USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ VARIKSET

Link: http://www.birds.cornell.edu/crows/crowfaq.htm

KYSYMYKSIÄ KYSYMYKSIÄ KOSKEVAT KYSYMYKSET

Huomautus: Useimmat näistä vastauksista koskevat Amerikkalainen Varis, Corvus brachyrhynchos . Suuri osa tästä tiedosta on peräisin omasta tutkimuksesta, joka koskee varisoita New Yorkin keskustassa; jossa käytin muita lähteitä, joita olen yrittänyt viitata materiaaliin. – Tohtori Kevin J. McGowan, Cornell Lab of Ornithology.

Tämä sivu on vielä hyvin rakenteilla!

Viimeksi päivitetty 9. marraskuuta 2010

Palaa Crow-sivulle .

Biologia

 • Ovatko varikset keräävät kiiltävät esineet?
 • Kuinka kauan varikset elävät?
 • Onko miehen ja naisen crow mate elämän?
 • Miksi varikset kokoontuvat suuria määriä nukkumaan?
 • Miksi nämä paikat ovat äskettäin muuttuneet kaupunkeihin?
 • Ovatko varikset muuttuvat?
 • Kuinka monta nuorta poikaa voi varisperheen tuottaa vuoden kuluessa?
 • Ovatko varikset pellettejä, kuten haukkoja ja pöllöjä?
 • Ovatko uroskoirat koskaan inkuboitu?
 • Näin variksen taistelun ja se näytti siltä, että toinen tappaisi toisen. Miksi he tekisivät sen?
 • Ovatko varikset aina valkoisia tai niissä on valkoinen siipi?

Henkilöllisyystodistus

 • Mitä eroa on varis ja hirvi?
 • Kuinka kerrot kalakarvasta yhdysvaltalaisesta varresta?

Huono varis käyttäytyminen

 • Meidän takapihallamme on pari varisarjaa, jotka käyttävät lintuhautiamme kaikkien heidän löytämiensä ruhojen säilytyspaikkana. Tällä hetkellä kylpyammeessa on erilaisia käärmeitä ja jyrsijöitä. Se on inhottavaa. Miksi he tekevät niin?
 • Minun 10-vuotias poikani pitää variksia, jotka yrittävät hyökätä häntä. Hän tulee ulos pihalle, ja he tulevat alas päähänsä. H e ei ole tehnyt heille mitään, ja hän on kauhuissaan menemään yksin sivulle. Olen ollut siellä ja he eivät ole häirinneet minua. Kerro minulle, mitä voin tehdä.
 • Koska varikset tulivat, meillä ei ole enää vähän lintuja.
 • Meillä on varikset, jotka piiloutuvat pihalle. Miten voimme päästä eroon näistä tuholaisista?
 • Meillä on pari varisarjaa, jotka repivät tuulilasinpyyhkijän terät pois ajoneuvoistamme . Meillä ei ole selitystä tälle toiminnalle tai sen pysäyttämiselle. Voitteko tarjota joitakin neuvoja tai kommentteja käyttäytymisestä?

Ihmiset ja varikset

 • Mitkä mytologiat liittyvät varissiin?
 • Mikä on joukko varisoita, joita kutsutaan (kuten “hanhien hankauksessa”)?
 • Voiko varikset ampua laillisesti?
 • Ovatko varikset huonoja? Onko se, missä “syödä varis” tulee?

Muita asioita, joita en ole vielä vastannut täysin

 • Mitä crows syö?
 • Miksi varikset kokoontuvat parviin päivän aikana?
 • Kuinka älykkäät ovat varikset?
 • Ovatko varikset isompia?
 • Ovatko varisväestöt lisääntyneet?
 • Miten voisit kertoa miehelle variksen?
 • Kuinka monta eri puhelua variat tekevät?
 • Miksi varikset vihaavat pöllöjä?
 • Ovatko varikset?
 • Ovatko varikset hyviä lemmikkejä?

Miksi varikset kokoontuvat suuria määriä nukkumaan?
Yksi maailman suurista eläinilmiöistä on suuri joukko lintuja kokoontumaan yhteen ryhmään nukkumaan yhdessä. Tällaisia yhteisöllisiä nukkumisryhmiä kutsutaan “roostsiksi”. Monet lajien risteytyvät ryhmissä; sellaisia asioita kuin varikset, robins, tähtimiehet, mustat linnut, nieltävät ja haikarat. Useimmat tekevät tämän vain jalostuskauden ulkopuolella. Jotkut lajit, kuten tähtikasvit, myös ruokkivat yhdessä suuria määriä. Toiset, kuten haikarat, hajoavat näistä keräilyalueista rehuksi yksin. Variksille roosts on pääasiassa syksy ja talvi. Numerot ovat huippu talvella ja laskevat sitten jalostuskauden alussa (yleensä maaliskuussa). Näyttää siltä, että kaikki varikset yhdistyvät talvimaisemiin, jopa alueellisiin jalostuskirjoihin. Useimmat kasvattavat varikset nukkuvat alueellaan jalostuskauden aikana,

Jos haluat mielenkiintoisen kirjan New Yorkin keskustassa sijaitsevasta suuresta kaupunkitalosta (kuvassa yllä), tutustu Auburnissa, NY < http://com-site.com/savethecrows/ >.

Miksi linnut kokoontuvat tällaisissa suurissa ryhmissä, on edelleen suurelta osin arveluttavaa. Useita hypoteeseja on selitetty sen selittämiseksi:

 • Yksi on se, että linnut kokoontuvat yksinkertaisesti kaikkein suotuisimpaan paikkaan (suojelu saalistajilta, suojelu elementeiltä, ainoat yöpymiseen sopivat puut jne.), Ja he eivät pidä sitä tekemällä sitä joukolla muita lintuja. Tämä ajatus on samanlainen kuin täynnä hotelli: jokaisella on samat tarpeet kuin samassa paikassa, mutta kukaan ei todellakaan ole vuorovaikutuksessa kenenkään kanssa.
 • Toinen ajatus on, että linnut saavat suojaa saalistajilta olemalla suuressa ryhmässä. Tämä on “wagontrain” -analogia: numeroiden turvallisuus. Varikset pelkäävät suuria pöllöjä, ja nukkuminen joukon muiden varissien kanssa voisi varaa suojaa yksittäiselle varikselle.
 • Toinen ajatus on tietokeskushypoteesi, jossa siirretään tietoa kannattavista rehualueista. Ajatuksena on, että yksilö, joka syö itsensä huonosti eräänä päivänä, voi katsella muita henkilöitä, jotka tulevat kalkkiin, jotka näyttävät rasvaisilta ja onnellisilta. Nälkäinen yksilö voi sitten taaksepäin lähteä onnellisista lentoreiteistä tai seurata heitä ensimmäisenä aamuna hyvään ruokalähteeseen.
 • Toinen ruoka-ajatus on laastari-istunnon hypoteesi. Tämä teoria on samankaltainen kuin ensimmäisessä mainitussa, sillä paikkakunnat kokoontuvat suuren, puolustamattoman ja luotettavan ruokalähteen ympärille. Joten ensimmäinen asia ja viimeinen asia päivässä, ruoka on saatavilla. Sen ei tarvitse olla paras ruoka, mutta se on jotain syötävää saada heidät. Silloin linnut voivat hajaantua ja tehdä mitä tahansa, mitä he tarvitsevat. Roosts muodostuu sitten sopiviin koti-elinympäristöihin lähellä näitä suuria ruokalähteitä. Varisoiden osalta tällaiset runsaat lähteet voivat olla kaatopaikkoja, kaupallisia kompostointilaitoksia tai tietyntyyppisiä maatalousaloja.

Varikset ovat kokoontuneet suuriin paikkoihin syksyllä ja talvella niin kauan kuin on ollut variksia. Varisjoukot voivat vaihdella pienistä hajallaan olevista alle sadan yksilön juurista satojen tuhansien tai jopa yli miljoonan variksen mahtaviin suuriin paikkoihin! Fort Cobbissa, Oklahomassa, arvioitiin olevan yli kaksi miljoonaa varisarjaa (Gerald Iams, 1972, State of Oklahoma Upland Game Inventory W-82-R-10). Useimmat paikkakunnat ovat paljon pienempiä, mutta kymmenien tuhansien paikkakunnat ovat yleisiä.

Ennen kuin pääset vaeltamaan, varikset kokoontuvat joillekin alueille pois lopullisesta roosting-sivustosta, yleensä tunti tai kaksi ennen täydellistä pimeyttä. Täällä varikset viettävät paljon aikaa soittaa, jahtaa ja taistella. Aivan pimeässä ryhmän pääkappale siirtyy kohti lopullista roosting-kohtaa. Joskus tämä lopullinen liike on melko hiljainen, mutta yleensä se on edelleen melko meluisa. Olen nähnyt varisoita, jotka tulevat yhteen useista erillisistä seurakunnista, kohti yhtä lopullista pysähdysaluetta, jossa ne kaikki sulautuvat, ja sitten kaikki pääsevät lopulliseen käärmeen. Lopullinen roost voi olla yhtenäinen ryhmä yhdellä puulinnalla, tai se voi olla melko hajallaan levittäytyy melko laajalle sopivien puiden alueelle.

Monia, ehkä eniten ihmisiä, jotka todistavat suuria paikkoja tai heidän lentojaan, muistutetaan Alfred Hitchcockin elokuvasta “Linnut”. Mielestäni tämä yhdistys on valitettavaa. Se viittaa siihen, että jotenkin mitä katsomme on synkkä, luonnoton ja uhkaava. Itse asiassa se ei ole mikään edellä mainituista, vaan yksi maailman luonnollisimmista asioista. Haluaisin mieluummin korvata tämän yhdistyksen ajatukseen, että tällaiset asumukset ovat jotain ihmeellistä. Minulle ne tuovat aina esiin ajatuksen matkustajakyyhkyistä. Kun eurooppalaiset saapuivat ensin Pohjois-Amerikkaan, matkustajakyyhkynen ( Ectopistes migratorius)) oli maan runsain lintu. Siirtävien parvien sanottiin pimeiksi taivas tuntien ajan, kun he kulkivat. Hämmästyttävästä runsaudestaan huolimatta ne ovat nyt täysin kadonneet, ja ne ovat kuolleet 1900-luvun alkuvuosina. Yhdistelmä elinympäristön tuhoutumisesta (itäisten lehtipuun metsien täydellinen tuho) ja metsästys myyntiin lihana kaupallisilla markkinoilla tuhosi yhden maan suurimmista luonnollisista silmälaseista. Ei ainoa matkustajakyyhkynen jää maapallon päälle, eikä myöskään ihmisille, jotka muistavat nähdä heidän massiivisia parviaan. Haluaisin, että ihmiset tarkastelevat samankokoisten amerikkalaisten Crows’n suuria seurakuntia, jotka aikovat roostella ja ajattelevat, että vaikka he ovat vaikuttavia, ne ovat vain pienintäkään vihje siitä, mitä matkustajan kyyhkyslautat on pitänyt olla.

Miksi nämä paikat ovat äskettäin muuttuneet kaupunkeihin?
On olemassa useita mahdollisia selityksiä suhteellisen äskettäisistä roowing varissien tuloista kaupunkialueille. Linnut eivät tee dramaattisia muutoksia käyttäytymisessä; varikset ovat kerääntyneet talvimaisemiin niin kauan kuin varikset ovat olleet. Tiedämme esimerkiksi John Emlenin tekemän työn Cornellin yliopistossa 1930-luvulla, että noin 25 000 varisarjaa kerättiin talvella lähellä Auburnia, NY: tä talvella 1932–33, ja että suuri luola oli läsnä vuonna 1911-12 (Emlen, JT, Jr., 1938, American Crow’n Midwinter-jakauma New Yorkin osavaltiossa, Ecology 19: 264-275). Suuri ero on se, että he olivat roosting 3 kilometriä etelään kaupungista ja sitten roosting smack keskustassa Auburn tänään. Jokaisen koiran koon lisääntyminen olisi mahdoton havaita verrattuna paikannuksen muutokseen.

Muutama asia on voinut työskennellä yhdessä, jotta varikset tulisivat kaupunkiin (sekä pesimis- että roosting):

1) Vuoden 1918 liittovaltion siirtolintasopimuksen laki, joka kattaa varikset. Tässä vaiheessa varissien metsästys säädettiin. Kukaan ei voinut enää ottaa laukauksia varisilla, mutta sen oli tehtävä (teoreettisesti) kiellettyjen ohjeiden ja metsästyskauden aikana. On mahdollista, että tämä muutos on saattanut johtaa varissien ampumapaineen vähenemiseen, jolloin ne voivat sietää ihmisten läsnäoloa.

2) Kieltäminen ampuma-aseiden purkamisessa kaupungin / kylän rajoissa. On ajateltavissa, että varikset jotenkin törmäsivät siihen, että niitä ei voitu ampua kaupungeissa paikallisten asetusten takia kaupunkien ampumiseen. Niinpä varikset olisivat voineet jotenkin tajunnut, että paras tapa elää vihollisensa kanssa oli saada mahdollisimman lähelle, ei pysyä poissa. Monet crow-metsästäjät tekevät suurimman osan metsästyksestään pitkin varrella liikkuvia varisoita. Nämä kaupunkien kautta kulkevat lentoreitit ovat suojattuja, maaseutualueilla ei ole.

Kun varikset voittivat kaupunkien esteen, heille voitaisiin tarjota useita mahdollisia etuja:

a) Kaupungit ovat lämpimämpiä kuin maaseutualueet. Useimmissa paikoissa on 5–10 astetta F, jota kutsutaan joskus “lämpökupliksi” kaupungeissa. Koska roosting on talven ilmiö, lämpimät paikat voivat olla tärkeitä.

b) Suurten sarvipäisten ( Bubo virginianus ) populaatioiden tulisi olla pienempiä kaupunkialueilla. Suurten sarvisten pöllöt ovat aseita käyttävien ihmisten vieressä suurin vaara aikuisille. Suuri Horned Owls vie aikuisia sekä peseviä variksia suurella säännöllisyydellä. (Siksi varikset vihaavat heitä niin paljon!) Pöllöt luultavasti ovat tavallisia varustelukäymisiä, kun pöllöt heräävät variksen juuressa, ja nukkumassa varisissa pitäisi olla melko helppo poiminta.

c) Keinotekoinen valo auttaa variksia katsomassa pöllöjä. Olen huomannut, että monet kaupunkien varisoturit eivät sijaitse mukavissa tiheissä puissa, joissa varisilla olisi mikroklimaalisia etuja, kuten suoja tuulelta tai kylmältä. Pikemminkin varikset tulevat ulos lehtimattomien lehtipuiden paljaiden oksojen kärjistä. Olin aluksi yllättynyt tästä, mutta huomasin, että monet (useimmat?) Paikkakunnat sijaitsevat lähellä valoisan valonlähteitä, kuten katuvaloja ja parkkivaloja, kuten Auburnin vankilan ja Syracusen yliopiston valot. On järkevää, että varikset pitävät “yövaloista” suojella heitä heidän suurimmalta bogeymaniltaan, Great Horned Owlilta. Varikset eivät näy hyvin yöllä; pöllöt tekevät. Crows, jotka olivat lähellä katuvaloa, näkivät lähestyvän pöllöt. Myös, jos varis pelkää pois sen yöstä keskellä yötä (luultavasti pöllö, jolla on varikset), valoisilla kaupunkialueilla varisat näkevät, missä saalistaja on, ja ehkä tärkeämpää, voi nähdä toisen ahvenen. Voitte kuvitella, että pimeässä lentäminen pimeässä ei ole mikään lintu, jonka haluaisi tehdä. Olin yllättynyt Auburn-roostin aktiivisuuden määrästä hyvin pimeän jälkeen. Varikset tekivät vielä paljon melua ja jopa lentivät puusta puuhun. Muissa katselemassani paikoissa, joissa olin tummemmissa paikoissa, varikset hiljenivät melko nopeasti, eikä yhtään liikettä puiden välillä nähnyt pian pimeyden jälkeen. Voitte kuvitella, että pimeässä lentäminen pimeässä ei ole mikään lintu, jonka haluaisi tehdä. Olin yllättynyt Auburn-roostin aktiivisuuden määrästä hyvin pimeän jälkeen. Varikset tekivät vielä paljon melua ja jopa lentivät puusta puuhun. Muissa katselemassani paikoissa, joissa olin tummemmissa paikoissa, varikset hiljenivät melko nopeasti, eikä yhtään liikettä puiden välillä nähnyt pian pimeyden jälkeen. Voitte kuvitella, että pimeässä lentäminen pimeässä ei ole mikään lintu, jonka haluaisi tehdä. Olin yllättynyt Auburn-roostin aktiivisuuden määrästä hyvin pimeän jälkeen. Varikset tekivät vielä paljon melua ja jopa lentivät puusta puuhun. Muissa katselemassani paikoissa, joissa olin tummemmissa paikoissa, varikset hiljenivät melko nopeasti, eikä yhtään liikettä puiden välillä nähnyt pian pimeyden jälkeen.

d) Kaupunkialueet tarjoavat suuria puita paikoille. Monissa paikoissa joitakin suurimmista löydettävistä puista on kaupunkialueilla. Monet puistoja puistoissa ja hautausmaissa suojeltiin viime vuosisadan lopun vakavasta hakkuusta ja ovat vanhimpia puita. Nämä suuret puut voivat olla erityisen houkuttelevia varisille.

Ovatko varikset muuttuvat?
American Crowsia voidaan pitää osittain muuttavana. Toisin sanoen jotkut populaatiot muuttavat, toiset asuvat ja toisissa vain muutamat varisot muuttavat. Niiden eteläosissa olevat varikset näyttävät olevan asuvia eivätkä siirry. He voivat tehdä muutoksia tilankäyttöönsä tällä hetkellä, viettämällä enemmän aikaa pois alueelta rehuksi ja roostiksi. Varikset muuttavat alueensa pohjoisimmista osista. On todettu, että varikset muuttuvat alueilta, joilla tammikuun minimilämpötila on 0 ° F. Varmasti varikset lähtevät pohjoisista Great Plainsista syksyllä, jolloin Saskatchewan ja Alberta jäävät talvelle alemmilla Plainsin osavaltioilla Nebraska, Kansas ja Oklahoma (Kalmbach, ER ja SE Aldous. 1940. Oklahoman talvikarina. Wilson Bull. 52: 198-206).

New Yorkin osavaltiossa kasvatettavat varret ovat osittain vaeltavia. Viljelylintujen ja useimpien tutkimuksissani merkittyjen yksilöiden näyttävät pysyvän koko talvena. Kasvupari näyttää käyvän jalostusalueellaan vuosittain, vaikka he kulkevat ja ravitsevat muissa paikoissa. Ei-kasvattajat voivat viettää merkittäviä aikoja kotialueella tai viettää aikaa. Monet yksilöt kulkevat paikallisen alueen ympärillä, jotka yhdistävät eri rehukarjaa seuraavina päivinä. He voivat käydä kotiseudulla tänä aikana. Muut ei-kasvattajat lähtevät alueelta kokonaan useita kuukausia. Useat lintut, jotka olen merkinnyt Ithacaan, NY: iin, on otettu talvella talvella tai kuvattu Pennsylvaniassa. Yksi yksilö (alle vuoden ikäinen) nähtiin Pennsylvanian pohjoisosassa sijaitsevassa kompostikassassa varisjoukolla. ja kolme viikkoa myöhemmin se oli takaisin Ithacassa vanhempiensa kanssa, jotka aloittivat pesimisen. Se auttoi vanhempia kasvattamaan nuoria samana vuonna ja pysyi alueella myöhempien talvien aikana.

Kuinka monta nuorta poikaa voi varisperheen tuottaa vuoden kuluessa?

In general, American Crows have only one successful brood a year. Figure it like this: it takes from one to two weeks to build a nest (always a new one with each nesting attempt), 6 days to lays eggs (2-6 eggs, average of 4.7 in my study), 19 days of incubation (begun with the penultimate, or antepenultimate egg, i.e., next-to-last or next-to-next-to-last egg, depending on clutch size), 35 days in the nest before fledging (30-45), and then 6 weeks to 2 months to feed the young to independence. That adds up to nearly 4 months from start to finish. Even though American Crows are one of the earliest nesting species in New York (laying eggs the last week of March), they cannot hope to pull off two broods a year. In my study population if a nest fails after the first week or two of May, the pair does not attempt to renest in most years. On occasion in some years some pairs will renest rather late after a latest failure. The latest young I have banded hatched 7 June.

Pesän menestys on 50% (keskimäärin tutkimuksessa) tai vähemmän (muut tutkimukset), ja harvoin onnistuneet varikset nostavat kaikki nuoret kaikista munista. Tutkimuksessa keskimäärin maaseudun pesät tuottavat 4 nuorta onnistuneesta pesästä ja kaupunkien pesäkkeet tuottavat 3. Keskimääräinen kytkinkoko molemmilla alueilla on 4,7.

Kuinka kauan varikset elävät?

Useimmat varikset eivät asu edes vuodessa, kuolleen munassa tai pesimissä. New Yorkin Ithacassa sijaitsevassa American Crows -opiskelussani vain puolet pesistä onnistuu tuottamaan nuoria. Nuorten pesästä yhden viikon ajan ennen pakenemista noin puolet on elossa ja vanhempiensa kanssa ensi vuonna. Tietenkin jotkut ovat kadonneet ja eivät kuolleet, mutta se on kuitenkin melko hyvä lintujen selviytymisaste. Kun he selviytyvät ensimmäisestä vuodesta, heillä on hyvät mahdollisuudet tehdä siitä useita vuosia. Kukaan linnuistani ei yritä kasvattaa, kun he ovat vuoden ikäisiä, ja jotkut ovat kuusivuotiaita ja auttavat yhä vanhempia. Ensimmäisen lisääntymisen keski-ikä naisilla on 3,3 vuotta ja miehillä keskimäärin 4,9 vuotta. Kasvattajilla on vuosittain noin 93% eloonjäämisestä.ennusteen muutos siitä, mitä olin lähettänyt ennen joulua 1998, eloonjäämisdatan uudelleenarvioinnin perusteella]. Vanhin tunnettu villi American Crow oli 29 1/2 vuotta vanha (ks. Dilling, 1988, Ontario Bird Banding Association Newsletter 33: 2-3). Toinen vanhin tunnettu, kuitenkin, oli vain 14 vuotta, 7 kuukautta (Clapp et ai., 1983, Journal of Field Ornithology, 54 (2): 123-137).

Marraskuusta 2010 lähtien meillä on 2, varmaankin 3 varisarjaa, jotka oli nauhattuina vuonna 1993, jotka ovat vielä elossa, joten ne ovat nyt 17 vuotta ja 7 kuukautta vanhoja. Tässä on kuva yhdestä heistä, AP HART93, kun hän oli vain 17. Näet, että hänen värilliset ja metalliset nauhansa ovat pudonneet, ja sillä on vain hänen siipimerkkien jäänteet.

Mitä eroa on varis ja hirvi?
Varikset ja kyyneleet, vaikka samassa suvussa ( Corvus ) on erilaisia lintuja. (Ajattele leopardeja ja tiikereitä; molemmat ovat Pantheran suvussa ja ilmeisesti liittyvät toisiinsa, mutta ne ovat melko erilaisia eläimiä.) Sanoilla “varis” ja “raven” itsessään on vain vähän tai ei lainkaan todellista taksonomista merkitystä. Eli australialaiset “ravens” liittyvät läheisemmin australialaisiin “varauksiin” kuin Corvus coraxiin . Yleensä suurimpia mustia lajeja, yleensä shaggy kurkun höyheniä, kutsutaan rotiksi ja pienempiä lajeja pidetään varisina.

Amerikkalaisilta Crowsilta voidaan kertoa tavallisista Ravensista pari asiaa. Suuruusero, joka on valtava, on hyödyllinen vain jossakin muussa ympäristössä vertailla niitä. Ravens ovat yhtä suuria kuin Red-tailed Hawks, ja varikset ovat kunnossa. Kynnyksen kiilamainen häntä on hyvä hahmo, jos näet sen hyvin. Varikset näyttävät joskus näkyvän kiilan muodon hännälle, mutta melkein koskaan, kun se on fanned kuten lintu kohoaa tai pankkeja (lukuun ottamatta lyhyttä aikaa moltin aikana kesällä).

Hienommat hahmot ovat: hirviöt nousevat enemmän kuin varikset. Jos näet “varis”, joka nousee yli muutaman sekunnin ajan, tarkista se toisen kerran. Varikset eivät koskaan tee sotkua lennossa, jota Common Ravens usein tekee. Ravens ovat kauempana kaulassa lennossa kuin varikset. Suuremman rotan laskun voi nähdä lennon aikana, mutta se on itse asiassa vähemmän ilmeinen kuin pitkä kaula. Raven-siivet on muotoiltu eri tavoin kuin varisjoukot. Kuten naapurini sanoi, “Ravens ovat ne, joiden siivet näet läpi.” Pidemmät primaarit tekevät siivet näyttävät enemmän taivutetusta ranteesta kuin varis kuin lintu lentää, ja “käsi” -osa voi näyttää lähes terävältä.

Jos nähdään kyydissä hyvällä ulkonäöllä, valtavan veren kurkku ja shaggy kurkku ovat diagnostisia. Laskun ylä- ja alareunat ovat samansuuntaisia suurimman osan pituudestaan (3/4?) Rotissa, kun taas varisissa alaspäin suuntautuva käyrä alkaa noin 2/3 miehistä ja noin puolet naisille.

Muista kuitenkin, ravens ovat täällä melko harvinaisia [Ithaca, NY]. Jos näet “todella iso varis!”, On todennäköistä, että se todella on varis. Kyllä, on suuria varisoita ja pieniä, mutta et koskaan voinut kertoa, mikä oli mikä. Mitään eroja (380 g – 660g on painoalue täällä; 800 – 950 mm siipien pituus) yksilöiden välillä ei ole havaittavissa, sillä yksittäisen variksen ulkonäköalue (fluffing tai hihansuissa) on suurempi.

American Crows tekee tuttu “caw-caw”, mutta sillä on myös suuri repertuaari, räppyjä, napsautuksia ja jopa selkeitä kellomaisia muistiinpanoja. Kuitenkin he eivät koskaan anna mitään, joka muistuttaisi yleisimpien ravenin yleisimpiä puheluja. Tunturimerkin tunnetuin kutsu on syvä, jälkipuhdistava ryöstely tai “gronk-gronk”. Vain satunnaisesti hirvi kutsuu samanlaisen kuin varisn “caw”, mutta silloinkin se on niin syvä, että se on melko helposti erotettavissa todellisesta varsasta. Ravens tekee myös paljon erilaisia muistiinpanoja. On sanottu (omistettu amerikkalaisille), että jos kuulet jotain metsässä, jota et voi tunnistaa (olettaen, että tiedät kaikki yhteiset metsääänet), se on raven.

Kuinka kerrot kalakarvasta yhdysvaltalaisesta varresta?
Fish Crows ( Corvus ossifragus ) on melko pieni varislaji, joka on Yhdysvaltojen kaakkoisosaa vasten. Tyypillisesti ne ovat rajoittuneet eteläisen New Englandin Texasiin, mutta viime vuosikymmeninä ne ovat laajentaneet valikoimaaan, erityisesti sisämaahan suuriin jokiin.

Visuaalisesti, Fish Crows on vaikea kertoa American Crowsilta. Ellei henkilöllä ole paljon kokemusta lajien läheisestä tarkkailusta, tunnistaminen tapahtuu turvallisesti vain äänellä.

Fish Crows ja American Crows kutsutaan helposti toisistaan. American Crows antaa useimmiten tuttua “caw caw.” Fish Crowsilla on paljon nenäkutsua, joka voi olla paremmin lueteltu “awh” tai “uhn”. Fish Crown kaikkein diagnostisin puhelu on kaksinkertainen merkintä “uh-uh.” Sanon aina, että jos haluat kertoa varislajille, kysy jos se on amerikkalainen Crow. Fish Crows kieltää tämän painokkaalla “uh-uh!”

Fish Crow-puhelut voidaan sekoittaa American Crowsin kerjäämiin puheluihin. On syytä huomata, että nämä kerjäävät puhelut eivät ole pelkästään huollettavien nuorten varien, vaan myös aikuisten varien takia tietyissä tilanteissa. Amerikkalaisen Crowsin jalostusjakson alkuvaiheessa naiset tuottavat usein kerjäämiskutsuja.

Saat paljon yksityiskohtaisemman keskustelun tästä tunnistusongelmasta siirtymällä erityiseen Fish Crow ID -sivulle .

Voiko varikset ampua laillisesti?
Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian (Kanadan) välillä vuonna 1916 ratifioitu vaelluslintosopimus (Weeks-McLean -siirtolintulaki), joka hyväksyttiin vuonna 1913, meni täysin voimaan vuonna 1918 tehdyn muuttolintulaislain nojalla. liittovaltion suojelu useimmille lintuille Pohjois-Amerikassa, mutta ei laajentanut varissien suojelua, ja varikset ammuttiin “varminteina” useimmilla niiden alueella. Vuonna 1936 Meksiko sisällytettiin sopimukseen, mutta vielä varikset olivat suojaamattomia. Vuonna 1972 perustamissopimukseen tehtiin muutoksia suojaan 63 lintulajille, jotka olivat yhteisiä sekä Yhdysvalloille että Meksikolle, mukaan lukien saaliin ja variset. Tämän seurauksena ainakin teoriassa kaikki Yhdysvalloissa olevat kotoperäiset linnut ovat laissa suojattuja, mutta erityisiä lupia voidaan saada käsitellä vahingollisia lintuja, jotka aiheuttavat vahinkoa tai ärsytystä. Tämä laki tekee siitä laittoman “hallita, kuljettaa tai viedä mitään sellaista lintua tai minkään sellaisen lintun osaa, pesää tai munaa”. (Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla ei ole laillista lintua muilta paikallisilta kuin lintuilta!)

Varikset, vaikka ne eivät ole teknisesti “muuttolintulintuja” (kuten ankkoja), voidaan metsästää samalla tavalla joissakin valtioissa. US Fish and Wildlife Service -säännöissä, 50 CFR-luvussa 1 20.1 laajennetaan määräyksiä “muuttavien riistalintujen ja varissien” metsästykseen. Laki sallii valtioiden oikeudet perustaa variksen metsästyskausia, lukuun ottamatta Havaijia, joissa ainoa läsnä oleva laji on vakavasti uhanalainen Havaijin varsi ( Corvus hawaiiensis). 50 CFR 20.133 sallii valtioiden asettaa omia vuodenaikojaan, pussirajoituksiaan ja menetelmiä varisoiden ottamiseen tietyin rajoituksin, eli “1) Varia ei saa metsästää ilma-aluksesta, 2) Metsästyskausi tai varissien vuodenaika ei saa ylittää yhteensä 124 päivää kalenterivuoden aikana, 3) metsästys ei ole sallittua varsinkin pesäkauden aikana valtiossa, ja 4) varikset saa ottaa vain ampuma-aseet, keula ja nuoli, ja haukkuminen ”(niin ei dynamiitti, myrkky tai ansoja).

Monet valtiot, joissa on varis-metsästyskaudet, kuten New York, sallivat metsästyksen vain 4 päivää viikossa. Tämä toimenpide ulottuu 124 päivään niin, että kausi voi jatkua lähes kahdeksan kuukautta. Mikään valtio, jota en ole vielä nähnyt, ei ole varisilla.

Interestingly, the New York season violated the Federal guidelines for several years. The season for 1997-98 ran 15 September through 14 April. In my study of American Crows in central New York, from 1989-1995 I observed or calculated (based on hatching date or size of nestlings) the start of incubation for 289 nests. The range of incubation-starts in this data set runs from 24 March through 1 June. That means that eggs can be present from 20 March through 20 June (based on an average of four days of laying and 19 days of incubation). Bull (1974, Birds of New York State) gives New York eggs dates for American Crows as 30 March to 14 June, in general agreement with these dates and indicative of the overall generalizability of the data for the state. 80.5% of all nests were being incubated before the end of the New York hunting season on crows, in clear violation of 50 CFR 20.133. Nesting had begun at least a week or two before this time for those nests. Nest building can begin in the first week of March, but usually is concentrated in the last two weeks. I personally don’t consider the first few attempts at getting a twig in a tree real nesting, but certainly the laying of eggs and onset of incubation must be. I provided these data to the NYSDEC in April 1997, and they were going to change the season for 1998-99 to end on 31 March (15 September – 31 March; Fridays, Saturdays, Sundays, and Mondays only). The 1998-99 NYSDEC hunting regulations, in fact were printed with a 31 March termination date. (Score one for the age of reason, or so I figured.) Apparently, however, some complaint from a crow hunter resulted in a tabling of the change and DEC personnel were informed not to enforce the printed season closure. The 1999-2000 hunt still extended into the middle of the breeding season! I recently received word that the 2000-2001 dates will be (barring unforeseen changes) 1 September – 31 March. So they finally got the hunt out of the main part of the breeding season, and added the two lost weeks into the fall.

Metsästyksen lisäksi varisoita voidaan ottaa (eli ampua) ilman lupaa tietyissä olosuhteissa. USFWS 50 CFR 21.43 (Blackbirds, cowbirds, grackles, crows ja magpies) väittää, että liittovaltion lupaa ei vaadita näiden lintujen hallitsemiseksi, kun todetaan sitoutuvan tai aikeissa tehdä hävityksiä koristelu- tai varjopuille, maatalouskasveille, karjalle, tai villieläinten tai kun keskittyy niin numerot ja tavalla, että terveydelle vaaraksi tai muita haittoja ” Edellyttäena) että mitään kuolleista linnuista tai niiden osista ei myydä tai tarjota myyntiin. b) Jokainen, joka käyttää tämän jakson myöntämiä oikeuksia, sallii kaikkien liittovaltion tai valtion pelienvälittäjien vapaan ja rajoittamattoman pääsyn tiloihin, joissa toiminta on suoritettu tai suoritetaan, ja antaa heille kaikki tiedot, joita upseeri tarvitsee. c) ettei mikään osaston luvuista salli tällaisten lintujen tappamista valtion lakien vastaisesti ja että henkilöllä on oltava valtion edellyttämä lupa. New Yorkin osavaltiossa maanomistajat tai viljelymaat voivat ottaa ilman lupaa “yhteisiä variksia … kun villieläimet vahingoittavat omaisuutta tai tulevat haitaksi”.

Ovatko varikset huonoja? Onko se, mistä sanotaan “syödä varis”?
Olen aina ollut kiinnostunut siitä, kuinka varis makaa pari syytä. Yksi on se, että vanha sanonta “syödä varis” tarkoittaa sitä, että teemme jotain kauhistuttavaa (kuten myönnetään väärin), mikä viittaa siihen, että varikset maistuvat huonosti.

Sanan “The crow”(varis) sanan etymologia on usein vaikeaa jäljittää. Usein löydät hyviä vastauksia, mutta ne ovat yksinkertaisesti rakennettuja tarinoita, jotka on tehty paljon sen jälkeen, kun selitetään jotain epätavallista. (Isäni oli hyvä näissä tarinoissa, yleensä he ottivat mukaan “Sam” tai jotain muuta.

Olen saanut tietää seuraavista raporteista, jotka koskevat “syödä variksen” alkuperää muutamalta verkkosivustolta:
McDougal Littellin verkkosivustosta http://www.mcdougallittell.com/ , (© 1999 Houghton Mifflin Company Kaikki oikeudet pidätetään)
Idiomi – syö varis

Määritelmä – Ole pakko myöntää nöyryyttävä virhe

Etymologia – Termin alkuperä on kadonnut, vaikka tarina liittyy siihen, että se sisälsi 1812-luvun sodan, jossa brittiläinen upseeri syö amerikkalaisen sotilaan syömään osan varresta, jonka hän oli ampunut Britannian alueella. Olipa totta, se, että varisliha maistuu kauheasti.

James R. Watsonin “Food for Thought” -sivustolta http://www.niva.com/original/writblok/fall97/a-origin.htm Writer’s Blockin http://www.niva.com/ alkuperäinen / writblok /

“Jos sinusta tuntuu voittaneen, sinun täytyy vain syödä varis – lintu, joka on yhtä maukkaita kuin se on melodinen. Se on yksi kotimaisia ruokia reseptistä, jonka väitetään löytyneen sodan aikana 1812. Britti oli saanut amerikkalaisen ampumisen hän puhui Yankille luovuttamaan aseensa, ja käytti sitä sitten pakottaakseen kaverin ottamaan ison pureman varisesta ja nielemään sen. hän pakotti Britin syömään lintu. “

En todellakaan usko, että tämä tarina on sanan todellinen alkuperä. Se vain kuulostaa liian hämärältä ja liian hermostuneelta. Minun on myös vaikea uskoa, että yksi tuntemattomien ja suhteellisen huomaamattomien henkilöiden välinen tapaus tekisi tiensä niin laajasti yleiseen sanastoon. (Sitä paitsi, kumpi näistä kavereista levisi tätä tarinaa? Kumpikaan ei halunnut puhua siitä, kuvittelen!) Huomaa, että molemmat tilit mainitsevat, että varikset maistuvat huonosti, todistamaton oletus.

Olen nähnyt kaksi viittausta varisoiden syötävyyteen teknisessä ornitologisessa kirjallisuudessa (minun on tarkasteltava viittauksia ylös, minulla ei ole niitä pään päällä), ja ne ovat hyvin erilaisia. Yksi sanoo, että ne ovat virheellisiä (ei kanoja) eivätkä syytä syödä. Toinen sanoo, että he maistuvat hienosti, yhtä hyvältä kuin mikään muu tumma liha.

Minulla on ollut useita mahdollisuuksia näytteillä variksen lihaa (en aio tarkentaa, miten tämä tapahtui, mutta muista, että kyseessä on laillisesti metsästetty laji). Mielestäni crow maistuu hienosti. Se on samanlainen kuin villi ankka tai muu villi lintu, jolla on hyvin tumma liha. Varisilla ei ole valkoista lihaa, kuten useimmille linnuille. (Aina kun joku sanoo jotain “maistuu kanasta”, muista, että he puhuvat DARK-kanasta, ei valkoisesta.) Useimpien luonnonvaraisten lintujen liha on jopa tummempi kuin kanan tumma liha, ja sillä on pelaava haju ja maku vaihtelevassa määrin.

New York (ja useimmat valtiot, joilla on metsästyskaudet) ei asettanut varisille päivittäistä laukkuja. Useimmat metsästystä käsittelevät kirjallisuudet kertovat metsästäjistä olevan huomaavaisia kiinteistön omistajalle ja keräävät varikset yhteen isoon kasaan sen sijaan, että heidät jätettäisiin hajallaan kentälle. Muutama maininta, että varikset ovat syötäviä ja antavat reseptejä niiden ruoanlaittoon. Luulen, että jos tiesisin, että ihmiset syövät variksia, varis-metsästys tuntuisi hyväksyttävämmältä ja vähemmän kuin vandalismi.

Ovatko varikset pellettejä, kuten haukkoja ja pöllöjä?
Useimmat lintuja, jotka syövät ruoansulattomat elintarvikkeet, tuottavat pellettejä. Tiedän, että varikset ja jays (ainakin Blue ja Florida Scrub-) tuottavat pellettejä, ja olen varma, että useimmat muut hyönteiset linnut tekevät samoin. En ole varma, miksi kaikki tiedämme ovat pöllöpellettejä. Ehkä se johtuu siitä, että ne kulkevat tunnistettavissa paikoissa ja tuottavat suuria, yhtenäisiä pellettejä, joissa on paljon hiuksia pitämään ne yhdessä. Jos joku vaivautuu etsimään varisnäkymän alle, he löysivät satoja pieniä jyviä ja soraa, jotka edustavat variksen pellettejä. Heillä ei ole paljon hiuksia, ne hajoavat nopeasti ja ne saattavat jäädä huomiotta, jos et tiedä mitä etsiä. Talvella 1996–1997 tutkittiin keskipitkällä ja suurella varisotolla Ohiossa (jonnekin 14 000–50). 000) ja oli yllättynyt siirretyn soran määrästä. Ota noin 5 pientä kiveä (kukin noin 2 mm halkaisijaltaan), näytä pelletti joka toinen päivä 5 kuukauden aikana ja kerro 50 000: lla, ja saatte huomattavan määrän materiaalia siirrettyä! (I luku, konservatiivinen 0,2 grammaa per kuorma, 750 kiloa soraa tai 1650 kiloa.)

Ovatko uroskoirat koskaan inkuboitu?
En ole koskaan nähnyt amerikkalaista Crow-inkubointia, enkä ole kuullut yhtään todella vakuuttavasta tapauksesta, jossa miehiä inkuboitiin. Kollegani tohtori Carolee Caffrey on viettänyt satoja tunteja Kaliforniassa merkittyjen varien pesiä, eikä hän ole myöskään koskaan nähnyt ketään muuta kuin jalostavaa naarasta. Vain naaraspuolinen inkubointi on tyypillistä Corvidae-perheelle. Ainoastaan naaraat saavat vatsa-laastareita, vatsaontuneita, verisuonistettuja laastareita vatsaan ja rintakehää, jotka ovat kosketuksissa munien kanssa. Minkä tahansa raportin miehistä, joita inkuboidaan, tarvitaan yksityiskohtainen tarkastus. (Ks. Esim. Hailman & Woolfenden, 1985, Florida Scrub Jayn pesä-puolustus ja miesten passerinesin inkuboinnin ongelma, Wilson Bulletin 97 (3): 370-372.)

Raportit jaetuista inkubaatioista suosituissa referenssilähteissä (kuten Harrisonin linnunpesäkirja) näyttävät toistuvan samasta lähteestä: Bentin elämähistoriaa, jossa viitataan Bendireen. Olen lukenut Bendiren (1895, Pohjois-Amerikan lintujen elämänhistoria), eikä hän anna mitään yksityiskohtia. Mutta tiedät, mitä he sanovat, että jos jotain toistetaan tarpeeksi usein, siitä tulee tosiasia.

Olen tehnyt pari havaintoa, jotka voisivat selittää joitakin raportteja urospuolisesta inkubaatiosta. Naisten auttaminen joskus yrittää inkuboida. Kun jalostava naaras on poissa pesästä, nämä nuoremmat linnut liukuvat ja istuvat muniin tai pesimiin. Ne näyttävät yleensä hermostuneilta, jatkuvasti katsellen ympärilleen ja lähtevät aina hyvin nopeasti, kun he näkevät toisen varison lähestyvän. Toisin kuin inkuboiva naaras, heitä ei koskaan syötetä pesään ja heidät ajetaan usein pois.

Toinen esimerkki on, kun jalostava uros tulee ja ruokkii inkuboivaa naista. Naiset lähtevät usein pesästä jonkin aikaa. Mies yleensä pysyy lähellä suojaamaan pesää. Useimmiten hän istuu lähellä pesää tai jopa sen reunalla. Hyvin harvoin hän todella astuu alas pesään ja seisoo siinä. Uskon, että uros Fish Crows tekee tämän melko säännöllisesti. Nämä miehet eivät kuitenkaan inkuboi. Eli he eivät aseta ruumiinsa kosketuksiin munien kanssa ja siirtävät lämpöä.

Näin variksen taistelun ja se näytti siltä, että toinen tappaisi toisen. Miksi he tekisivät sen?
Varikset ovat hyvin sosiaalisia lajeja ja elävät suurissa laajoissa perheissä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ne ovat ystävällisiä kaikkien muiden varien kanssa. Aivan kuten me ihmiset olemme sosiaalisia ja rakastamme perheitämme ja ystäviä, olemme myös olleet tiedossa taistelemaan ja tappamaan toisiaan joskus. Linnut voivat taistella useista syistä, kuten alueellisten rajojen puolustamisesta, heidän puolisonsa suojelemisesta (tai heidän seksuaalisen pääsynsä suojelemisesta) tai muiden resurssien puolustamisesta. Crow-taistelut perheen sisällä ovat yleensä lyhyitä ja niihin liittyy vain muutama peck. (Crows, kokemukseni mukaan, todellakin näyttää olevan hyvin vähän perheen sisäisiä ryöppyjä verrattuna joihinkin lintulajeihin.) Eri perheiden jäsenten taistelut voivat kuitenkin olla pitkittyneitä ja tappavia. Usein näen varikset, jotka on lukittu yhteen puiden pudottamisesta keväällä. Vaikka en ole koskaan nähnyt todellista tappamista,

Toinen mahdollinen selitys äärimmäisestä väkivallasta on se, että hyökkäys varjo oli jo loukkaantunut. Oman lajinsa hyökkäävät usein loukkaantuneita, sairaita tai oudosti toimivia lintuja. Variat eivät ole poikkeus. Yksi selitys tähän käyttäytymiseen on, että loukkaantuneen yksilön ympärillä on vaarallista muille, koska se saattaa houkutella saalistajia. Ei vain sitä, mutta haavoittuva varjo voisi opettaa saalistajalle metsästää variksia, jotka saattavat vaarantaa muita varisoita. Tämän päättelylinjan avulla varisilla olisi parasta päästä eroon parittaisesta pallosta. En tiedä, voisiko varikset syödä toisen variksen, jonka he tappoivat. He saattavat, mutta odotan pikemminkin, etteivät he.

Onko miehen ja naisen crow mate elämän?

Enemmän tai vähemmän. Yleensä näyttää siltä, että he tekevät. Ellei kaveri tapeta tai vakavasti työkyvytön, varikset näyttävät pysyvän samassa perässä vuodesta toiseen. On kuitenkin mahdollista, että poikkeuksia esiintyy. Yleensä tämä tapahtuisi, kun kyseessä on nuori pari paria, jotka parittelivat mutta menestyivät. He saattavat rikkoa parin sidoksen ja yrittää uudelleen jonkun toisen kanssa. Minulla oli yksi nuori mies, joka palasi kotiin epäonnistuneen ensimmäisen pesimiskokeen jälkeen. Koska naaras oli merkitsemätön, en tiedä, onko hän kuollut vai meni myös kotiinsa.

Ovatko varikset aina valkoisia tai niissä on valkoinen siipi?

Joo. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä

Meidän takapihallamme on pari varisarjaa, jotka käyttävät lintuhautiamme kaikkien heidän löytämiensä ruhojen säilytyspaikkana. Tällä hetkellä kylpyammeessa on erilaisia käärmeitä ja jyrsijöitä. Se on inhottavaa. Miksi he tekevät niin?

Varikset ja kaikki perheenjäsenet Corvidae tallentavat ylimääräistä ruokaa. Joskus voi nähdä varikset hautaamaan asioita pihalla (yleensä peittämällä se lehteen tai naamioituun ruohoon, joskus katsellen sitä useita kertoja ja käyttämällä useita erilaisia päällysteitä ennen kuin olet tyytyväinen siihen, että se todella piilotetaan). He myös piilottavat ruokaa puissa tai sadevesikouruissa tai mitä tahansa kätevää paikkaa. Tänä vuodenaikana (huhtikuussa) varikset pesivät, ja naarasviljelijä istuu koko päivän munilla tai nuorilla pesimillä. Hän jättää pesän vain harvoin ja mies ja avustajat tuovat ruokansa. Ruoka on helppo tuoda (kaikki pecked palasiksi ja kiinnitetään kurkkuun kielen alla), mutta vesi on vaikeampaa. Niinpä varikset usein kuivaavat kuivia ruokia vedessä ja ottavat kostutetun ruoan pesään. On todennäköistä, että juuri tämä tapahtuu lintuhaudassa. Kokemuksessani useista vankeudessa olevista varisoista jotkut yksittäiset varikset näyttävät taipuvaisemmalta ottamaan ruokaa veteen ja jättävät sen sinne kuin muut. Ehkä he haluavat sen mätänemään hieman parantaakseen makua hieman ennen kuin he syövät sitä (aivan kuten me teemme, kun “ikääntyy” naudanlihaa).

Koska varikset tulivat, meillä ei ole enää vähän lintuja!
Varikset ovat saalistajia ja roiskeita, ja he syövät mitä he voivat alistaa. Siitä huolimatta suurin osa niiden ruokavaliosta (tältä alueelta) koostuu talvella syntyvästä jyväviljasta, ja kevät- ja kesänmetsät sekä muut maanpäälliset selkärangattomat. Varikset syövät laululintujen munia ja pesimiä, ja joillakin alueilla voi olla huomattava vaikutus paikalliseen lintukantaan. Todennäköisemmin on kuitenkin se, että varikset ovat vain yksi monista “toivottavista” villieläimistä nauttivista lajeista, ja varissien poistaminen ei muuta lopputulosta (useimpien nuorten lintujen / munien syöminen). Useat tutkimuksetovat tehneet, poistamalla varisoita ja tarkastelemalla lintujen tuloksena syntynyttä pesän menestystä. Varissien poisto EI lisää pesän menestystä tai suojeltavan lintun selviytymistä. Lähes aina joku muu saalistaja astuu syömään saman määrän munia ja nuoria lintuja tai ne kuolevat muista syistä.

Tämä ajatus korvaavasta kuolleisuudestaon erittäin vaikea, että ihmiset uskovat. Se ei ole intuitiivinen. “Terve järki” sanoo, että jos päästä eroon yhdestä kuolevaisuuden lähteestä, kokonaiskuolleisuuden pitäisi laskea. Itse asiassa maailma ei toimi tällä tavalla. Haluan käyttää ostoskeskuksen vammaisten parkkipaikkojen analogiaa Ajaessasi ostoskeskukseen, etsit pysäköintitilaa tungosta paljon. Pysäköintitilaa ei löydy, mutta sisäänkäynnin lähellä on neljä, jotka on varattu vain vammaisille. Valitatte ja ajattelet, että jos vain niitä vammaisia rajoituksia ei olisi, voit pysäköidä näihin paikkoihin (tervettä järkeä). Todellisuudessa, tietenkin, jos näitä tiloja ei olisi varattu, ne olisi otettu kauan sitten, aivan kuten kaikki muut erät. Joten jos yksi muna-luukku, se tulee olemaan vielä yksi pesimä, jota syömään pesukarhu. Tai jos toinen pesä tekee sen pois pesästä, se on vielä yksi paikalliselle Cooperin Hawkille. Tai jos vielä yksi nuori lintu selviytyy lentämään Etelä-Amerikkaan, se on vielä yksi lintu, joka putoaa merelle pahan myrskyn aikana (1001 dying 1000: n sijasta). Ja niin edelleen ja niin edelleen. Tämä kompensointikuolleisuuden käsite on elintärkeää pelinhallinnan ajatukselle. Se, mitä se sanoo johtajille, on se, että asukkaille ei ole merkitystä, jos metsästäjät vievät joukon nuoria, jotka kuolevat joka tapauksessa. Jos pidät tavallisten kuolevaisuuksien rajoissa, koko väestölle ei tapahdu juuri mitään, vaikka tappaisit miljoonan yksilön (kuten miljoonat mallardit, jotka tapetaan Yhdysvalloissa vuosittain). Ja se toimii! Tietenkin, jos ylität normaalin kuolleisuuden, asiat menevät pieleen. Tai jos kuolevaisuuden lähteet lisääntyvät epätavallisella tavalla (esimerkiksi suuret menetys elinympäristössä tai elintarvikehuollon täydellinen menettäminen pysähdyspaikalla), niin huonoja asioita tapahtuu. Vakaan yhteisön normaalit vaihtelut vain imevät pienet häiriöt.

Joten, vaikka saatat nähdä variksen, joka syö vauvan ryöstöä, se ei ole huono. MOST vauvarobotit kuolevat ennen aikuisen saavuttamista. Siksi robins pesivät niin monta kertaa kesän aikana. Varissien läsnäolo alueella ei tarkoita, että kaikki robins ja kardinaalit katoavat. Itse asiassa, vaikka amerikkalaisen Crow-väestön vähäinen mutta merkittävä nousu Pohjois-Amerikassa on ollut 1960-luvun puolivälistä lähtien, amerikkalaiset Robinin populaatiot ovat lisääntyneet (lähes identtiset varissien kanssa) ja Northern Cardinalsin pysyneet vakaina ( Pohjois-Amerikan jalostuslintututkimusdata). Ainoa lintulaji, joka laskee Pohjois-Amerikassa, jossa voin olla vakuuttunut, että varikset ovat merkittävä osa, on Common Nighthawk, ja että vain kaupunkialueilla (ja vielä tämä on kaikki spekulointi). Urban nighthawksissa on niin erikoistunut pesäpaikkavalinta (litteät sorakatot), joita varikset voivat selvittää ja löytää useimmat pesien pesät alueella.

Yhteenvetona voidaan todeta, että varikset eivät ole ongelma useimmille laululintupopulaatioille, etenkään niille, jotka todennäköisesti löytyvät ihmisten taloista. Kun varikset liikkuvat, muut linnut eivät jätä. Yritän rohkaista ihmisiä nauttimaan varisista sekä muista linnuista. Varikset ovat kiehtovia eläimiä. Luulen, että he ovat esteettisesti miellyttäviä katsoa myös. Ne eivät ole kirkkaita, he nousevat liian aikaisin aamulla, ja ne ovat kovia. Mikään muu lintumme alueellamme ei kuitenkaan ole sellainen ihmisen kaltainen persoonallisuus- ja sosiaalijärjestelmä kuin American Crow. Katso muita tietoja verkkosivuiltani heidän perhe-elämästään. Yritä saada ihmiset ymmärtämään, että se ei ole varkaiden “jengi” niiden takapihalla, vaan perhe.

Meillä on varikset, jotka piiloutuvat pihalle. Miten voimme päästä eroon näistä tuholaisista?
Onnea! Kun varikset ovat päättäneet tulla pihalle, saattaa olla vaikea vakuuttaa heidät lähtemään. Muoviset pöllöhousut toimivat … noin 15 minuuttia. Koira voisi olla tehokkaampi, varsinkin jos sitä kannustettiin ajamaan heitä. Jos kuitenkin jotain todella erikoista oli houkutella varikset pihalle (kuten helposti saatavilla oleva ruoka), varikset luultavasti kuvaisivat tavan saada se ja välttää koira. Ajatuksena on tehdä pihalle houkutteleva paikka variksille. Leikkaa puusi, jos tarvitset. Chase niitä, kun mahdollista, ja tee selväksi, että olet niiden jälkeen, ei vain menossa ulos pihalla muista syistä (se vaikuttaa, luota minuun, mutta katso alla tästä tekniikasta aiheutuvat riskit). Varissien tappaminen ei ole suositeltava vaihtoehto. Se voidaan tehdä laillisesti vain muutamilla alueilla (pois kaupungista, lupien tai metsästyslupien kanssa). Mutta jos yksi varissien perhe löysi pihasi toivottavaksi, myös muut mahdollisuudet ovat. Crow-yhteiskunta on täynnä yliruokia, jotka odottavat tilaisuutta kasvattaa (auttajat pysyvät kotona ja auttavat vanhempia kasvattamaan nuoria). Jos tapat jotkut alueen haltijat, luodaan vain siipien odottavien varien kasvatusmahdollisuus.

Paljon parempi ratkaisu on työskennellä omilla asenteillasi, ei varisilla. Tuholaiset ovat kuin rikkaruohot: niiden tila perustuu täysin näkökulmastasi ja mielentilastanne. Mikä on yhden ihmisen rikkaruoho on kaunis kukka toiselle. Kokemukseni on, että jos annat jotain vaivata sinua, se tulee. Mitä enemmän järkyttynyt saat siitä, sitä enemmän se häiritsee sinua, ja mitä enemmän se häiritsee sinua, sitä enemmän järkyttynyt saat, ja mitä enemmän järkyttynyt saat sitä enemmän se häiritsee sinua, ja niin edelleen ja niin edelleen, kunnes räjäytät. Vaikka tiettyjä toimenpiteitä on olemassa varis-käyttäytymisen muuttamiseksi, saattaa olla helpompaa ja tehokkaampaa yrittää muuttaa ihmisten asenteita varisista. (Minulla on todella vähän toivoa tehdä!)

Varikset eivät ole pahoja, eivätkä he tahallaan yritä kiusata sinua. He ovat vain variksia, yrittävät elää elämäänsä ja ruokkia perheitään. Todellinen omaisuuden tuhoaminen on yksi asia, joka saattaa vaatia toimia, mutta vain ärsyttävää on jotain muuta. Yritä arvostaa variksia kiehtovia olentoja varten. Jos ylität tämän esteen, ärsyttävät tavat tulevat paljon vähemmän ärsyttäviksi. Olen sanonut, että varikset ovat aivan kuten perheeni tai koirani: he tekevät monia asioita, jotka ärsyttävät minua, mutta rakastan heitä ja olen valmis unohtamaan (useimmat) ärsyttävistä asioista, koska suhde on ensisijaisesti positiivinen kokonaisuudessaan.

Varisilla on yksi miellyttävä ominaisuus, jota ei ilmeisesti ole muiden lintujen kesken. He tuntevat ihmisiä yksilöinä. Vaikka voit saada chickadees syödä pois kädestäsi, kaikki vanhat kädet tekevät, ja epäilen, että chickadees eivät tunne sinua yksilönä. Crows tulee! Jos heidät niitä maapähkinöitä (suosittelen suolatonta, kuoressa) säännöllisesti, he odottavat ja katsovat sinua. Ei vain kukaan, vaan sinä. Jos teet tämän riittävän usein, he seuraavat sinua kadulla saadaksesi lisää. Olen tehnyt pisteen päästä Ithacan ympärille useiden varisperheiden hyvälle puolelle. Jotkut seuraavat minun autoa kadulla, ja jos en huomaa niitä ja heittää heidät maapähkinöitä, ne vioittuvat tuulilasin yli ja kertoa minulle, että he ovat siellä. Jotkut näistä variksista tunnistavat minut kaukana kotiseudulta, ulospäin. (Se kuitenkin otti joitakin heistä pitkään oppia tunnistamaan uuden autoni.) Niin hemmotella itseäsi ja tekee joitakin henkilökohtaisia ystäviä variksen kanssa. Se on suosituin suhde, koska he myös onnittelevat kääntämään tämän lahjakkuuden tummemmalle puolelle ja kohtelevat sinua vihollisena. (Jälleen, ei vain kaikki ihmiset, vaan sinä.) Koska kiipein varikseni pesii nuoria lintuja, monet Ithacan varikset tuntevat minut ja vihaavat minua. Aina kun he huomaavat minut alueellaan, he tulevat ja huutavat minua. He seuraavat minua ja pitävät huutaa niin kauan kuin olen siellä. Uskokaa minua, on parempi olla heidän hyvällä puolellaan kuin heidän huono puolensa! Se on suosituin suhde, koska he myös onnittelevat kääntämään tämän lahjakkuuden tummemmalle puolelle ja kohtelevat sinua vihollisena. (Jälleen, ei vain kaikki ihmiset, vaan sinä.) Koska kiipein varikseni pesii nuoria lintuja, monet Ithacan varikset tuntevat minut ja vihaavat minua. Aina kun he huomaavat minut alueellaan, he tulevat ja huutavat minua. He seuraavat minua ja pitävät huutaa niin kauan kuin olen siellä. Uskokaa minua, on parempi olla heidän hyvällä puolellaan kuin heidän huono puolensa! Se on suosituin suhde, koska he myös onnittelevat kääntämään tämän lahjakkuuden tummemmalle puolelle ja kohtelevat sinua vihollisena. (Jälleen, ei vain kaikki ihmiset, vaan sinä.) Koska kiipein varikseni pesii nuoria lintuja, monet Ithacan varikset tuntevat minut ja vihaavat minua. Aina kun he huomaavat minut alueellaan, he tulevat ja huutavat minua. He seuraavat minua ja pitävät huutaa niin kauan kuin olen siellä. Uskokaa minua, on parempi olla heidän hyvällä puolellaan kuin heidän huono puolensa! Aina kun he huomaavat minut alueellaan, he tulevat ja huutavat minua. He seuraavat minua ja pitävät huutaa niin kauan kuin olen siellä. Uskokaa minua, on parempi olla heidän hyvällä puolellaan kuin heidän huono puolensa! Aina kun he huomaavat minut alueellaan, he tulevat ja huutavat minua. He seuraavat minua ja pitävät huutaa niin kauan kuin olen siellä. Uskokaa minua, on parempi olla heidän hyvällä puolellaan kuin heidän huono puolensa!

Minun 10-vuotias poikani pitää variksia, jotka yrittävät hyökätä häntä . Hän tulee ulos pihalle, ja he tulevat alas päähänsä. Hän ei ole tehnyt heille mitään, ja hän on kauhuissaan menemään yksin sivulle. Olen ollut siellä ja he eivät ole häirinneet minua. Kerro minulle, mitä voin tehdä.
Koska et antanut mitään tietoa siitä, missä asut, minun täytyy arvata, mitä tapahtuu. Mutta juuri nyt (toukokuun lopulla) useimmilla maanosilla varislapset vaeltavat vain (poistuvat pesästä). Ensimmäisten parin viikon aikana, jolloin nuoret ovat poissa pesästä, he eivät voi lentää hyvin ja ovat hyvin alttiita saalistajille. He piiloutuvat puihin ja vanhemmat ovat hyvin suojaavia. Tällä hetkellä vanhemmat väkevät (hyökkäävät) mahdolliset saalistajat alueella. Yleensä tämä tarkoittaa kissoja ja koiria, mutta näyttää siltä, että poikasi saa saman vastauksen. Olet liian iso, jotta saat liian lähelle. Odota vain muutaman päivän ja fledglings lähtee pihalta ja vanhemmat rauhoittuvat. Yritä pitää mielessä, että nämä linnut eivät ole pahantapaisia, jotka ovat taipuneet poikasi tuhoon,

Mitkä mytologiat liittyvät varissiin?
Paljon, mutta ne ovat tylsempiä kuin todellinen tavaraa! (Olen biologi, ei antropologi. Nämä asiat kertovat sinulle paljon ihmisistä, mutta vähän eläimistä. IMHO) Jos sinun täytyy todella mennä tämän materiaalin jälkeen, kokeile American Crowsin ja Ravensin yhdistyksen linkkejä .

Löysin vauvanvarren, joka on pudonnut pesästä / hylätty / loukkaantunut!
Mitä minun pitäisi tehdä?

Luultavasti sinun pitäisi laittaa se takaisin, jos löysit sen. Jos et pidä tästä ideasta, ota yhteyttä lisensoidun villieläinten kuntouttajaan . Napsauta tästä paljon enemmän tästä aiheesta .

Meillä on pari variksia, jotka repivät tuulilasinpyyhkijän sulat pois ajoneuvostamme. Meillä ei ole selitystä tälle toiminnalle tai sen pysäyttämiselle. Voitteko tarjota joitakin neuvoja tai kommentteja käyttäytymisestä?
Tämä on hyvin outoa. Olen nyt kuullut tällaisesta varisevalismin lähes kymmenestä ihmisestä kymmenessä eri osassa maata, ja olen kuullut siitä, miten selittää sitä. Voin vain sanoa, että varikset ovat hyvin tutkivia ja uteliaita, ja on mahdollista, että nämä piirteet ovat johtaneet niiden tutkimiseen pyyhkijöitä. Pyyhkimet eivät muistuta ruokaa, joten en voi ajatella hyvää syytä, että he houkuttelisivat varisoita. Pyyhkijän sulat ovat itse asiassa juuri sellaisia, joita nuoret varikset saattavat haluta viulua seuraavien kanssa: pliant vielä vastustuskykyiset; tarpeeksi pehmeä purkamaan, mutta tarpeeksi kova, jotta saat vähän haastetta. Nuoret varikset ensimmäisessä ja toisessa vuodessaan usein “leikkivät” asioilla, jotka eivät ole syötäviä eivätkä kiinnosta vanhempia variksia. Sisarukset katsovat myös toisiaan ja usein vie kyseessä olevaan kohteeseen (olipa se höyhen, tikku tai ehkä tuulilasinpyyhkijän sulka). Joten on mahdollista, että yksi nuori varis selvitti, kuinka hauskoja tuulilasinpyyhkijöitä oli ja sitten “opetti” muita perheenjäseniä.

Mitä tehdä tämän suhteen? Häirintä on luultavasti paras politiikka. Chase nämä varikset milloin tahansa, kun näet ne autosi ympärillä. He tulevat todennäköisesti palaamaan takaisin, ja he todennäköisesti oppivat vihaamaan sinua näköpiirissä. Silti se voi pitää ne pois. Saatat myös yrittää lisätä jonkin verran uutuutta ajoneuvoon tai mihin sinä pysäköit. Varikset eivät pidä uusista asioista alueella, jossa ihmiset hengittävät. Pienet, mutta ilmeiset muutokset alueella tai ajoneuvoissa saattavat riittää huolehtimaan niistä. Radioantennista roikkuva tassel saattaa olla tarpeeksi jotain uutta, jotta ne pysyvät poissa jonkin aikaa. Jos mikään näistä ei toimi, yritä saada auton kansi, kuten ihmiset, joilla on kalliita antiikkiautoja. Se voi olla kipu, mutta se on todennäköisesti halvempaa kuin viikoittaiset tuulilasinpyyhkimen vaihdot.

Mikä on joukko varisoita, joita kutsutaan (kuten “hanhien hankauksessa”)?
Poetsin termi joukolle varisoita on ” murha “. Mikään tiedemies ei kutsu niitä, vain runoilijoita. Tutkijat kutsuvat sitä parveksi.

Kuka rakentaa pesän ja mitä ne näyttävät?
Pesän alkuvaiheessa sekä parin jäsenet että jotkut auttajat monta kertaa työskentelevät yhtä kovasti pesän rakentamisessa. Itse asiassa mies voi olla entistä aktiivisempi. Kasvattajana on kuitenkin yleensä rakennus lopussa, kun pesä on vuorattu. Hän on se, joka saa kaiken mukavaksi siellä, koska hän on ainoa, joka istuu pesässä inkuboimaan ja nuorten nuoria.

American Crow-pesät ovat runsaita asioita, jotka on rakennettu kolmesta osasta: 1) ulompi sauvakori, 2) muta ja ruoho (usein ruoho on näkyvissä jäämällä pesän pohjaan, hyvä vihje se on varispesä) ja 3) paksu kulho jotain pehmeää. Grapevine kuori ja setri multaa, näyttävät olevan suosituin vuori materiaaleja täällä, jossa nisäkäs turkista ja langan yhteisiä. Paperi on epätavallinen, mutta sitä käytetään, kuten muovia satunnaisesti. Ehkä kaikkein epätavallisin vuorausmateriaali, jonka olen löytänyt, oli joitakin Emu-höyheniä.

Ovatko varikset keräävät kiiltävät esineet?
Ei. Villi varikset eivät pidä, eivätkä kerää kiiltäviä esineitä. He eivät salaa, säilytä tai välimuistia mitään muuta kuin ruokaa. Uskon, että kaikki tarinat ja varisotit, jotka ottavat kiiltäviä esineitä, ovat ihmisten kokemuksia vankeudesta, käsin nostetuista nuorista linnuista .

Nuoret corvids ovat hyvin tutkivia ja rakastavat käsitellä esineitä. He haluavat poimia ne, peck heille ja piilottaa ne. Useimmat corvid lajit piilottaa ruoka myöhempää hakua varten (jotkut, kuten pähkinätangot suvun Nucifraga, ovat äärimmäisiä, piiloutuvat ja muistavat tuhansia ja tuhansia siemeniä). Alaikäiset linnut “leikkivät” syötäväksi kelpaamattomien esineiden kanssa, poimivat ne, lävistävät ne ja lopulta piilottavat ne. (Leikki tekee juuri sopivia toimia sopimattomien esineiden kanssa, aivan kuten lapset leikkivät.) Luonnossa he pelaavat tikkuja, kiviä, tammenterhoja ja sellaisia asioita. Vankeudessa he tekevät samoin vain pienille ja kannettaville, ja ne voivat houkutella kiiltäviä asioita, kuten avaimia, kolikoita tai vastaavia. Useimmat korvidit ovat “sirottavia hartereita” ja piilottavat vain yhden tai muutamia asioita missä tahansa paikassa (sen sijaan, että he olisivat “hämähäkkejä”, jotka säilyttävät kaiken yhdessä paikassa, kuten pakkaus). Joten jos lemmikkisi varissi avaimet, älä

Lisää näistä myöhemmin:

Mitä crows syö?
kaikki

Miksi varikset kokoontuvat parviin päivän aikana?
risteilyttää singlejen parvia

Kuinka älykkäät ovat varikset?
älykkäämpiä kuin monet opiskelijat, mutta luultavasti eivät ole niin älykkäitä kuin ravens

Ovatko varikset isompia?
ei

Ovatko varisväestöt lisääntyneet?
luultavasti, mutta ei niin paljon kuin luulet

Miten voisit kertoa miehelle variksen?
ei helposti

Kuinka monta eri puhelua variat tekevät?
paljon, mutta useimmat niistä kuulostavat edelleen “caw”

Miksi varikset vihaavat pöllöjä?
monista hyvistä syistä, joista useimmat joutuvat tekemiseen purettujen varien kanssa

Ovatko varikset?
Joo

Ovatko varikset hyviä lemmikkejä?
kyllä, mutta ne ovat hyvin laittomia

TULEVAT HUOMAUTUKSET TULEVAISUUDESTA, ETTÄ TULEVAISUUDET EI TIETÄÄ, ETTÄ KYSYMYKSIÄ (lisätietoja näistä myöhemmin):

Osuuskunnan jalostus

Pitkän aikavälin parit

Pitkäaikaiset perhelainat

Sibling auttaa

Leikkauksen vähentäminen

Alueellisuus ja parven käyttö

Kaupunkien ja maaseudun vertailu

hajaantuminen

Ensimmäisen jalostuksen ikä

Elintarvikkeiden välimuisti

50 lajia Corvusta

C. brachyrhynchosin historiallinen alue

Leave a Reply