja siirry ensisijainen kudos kerrosten gastrulavaihe, mikä aiheuttaa näiden kudosten tulee tiettyjä rakenteita juuri oikeassa paikassa? Hilde Mangold, Spemann on opiskelija, 1920-luvulla otti selkä huuli blastopore ja istuttaa sen päälle isäntä alkio. Solun liikkuminen tapahtui noin molemmat, isäntä ja esitteli selkä huuli ja tulos oli isäntä alkion kanssa osittain kehittynyt toissijainen alkio. Kehittäminen tämä toinen alkio oli, koska siirteen. Solut muutti blastopore ja kehittynyt samoja rakenteita kuten näimme normaali alkio.

Mieti, mitä tiedät sammakkoeläinten alkioita. Soluja, jotka siirtyvät blastopore ja muoto katon archenteron ovat soluja, jotka tulevat mesodermi ja notochord. Se on niiden läsnäolo alle ektodermi soluja, joka aiheuttaa ektodermi erilaistumaan hermostoputken levy soluja. Tämä prosessi on nimeltään induktio. Rakenne, joka aiheuttaa tämän tapahtua onkela.

Induktio hermojärjestelmä on seurausta ektodermi istuu päälle oletetun notochord ja somites. Anterior osa hermosto (aivot) on aiheuttama katon archenteron infront näitä rakenteita. Vain köynnöksen päässä selän huuli blastopore ja ympäröivä soluja voi aiheuttaa induktio alkaa.

Solujen kyky reagoida ic on suurin aikaisin gastrulation, yhä korkea mid-gastrulation, ja laskee myöhään gastrulation. By neurulation se on hiipumassa pois.

Selkä huuli oli puhuttu ensisijainen järjestäjä Spemann vuonna 1938. Tämä järjestely on peräisin soluista, jotka olivat peräisin harmaa puolikuun alueella, ja se on vain löytyy selkä-osa alkio. Selkä huuli istuu vaiheessa, jossa yolkless solut täyttävät yolky soluja. Niitä aktiivisempia, pigmentoitunut, yolkless soluja eläinten pole tehdä liikkuvan ja raskaampi yolky solut eivät siirry.

Kaikki liike, joka tapahtuu aikana rakkuloitua ja gastrulavaihe, se on vaikea seurata yksittäisiä soluja. Siksi 1920-luvulla Vogt keksi ottaa agar kastettu tärkeää väriaine, joka ei vahingoita sikiötä, ja laittaa pieniä paloja alkiolle. Agar on poistettu, ja väriaine värjää pinnan solut alkion. Nämä väri paikat voidaan havaita ja seurata. Tänään käytämme kehittyneempiä merkintä menetelmiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *