Raportointi Tapot kuten Ihmisoikeusloukkaukset Käsikirja

Link: https://www1.essex.ac.uk/reportingkillingshandbook/

Miten dokumentoida ja vastata mahdollisiin ihmisoikeuksien suojelun oikeuksien loukkauksiin kansainvälisessä ihmisoikeussuojajärjestelmässä

Kate Thompson ja Camille Giffard

Mikä on raportointitapaukset ihmisoikeusloukkausten käsikirjana?

Raportointitapaamiset ihmisoikeusrikkomusten käsikirjana on viitteellinen opas kaikille, jotka haluavat tietää, miten toimia vastauksena epäilyttävistä kuolemista. Siinä selitetään yksinkertaisesti ja selkeästi, miten kansainvälisten elinten ja mekanismien raportointi- ja kanteluprosessi todella toimii; miten voit hyödyntää sitä: miten voisit mennä dokumentoimaan väitteitä, mitä voit tehdä tietojen keräämisen jälkeen, kuinka valita eri mekanismien välillä tiettyjen tavoitteiden mukaan ja miten esität tietojasi tavalla, joka tekee todennäköisimmin vastauksen.
Kuka on raportointitappioita ihmisoikeusloukkausten käsikirjana?

Raportointitapaamiset ihmisoikeusrikkomusten käsikirjana on tarkoitettu kaikille, jotka kohtaavat tietoja, jotka osoittavat epäilyttävän kuoleman. Se on erityisen merkityksellinen ihmisoikeusalan työntekijöille ja kansalaisjärjestöille, mutta niitä voivat käyttää lääkärit, asianajajat tai muut ammattilaiset tai henkilöt, jotka voivat saada tällaisia ​​tietoja. Se ei ole tekninen käsikirja, eikä sitä tarvita erityisosaamiseen.
Miksi kannattaa harkita Raportointitapausten käyttöä ihmisoikeusrikkomusten käsikirjana?
Tiedot ovat avain. Kansainvälisiä elimiä ja mekanismeja on luotu epäilyttävien kuolemien ongelman ratkaisemiseksi, mutta niiden tehokkuus riippuu niille lähetetyistä tiedoista. Paljon vastaanotettua informaatiota hukkaan, koska se lähetetään väärään kehoon, joka esitetään epäasianmukaisella tavalla tai tuntuu epäluotettavalta. Tietojen huolellinen valmistelu käsikirjan ohjeiden mukaisesti mahdollistaa tällaisten virheiden välttämisen ja todennäköisemmin, että saavutat tavoitteet tietojen toimittamisessa.

Leave a Reply