Myytti ja Legenda

This post was written by Nicholas Booth and originally appeared in English on the UCL website: https://www.lifestudy.ac.uk/museums/jeremy-bentham/about/myth-legend

On olemassa monia myyttejä ympäröivän Auto-ikoni Jeremy Bentham. Suurin osa näistä ovat totta, mutta kaikki hyviä tarinoita siellä on yleensä joitakin totuuden siemen. Suuria myyttejä käsitellään jäljempänä, kuitenkin, jos siellä on jotain puuttuu tai on virheellinen, ole hyvä ja ota yhteyttä [email protected].

‘Läsnä, mutta eivät äänestä’

Henry Tonk on seinämaalaus Bentham 'perustaja UCL'- ©UCL Creative Media Services

Se on usein sanonut, että Bentham on otettu huomioon Kollegion kokousten Neuvoston (Poliisiakatemian hallintoneuvosto), ja että se kirjataan pöytäkirjaan, että Jäsen Bentham on läsnä, mutta ei äänioikeutta.

Valitettavasti, se ei ole totta, että Bentham on läsnä jokaisessa kokouksessa College Neuvoston. Hän osallistui kokouksessa kuluneeksi 150 vuotta perustamisen College vuonna 1976 ja uudelleen vuonna 2013 merkitä lopullinen neuvoston kokouksessa sitten rovasti. Näissä tapauksissa myytti tuli totta.

auto-kuvake voi myös olla osallistui valiokunnan kokouksiin, henkilöstön tapahtumia, opiskelija, tehtävien ja muiden tapahtumien aikana hänen aikaa UCL. Haluaisimme kuulla keneltäkään läsnä näissä kokouksissa. Sähköpostiosoite, yhteystiedot löytyvät sivun alkuun.

Lisäksi, Arvoisa Bentham ei jokainen nyt ja sitten hyväksyä kutsuja tilaisuuksiin, jos hän ei tarvitse kiivetä portaita. Huhtikuussa 2006 hän osallistui illallisen aikana John Stuart Mill Bicentennial Konferenssissa UCL. Valitettavasti portaita estää häntä hoitava tapahtumia Jeremy Bentham Huone.

‘Perustaja UCL’

Se on yleisesti uskotaan, että Bentham oli yksi perustajista University of London, kutsutaan nyt UCL: n.

Tämä ei ole, itse asiassa, totta. Bentham oli 80 vuotta vanha, kun uusi yliopisto avasi ovensa vuonna 1828, ja ottanut osaa kampanjaan, jotta se on. Kuitenkin, myytti hänen osallistuminen on ollut säilytetty seinämaalaus Henry Tonks (1862 – 1937), kupoli yläpuolella Flaxman Galleria tärkein UCL-kirjasto. Se osoittaa, William Wilkins (1778 – 1839), arkkitehti päärakennus, esittää suunnitelmat Bentham hänen hyväksyntää, kun portico on rakenteilla taustalla. Tarpeetonta sanoa, se on puhdasta fantasiaa.

‘Väärinkäyttö hänen päänsä’

sanotaan, että Bentham pää oli varastettu opiskelijoita Kings College, Lontoo, ja käyttää improvisoitu peli jalkapallo college nelikulmio.

välinen kilpailu UCL: n ja KCL menee perustamisesta asianomaisten toimielinten 1820-luvulla. Englannin Kirkko vastasi perusta ‘tyyli Uskottomuus lopussa Gower Street’ säätiön kanssa King ‘ s College.

pää on herkässä kunnossa, ja se on nopeasti hajonnut jos joku on yrittänyt potkia sitä ympäri.

pää oli kuitenkin sieppasi opiskelijoita King ‘ s College Opiskelijoille lokakuussa 1975. se oli palasi vahingoittumattomana seuraavat maksaminen lunnaita 10 puntaa hyväntekeväisyyteen Suojaa. Tämän tapahtuman jälkeen pää oli siirtynyt sen vanhan sijainnin yläpuolella oviaukon vieressä auto-kuvake, enemmän turvallinen alue UCL: n.

Bentham pää on nyt pidettävä erityistä ympäristöolosuhteet Institute of Arkeologian.

‘Bentham on levoton Henki’

Mukaan ‘Demoni Lasi Häkissä’ Ripley ‘ s believe Sitä Tai Ei, numero 87, Maaliskuu 1979, Bentham oli määrännyt testamentissaan, että hänen puettu luuranko olisi osallistuttava kaikkiin kokouksiin, College Board.

Vuonna 1955 College Board oli päättänyt, että he olivat saaneet tarpeekseen Bentham auto-kuvake ja se oli poistettu varasto. Myöhään yöllä, kuitenkin, Bentham kaatui ulos varasto ja meni riehua. Ja teki niin aikaa ja aika uudelleen muutaman seuraavan kuukauden aikana. Mieletön tuhoaminen sitten pysähtyi, mutta kuten Ripleyn raportit, opiskelijoiden ja opettajakunnan odottaa pelko päivä, että kostonhimoinen demoni, Jeremy Bentham, kävelee taas, Uskokaa Tai älkää’.

Ironista kyllä Bentham itse oli pelännyt kummituksia. Tämä pelko oli asennettu hänen perheensä palvelijoiksi, kun Bentham oli lapsi, ja jäi hänen kanssaan koko elämän. Hän oli vaivannut painajaisia, jos hän nukkuu yksin, ja niin myöhemmin elämässä aina varmistettava palvelija nukkui makuuhuoneessa hänen kanssaan. Alkaen henkisen näkökulmasta, hän tiesi hyvin, että kummituksia ei ole olemassa. Hän myönsi kuitenkin, että hänen pelko aaveet osoitti, kuinka voimakkaasti mielikuvitusta voisi toimia mielessä.

Tosiasia tai Fiction?

On olemassa useita tarinoita, jotka koskevat auto-icon, että emme voi todistaa kumpaankaan suuntaan. Tässä osassa luetellaan muutamia haluaisimme tietää enemmän. Jos kukaan ei ole mitään tietoa näistä, pyydämme, ota yhteyttä kuraattori käyttää e-mail yläreunassa sivun.

Pää oli varastettu opiskelijat ja löytyi asema kaappi Aberdeen.

Leave a Reply